Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem 12 ezrenként kell?
Nem igazán értem, hogy miért 11ezernél cserélsz majd olajat? Elvileg 6ezrenként kell... De biztos, hogy 11ezer van benne?...
Feltétlenül , és a kígyóhájat se feletjsd el felkenni az üzemanyag vezetékre, hogy jobban csússzon a nafta. Tutira felére csökken a fogyasztás és a duplájára nő a teljesítmény.
Üdv Emberek!
lassan, 2000 km múlva esedékes lesz az olajcserém. Olvasgattam itt mindenféle topikokban, hogy xado-adalékot érdemes használni. Mit gondoltok erről? a gépben kb 11k kilométer lesz, amikor cserélem az olajat. Tegyek bele? És ha igen, milyet? Ez a kérdésem felmerül még a Spuri- üzemanyag-adalékról is. Van-e értelme? Vagy csak "öregebb,kopottabb" gépek esetében érdemes ilyenekre gondolni?
Nekem Bike Lift volt (most 30-40e között van), ez teljesen jól működött. Egyedül is tudtam használni simán, egy kézzel kiemelte a kereket.
Ha nekem ilyenre lenne szükségem én sem vennék! Vennék 16-os vagy 18-as köracélt abból meghajtogatnám aztán össze hegeszteném, kerekeket rá, és készen van. És olyan lenne ami nekem tetszik. Ennyi!
Én tőle rendeltem a kétkarosat előre és hátra. Igazi made in china minőség. Tőbbet biztos nem vennék.
Helló! Köszönöm, meggondolom. Esetleg neked is ilyen van?
Sziasztok!
Szombaton 15:45 kor A Bodajki Városnapon Bemutatózik Végh Tamás és Boros Bence.
Üdv mindenkinek!

Akkor én is köszöntenék mindenkit itt a CB fórumban, új tagként.
Én a gyárit ajánlanám (tokico). Brembo utcai sintert raktam most bele, de nem harap akkorát.
Az első villa egyenes?
Gratulálok , de a motorhoz a szép lányokat Neked kell beszerezni! Esetleg egy direkte ezzel foglalkozó fórumtárs(strici) tud hatékony mentőóvszert dobni!!
Üdv, kb 2 hónapja kezdtem újra motorozni, az alábbi képeken látható VAS büszke tulajdonosaként.
Ki milyen fékbetéteket ajánlana a (szerintem) télen esedékes cserére?
Csinos darab , de mi a kérdés ?
Köszönöm :)
JÁÁÁJ de szíp!
Üdvözlök mindenkit! Szeretnék egy kis segítséget kérni illetve tapasztalatokat gyűjteni. Lassan 3 hónapja megvalósítottam az álmom és letudtam cserélni a motort egy Honda CB 1000R-re.... és ez ügyben szeretnék egy kis segítséget itt tőletek kérni.
Köszönöm. Így van én is ettől tartok. Továbbá a farokidom is fekete színű.
Szerintem nem, ami ilyen színű volt annak a váza is bordó volt.
Helló! Létezik ilyen gyári festés szerintetek?
Sziasztok,
Egy jó ajánlat esetén az én ezredesem is eladó.:-)
Extra van rajta gazdagon,(kb 600 000 HUF értékben)Rizoma kormány, olajtartályok, fékkarok,LSL markolat, kormányvég... .......... plusz megvan hozzá a gyári kipufogó, idomok, rendszámtartó konzol.......2014.04 havi, ABS verzió.
Sajnos Ő is sérült volt,eleje kapott 4 hónaposan. 17 000 km, Új Bridgestone gumik előt hátul, magamnak raktam rendbe,
A markolat és a kormányvég sem gyári.
Minimum gyanús a vas, de ettől még lehet jó. Kis eséllyel.