Jól bírja a gyári gumi nálad. Végig csak taszítod, vagy mit csinálsz vele?
Nekem 5900nál már a vásznon jöttem haza szlovákéktól.
Én BT0016-t vettem szerelve 38e-t az érdi Mayertől. Egész jónak tűnik (tapadás, írányítás), de csak még 2000-t mentem vele.
Én kint senyvedek kronachban és csak havonta egyszer járok haza, akkor viszont alig várom hogy éjjel 10 körül beérjek orfüre és még kipakolás előtt megyek egy nagy kört a mecseki utakon. És ez most igy marad jó darabig. Itt a közelben csak ducati és honda shop van, ja meg béemvé persze, de rengeteg a motoros mondhatom. Kivánok mindenkinek klassz nyarat és néha irjon akinek van ideje.
Sziasztok,
Valóban... Ahogy javult az idő, úgy csökkentek a hozzászólások. Így van ez rendjén, télen sokat beszélünk róla, nyáron inkább csináljuk .
Személyszerint most jöttem meg a kéthetes olasz körútról (Velence, Róma, Nápoly, Szicília, majd Dubrovnik, Mostar), tehát az én távollétem igazolt! (bár nem a CB-vel voltam, de természetesen motorral...)
De a CB-be is szaladnak a kilométerek, 7500 km-nél járok, és még mindig nagyon "kívánom" őt. De most látom, hogy új gumik után kell nézzek "sürgősen". Elég jól bírták a gyári gumik, az is lehet, hogy ugyanilyet kellene vennem.
Cserélt már valaki gumit? Tapasztalat?
További szép nyarat! Vigyázzatok magatokra! Nagyon!
Üdv. Feri
Honda Cbr1000f a vasam hengerfej pakolást kellene cserélnem tud valaki segíteni?
Ausztriában dolgozom és itt rohadt drága az órabér a szervízben.
Majdnem annyiba kerül mint a motorom ára.
Aki tud segíteni írjon!
Köszi.
Találtam jó árban egy fekete ERMAX hátsókerék+láncvédő takarót fekete színben, kisebb festési hibával 99 EUR+postaköltségért, szerintem nagyon jó árban van 200 EUR a listaára, én a sajátomat 120 EUR-t vettem, valakit érdekel?
Örülök hogy élvezet a mocit. Itt szinte minden nap esik, de a hétvégén kijöttek a motorosok, szépszámmal. CB1000-t nem láttam közöttük pedig biztos tudom hogy vannak és sok mindent lehet hozzá kapni. Meg persze van egy csomó BMW, mivel azt itt gyártják a közelben és a németek szeretik. Én sajnos moci nélkül vagyok és lehet hogy maradok is mert olyan helyen lesz lakásom ahol nem tudom raktározni, de majd gondolkodom rajta. Hétvégeken otton viszont kimegyek ha törik ha szakad.
Szia Hvg,
Nagyon jól eset az az 520 kilométer amit eddig összesen megtettem a kis bogárkával,először általában mindenki a formájára figyel fel,aki hozzáértő egyből felfigyel a 3dugós nissin életmentőre és az abs őrangyalra,de ahogy ez össze van keresztelve egy vadló szívével a cbr blokkal,az valami kirobbanó.Nem igen találkoztam enniyre jól összeszerelt motoral mostanában,a futóműve sportbringákat szégyenít meg,mivel a rosszabb rázósabb utakon biztosabb forrása a stabilitásnak,lengőjkar valami isteni mind technikailag mind imázsilag ütős cucc.Sokáig irhatnék még róla egy a lényeg negatívat még nem tudók irni róla pedig én azt is leírom.nohhh talán az a legnagyobb ""hibája"" hogy az egy oldalon elhelyezett tankszint jeladó.Amikor oldaltámaszon pihen a bringa,egy csíkkal néha többet mutat de ahogy mondani szokás "Néha a kevesbb több :)) ha hazajöttél és kivitelezhető gurulhatunk egyet
motoros baráti üdvözlet:.Jocó
pazzoracing.... majdnem ugyanúgy néz ki, mint a Titax, csak ez le van normálisan kerekítve, így nem vágja le az ujjaid... kicsit drágább, de hát a jót meg kell fizetni... eBayrôl vettem én is.... www.pazzoracing.com
Üdv a csapatban. Ha már mentél a géppel, ird meg milyen érzés neked, hogy birod a szelet 100 felett és hogy döl a kanyarban. Aztán kezdheted a pénzköltést a különböző kütyükre, mint a gombák, a plexi, a hugger, a láncvédő, esetleg világitás, de legelőször is a rendszám feljebbszerelése amivel a legtöbben kezdtük. Az én hátsó lámpám nem sz@rt be, kivánok neked is szerencsét.
Üdv
Gábor
UI: Hétfő óta Németországban vagyok, maradok is. Ha valamelyőtöknek olyan cuccra volna szüksége, ami csak itt kapható, jelezze és segitek ha tudok.
Hali Jocó,
Töltögettem az űrlapomat (ha a "nevemre" kattintasz), ott találsz emailcímet is!
Használd szerintem a "Válasz erre" lehetőséget, és email értesítést kap az akihez éppen itézed a hozzászólást - kérdést...
Rendszeresen közlekedem a járgánnyal Budapesten (főleg ha az időjárás is engedi), összefuthatunk "bármikor". Ha érdekes lehet, küldj majd egy mailt...
Üdv. mindenkinek! Feri
szia, 2,6 abs-el névre irva +vez tech tréning.ha van kedved eggyütt motorozni:. itt a cimem:. roast@citromail.hu és kiváncsi vagyok a gépedre,kiv vagyok milyen a radiális féknyereggel;) ha van idöd dobj egy mailt h a cimed meglegyen.üdv:.Jocó
Hi! Jó választás, Üdv a klubban!
A bukógomba is Rossocromo gyártmány, a huggerrel együtt jött olaszból... nem olcsó - öt-hat hét várakozás után... de megérte! http://www.rossocromo.com/w2d3...
Mennyiért
"dobták hozzád" a vasat most? (ha nem indiszkrét?)
Üdv. Feri
sziasztok,
Ma megyek a nevemre dokumentálni az én kis sárkányzöldemet :) már nagyon várom hogy hozzám tartozzon, nagyon frankó a topic gyakrabban fogom látogatni,ja és lenne egy kérdeésem Mr.Valaki------Nagyon patent a bringád,ara lennék kiváncsi hogy azt a frankó bukó "gombát"hol sikerült zsákmányolnod?
Üdv motorostársak
Jól bírja a gyári gumi nálad. Végig csak taszítod, vagy mit csinálsz vele?
Nekem 5900nál már a vásznon jöttem haza szlovákéktól.
Én BT0016-t vettem szerelve 38e-t az érdi Mayertől. Egész jónak tűnik (tapadás, írányítás), de csak még 2000-t mentem vele.
További szép nyarat.
Üdv.