Csak 1 ötlet: Szekszárd környékén van egy gyönyörű tó Szálka nevű település mellet. Kanyargós útak, régebben sokat jártunk arra, az idén Fateromék voltak motorral, és nagyon áradoztak.
Időpontra nekem bármelyik hétvége jó, kivéve a Pünksdi, bár az azthiszem május vége. Lehetne hamarabb csak az idő legyen jó.
Én szegedi vagyok nekem ez a táv 140km. Úgygondolom bevállalható.
Mehet a találkozó! Hol legyen? Mikor?
Szerintem mindenki - már aki szeretne részt venni - írja le hol lakik (honnan jönne), és nézünk egy hozzávetőleges földrajzi középpontot... Így egyenlőek lesznek az esélyek... és lesz olyan is, akinek alig kell mennie... Persze ha valaki meghív minket egy wellness hétvégére, szívesen elmegyünk akárhová
Mikor? A belátható időn belül nekem jónak tűnik a május 1-2 hétvége valamelyik napja, és a május 15-16 hétvége valamelyik napja. Vagy kétnapos motorozós - italozós? Ti hogyan álltok ezekkel a dátumokkal?
Nyilván lehet máskor is, meg persze bárhol...
Szóval jöhetnek az ötletek! De ne várjunk sokat, mert az öregemberek felett gyorsan röpül az idő!
Hűűű! Nagyon komoly!
Igényes videó. Tök jól van összevágva, ezért külön is Grat
Atom jó a hangja is. Én sem bírtam ki tegnap már felraktam. Muszály volt benne hagynom a DB killert, bár így is hangos, anélkül meg atomhangos, rendesen zavaró.
Szerintem a közeljövőben lehetne egy "owners" találkozót szervezni. Ki, mit szól hozzá?
A film sajna nem adja vissza a valóságot, de sejteti. A katalizátor és a fúvóka is fennmaradt, szóval lehetne még fokozni, de nem szeretném beindítás elött kitolni az utcából!
Mondhatnám, hogy most jöhetsz, de úgy látom lekéstem! Egyébként gratulálok nagyon jól néz ki
Köszönöm a megnyugtató válaszokat:) Kicsit féltem tőle, hogy le leszek hurrogva... Természetesen óvatosban nyomom majd, biztos, hogy könnyebben tanul az ember, ha fiatalabban kezdi, de ennyi idősen viszont tapasztaltabb és megfontoltabb vagyok.. Utóbbi két évben egy majd' 400 lóerős autót vezettem és tudtam uralkodni magamon, most is ebben bízok. Visszatérve arra, hogy az ember nem hajlandó megöregedni, legalábbis dacol vele, én tavaly kezdtem pl. a snowboardozást, ebben a szezonban hatszor voltam és remekül megy! Tehát, sosem késő, valami újat elkezdeni, vagy ha mégis úgy érzi az ember, akkor valamit nagyon elrontott...
Üdv az "öregemberek" klubjában :)
Ne aggódj, mi vagyunk többen :) (legalábbis úgy fest..)
Néhány napja az egyik barátommal találkoztam - motorral voltam. Csak akkor ismert meg, amikor levettem a bukót (részben azért is, mert sikerült néhány kilót leerőszakolnom magamról..), szóval ennyit mondott: "na ne má, úgy nézel ki mint egy játszadozó kisgyerek..."
Na ez a lényeg! Na meg az, hogy ha rajta ülök, annak is érzem magam (na meg persze máskor is
Csak óvatosan...
Üdv. mindenkinek! Feri
Ne aggódj, biztos vannak ezzel mások is igy...Óvatosan bánj a géppel, a kisebb vezetési hibákat hajlamos megbocsájtani, ilyen szempontból (is) jól választottál. Szóval csak finoman a gázzal.
Üdv a csapatban
biztos egy idióta vagyok, de 42 évesen bekattantam, most csinálom a jogsit és 2 napja - mivel volt már pár sárkányom itthon - vettem egy sárkányzöld dögöt magamnak. nem egy típikus kezdőmotor, de nem akartam, hogy jövőre fél évig áruljak egy 600-ast..
Jut eszembe: Lassan jön az 1000-es szervíz.
Ki, milyen viszkozitású olajat tett a gépbe? A leírás 10w30-at ajánl, de én zt kicsit vékonynak találom.
