Nagyon komoly a dob, nekem nagyon tetszik. M.o.-n vetted?
Igen azt tudom, hogy a listaára 178e, csak most adnak rá 20% kedvezményt. Lehet akkor meg is rendelem. Az ebay-en is 118e+postaköltségre jönne ki, tehát ugyanott vagyok. Engem is ez a video győzött meg
Én is kiváncsi lennék, hogy minek a takarólemez?
Ma megkérdezem a mivv Magyar forgalmazóját (Danger Dani-t, hogy tud-e ilyen lemezt külön beszerezni)
Ha tudsz tennél fel olyan képet, amin oldalrol látszik a kipuff
Szia! Hangot sajna nem tudtam még felvenni,mert ahhoz valami komolyabb kamera kéne szerintem ,de a youtube-on találtam egy vidit,ami eléggé hasonlít a valósághoz laser gp szűkítővel,és a nélkül
Nekem nagyon tetszik a hangja,én a vidi alapján döntöttem e mellett.
Nyitottan igazi "streetfighteres" hangja van, mintha nem lenne dob a motoron ,és durván visszadurrog. Mivvet (suono) hallottam élőbe,az inkább mélyebb hangzású. Én nem szedtem ki a katalizátort
Hali!
Én akarok laser dobot venni! Neked a Gp van? Nekem szinte csak az tetszik. Ma az x-bike- nál mondtak rá 130e-t. Kb 2 hét mire megjön. Mesélj már róla valamit, tapasztalat stb, esetleg valami képet ha tusz feltenni...
Katalizátort fent hagytad?
A www.motorstyling.hu nem budán van embert sem tudtam elérni, de holnap visszahívnak. A másik két boltban csak 2-3 lábu relé van, a mienkbe meg 4 kell.
Hi,
Az ellenállás mérete is okozhatja valóban, bár ha gyárilag adták hozzá, akkor illene neki működnie... De persze nincs kizárva... De a relé mindent megold majd :)
Hello,
Az elektronikus relé a profi megoldás (én is azt használok), de az ellenállással is működnie kell(ene) (először nekem is az volt...). Elképzelhetőnek tartom, hogy nem párhuzamosan, hanem sorba kötötted az ellenállást az indexel...? A csatolt rajzon látod a helyes bekötést, amivel normálisan kellene villognia a ledes indexel is.
Relé kell hozzá, igen.
Én a Budán vettem, a motorstyling.hu üzletében, kemény 2900ft volt, ott vettem xenont is(érdemes berakatni, jobban észrevesznek). De Danger Bikes-nél is van, sőt ha jól tudom, még a Shox-ban is.
Még egy kérdésem felmerült. Normálisan villog az indexed? Mert én csak a hátsót cseréltem, beraktam a ledes indexhez való (amit adtak) ellenállást és mégis gyorsan villog.
Állítólag a relét kellene kicserélni a mechanikust (melegedős), elektromosra. Van ilyen a CB1000R hez?
Köszönöm mindenkinek a segítséget at ebay-re
Hazajön az asszony, és be is regelek (angolban ő a perfect)
Nagyon variálok, még a kipuffokal. Felmerült még a Laser GP Itthon 130e-t mondtak rá. ebay-rol is 118+ posta lenne. Nem tudom...
Pár apró változást, megosztok veletek. Felkerült a rendszámtartó, indexek, bukógomba (ezt le fogom cserélni olyan kékre, mint a kormányvég) Bentvan már a xenon. Nem tudjátok véletlenül, hogy mivel pótoljam a gyári index helyét elöl a felámpás fejidomnál? Mert, hogy most lekerült a gyári, és felment a ledes, van egy luk
Nagyon komoly a dob, nekem nagyon tetszik. M.o.-n vetted?
Igen azt tudom, hogy a listaára 178e, csak most adnak rá 20% kedvezményt. Lehet akkor meg is rendelem. Az ebay-en is 118e+postaköltségre jönne ki, tehát ugyanott vagyok. Engem is ez a video győzött meg
Én is kiváncsi lennék, hogy minek a takarólemez?
Ma megkérdezem a mivv Magyar forgalmazóját (Danger Dani-t, hogy tud-e ilyen lemezt külön beszerezni)
Ha tudsz tennél fel olyan képet, amin oldalrol látszik a kipuff