hát a fene tudja. ez valami kütyü.
az ott a power motorja volt, az nyitja a szelepet a bovdenek segítségével, de hogy az a kis doboz mi a rák volt... azt nem tudom.
lehet egy kapásjelző volt, aztán tetszett a gyereknek hogy amikor a bóvden megmozdult benne világított egy piros led. vagy nemtom.
hali.
nincs valakinek egy eladó elsőfék légteleníttő csavarja honda nsr 125 f-hez?
nálunk sehol nem lehet kapni. vagy esztergáltatok egy újat, vagy valahonnan be kell szereznem, ha más nem marad megtudom csináltatni, csak egyszerűbb lenne venni egyet.
Persze hogy ki lehet!
Ha megnézed a CDI-t, van rajta egy bazinagy stekker, meg közvetlenül felette EGY szál kábel. Na azt az egy szálat széthúzod, és ki is van iktatva.
azt nézd meg hogy a szendernél valahol van 1 kapcsoló amit megnyom
mérd ki hogyha fölvan csukva a sztender akkor hogyann ad átt a kapcsoló és ugy kell bekötni
azt kell rövidrezárni vagy szétkötni igy látatlanba nemtudok többet mondani mer nekem nincsen semmijen kapcsoló
te olyan kérdésem lenne még hogy olyan az én nsr-em hogy sztenderen nem lehet indítózni! kilehet ezt iktatni valahogy? régi nsr-em olyan volt hogy sztenderen belehetett indítani és csak akkor fuladt le ha sebességbe raktam! ez meg sztender fel kuplung behuz és ugy indul! és így mindig rajt kell ülnöm amig melegítem indulás elött Sztendernél lehet valami csatlakozó?
Próbálj meg motoros boltokat, hátha van valami univerzális. Vagy esetleg bontókat.
Most viszont mennem kell, mindkét motorom le kéne mosnom, meg rendet is kéne raknom, mert a szomszéd TT-je tegnap készült el és elég nagy disznóólat hagytunk magunk után
az ott a power motorja volt, az nyitja a szelepet a bovdenek segítségével, de hogy az a kis doboz mi a rák volt... azt nem tudom.
lehet egy kapásjelző volt, aztán tetszett a gyereknek hogy amikor a bóvden megmozdult benne világított egy piros led. vagy nemtom.
Ha én(mi) időt, energiát fordítunk arra, hogy segítsünk, akkor ez volna az elvárható minimum.
Én nem is válaszolok oylan embernek aki arra nem képes, hogy ne nekem kelljen silabizálni mit is szeretne.
nincs valakinek egy eladó elsőfék légteleníttő csavarja honda nsr 125 f-hez?
nálunk sehol nem lehet kapni. vagy esztergáltatok egy újat, vagy valahonnan be kell szereznem, ha más nem marad megtudom csináltatni, csak egyszerűbb lenne venni egyet.
Egyébként megcsináltatod az nsr-t, vagy eladod, vagy mi lesz vele?
(nem akarom megvenni, csak úgy kérdezem )
Ha megnézed a CDI-t, van rajta egy bazinagy stekker, meg közvetlenül felette EGY szál kábel. Na azt az egy szálat széthúzod, és ki is van iktatva.
mérd ki hogyha fölvan csukva a sztender akkor hogyann ad átt a kapcsoló és ugy kell bekötni
azt kell rövidrezárni vagy szétkötni igy látatlanba nemtudok többet mondani mer nekem nincsen semmijen kapcsoló
köszönöm mégegyszer.
majd értesítesz ha megjön az áru?
helo
Most viszont mennem kell, mindkét motorom le kéne mosnom, meg rendet is kéne raknom, mert a szomszéd TT-je tegnap készült el és elég nagy disznóólat hagytunk magunk után
nagyon rendes vagy köszönöm szépen.