10w40, vagy 15w50?
Köszönöm, igen,itthon vettem.
Én tegnap már hívtam a Dangert , hamarosan választ adnak hogy mennyi a kis takaró .
Így ebből a szögből tényleg takarva van(kép amit felraktam),de ha oldalról nézed,és ráadásul le is van támasztva......
Lehet csak engem zavar . Majd csinálok képet,és meglátjátok mire gondolok
Csak 1 ötlet: Szekszárd környékén van egy gyönyörű tó Szálka nevű település mellet. Kanyargós útak, régebben sokat jártunk arra, az idén Fateromék voltak motorral, és nagyon áradoztak.
Időpontra nekem bármelyik hétvége jó, kivéve a Pünksdi, bár az azthiszem május vége. Lehetne hamarabb csak az idő legyen jó.
Én szegedi vagyok nekem ez a táv 140km. Úgygondolom bevállalható.
Szerintem mindenki - már aki szeretne részt venni - írja le hol lakik (honnan jönne), és nézünk egy hozzávetőleges földrajzi középpontot... Így egyenlőek lesznek az esélyek... és lesz olyan is, akinek alig kell mennie... Persze ha valaki meghív minket egy wellness hétvégére, szívesen elmegyünk akárhová
Mikor? A belátható időn belül nekem jónak tűnik a május 1-2 hétvége valamelyik napja, és a május 15-16 hétvége valamelyik napja. Vagy kétnapos motorozós - italozós? Ti hogyan álltok ezekkel a dátumokkal?
Nyilván lehet máskor is, meg persze bárhol...
Szóval jöhetnek az ötletek! De ne várjunk sokat, mert az öregemberek felett gyorsan röpül az idő!
Igényes videó. Tök jól van összevágva, ezért külön is Grat
Atom jó a hangja is. Én sem bírtam ki tegnap már felraktam. Muszály volt benne hagynom a DB killert, bár így is hangos, anélkül meg atomhangos, rendesen zavaró.
Szerintem a közeljövőben lehetne egy "owners" találkozót szervezni. Ki, mit szól hozzá?
Íme:
http://www.youtube.com/watch?v...
A film sajna nem adja vissza a valóságot, de sejteti. A katalizátor és a fúvóka is fennmaradt, szóval lehetne még fokozni, de nem szeretném beindítás elött kitolni az utcából!
Mondhatnám, hogy most jöhetsz, de úgy látom lekéstem! Egyébként gratulálok nagyon jól néz ki
Ne aggódj, mi vagyunk többen :) (legalábbis úgy fest..)
Néhány napja az egyik barátommal találkoztam - motorral voltam. Csak akkor ismert meg, amikor levettem a bukót (részben azért is, mert sikerült néhány kilót leerőszakolnom magamról..), szóval ennyit mondott: "na ne má, úgy nézel ki mint egy játszadozó kisgyerek..."
Na ez a lényeg! Na meg az, hogy ha rajta ülök, annak is érzem magam (na meg persze máskor is
Csak óvatosan...
Üdv. mindenkinek! Feri
Üdv a csapatban
Gábor
nem cb 1000r
Viszont qva cép.
szerintetek mi lehet ez a mulkor kifüstőlt de amúgy jó rajta minden
Honda cbr 400 rr-ről van szó
Végülis Bódis lett a vége. Íme az eredmény. Mostmár minden lecsó elfogyott...
Szerintetek 1000km-es szervíz elött fel lehet tenni a kipuff-ot?
Katalizátor marad. Gondolom a bejáratást nem zavarja.
Ki, milyen viszkozitású olajat tett a gépbe? A leírás 10w30-at ajánl, de én zt kicsit vékonynak találom.
10w40, vagy 15w50?
Repsol Olaj olcsón!
Repsol Moto 4T Racing 10w50 1990Ft/L
Repsol Moto Horquillas 10w20 550Ft/L Villa olaj
Repsol Moto Horquillas 15w30 530Ft/LVilla olaj
Tel: 0670-403-56-50
Én tegnap már hívtam a Dangert , hamarosan választ adnak hogy mennyi a kis takaró .
Így ebből a szögből tényleg takarva van(kép amit felraktam),de ha oldalról nézed,és ráadásul le is van támasztva......
Lehet csak engem zavar . Majd csinálok képet,és meglátjátok mire gondolok