Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látod-látod az a gép engem vár,most már világos!
amugy msn...?
hali valaki adhatna nekem elso lanckereket
az ilyeneket az elején ki lehet szűrni akik csak motorozni mennek én is csináltam párszor ilyet már
A kurva életbe, ilyen az én szerencsém. Voltak ma nézni a gépet (macskát) nem mondtak különösebben semmit, blokk jó, egyedüli kifogásolható dolog a hátsófék, de mivel má nem új így nem fog annyira. Nem is ez a lényeg, hanem a benzint is tartalékig motorozták, aztán meg se szó se beszéd elviharzottak. Még azt se mondták fapapucs. Nem mondták hogy szar nem szar, kell nem kell, engedek e vagy nem. én meg csak lestem. Pedig má metnem volna a gépé. SV650 :D
es az milyen is?
mondtam én hogy a többség szeret nagyot mondani
(tisztelet a kivételnek!)
Az gyönyörű szeretem ezeket az okosokat én is
Tenap beszéltünk a csáveszel. Magárol nem tud. Megkérdezem hágy kw-os azt mondja 30. mondom az ki van zárva. De ő meg erősködik hogy biztos. Mondom 21 kw osak ezek max 30 a lóerő lehet. Ja tééleg azt mondja. Mondom évjárat? azt mondja 97. Mondom max a forg helyezés mert ez 93as. Azt monjda ez 97es. Mondom igen a forgalmiban az van hogy MO-on első forg helyezés 97 ben. de az évjárata attól függetlenül 93as. Azt se tudta mifán terem az nsr.
Néztem persze az is egy szép gép , az az érdekes h még nem tűnt fel motor.hu-n pedig elég gyakran nézegetem az NSR-eket
így már tiszta
pedig tök olyan mint a tiéd!

nézted a linket amit bedobtam?
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=106524

Ez nem az én motorom , nekem van rajta felnicsík ,sajna az ülésem 2 részből áll, meg nem is Tolna megyei vagyok

De teszek be egy képet az enyémről:
Csak hogy én is pontosítsak a dolgon. Ez gyári adatnak van megadva. Hondáéktol szedtem szal na.

The Honda NSR125 is a 2 stroke, 125 cc (lightweight) sport bike produced between 1988-2001. The high revving (red zone of the tachometer begins at 11,000 rpm), 2 stroke single cylinder engine produced around 30 bhp (22 kW) at the crank. The name is taken from the NSR 500 GP bike which proved great success on the track.
Héló én még nem hirdetem a motort!
Bocs,hogy közbeszólok,de volt 125-ös mtx-em amibe ha jól tudom ugyan az a blokk volt mint a régebbi nsr-ekbe! Gyári adat szerint is 23hp,volt(nem hiszem h akkori kategóriában és évjáratban azonos márka marhanagy külömbségű teljesítményt tudott kihozni az adott blokkból)!Sokan nem tudják(30körülit írnak róla)! Valóbban sokan szeretnek nagyot mondani,meg dúztuk sincs mennyi lehet...Valaki kitallál 1marhaságot a többi meg folytatja! Dt-ket is úgy hírdetik h 30hp én meg azokat le is baszom,nem normálisak! Egy ilyen 25ös prütyi nincs 30se az 100%! Tuaregem van ez azért érezhetően jobban megy az egykori mtx-emtől állítólag mongyuk 34hp-nek van írva,de az is biztos hogy annyi ez sincs max25! Ehez meg 38,40hp-ket írnak. De akkor helytáló az a 20-on egynéhány az nsr-re is! Van nem 1ismerősömnek nsr és nekik nem megy 150-155nél többet,sőt régen még elég sokat gyorsultam is ellenük(amikor 25-ös gyári hengerszett volt az enyémen és úgyis 100ig nem is kicsit letudtam gyorsulni őket ,100on gyári tuareg 7.5-8alatt fönt van)! 130körül tudtak utolérni,mivel az enyém csak 140et ment(gyári áttétellel)!
cső
nem te voltál ma nézni az nsr-em? Am általában a macskalámpások voltak csak folytva, de én ennek már tettem ellene. :D enyémbe egy deka folytás sincs.
meg úgy általában az emberek szeretnek nagyot mondani amikor kitöltik a hírdetésben a motorteljesítmény rovatot. ha most akarsz Nsr-t venni és hírdetéseket nézegetsz, akkor majd úgyis észreveszed. ha 30-nál többet mond rá valaki akkor az hazudik...
a folytottnak 110 és 130 között van a vége, a folytatlan meg 150-160 körül. ha kipróbálod akkor megtudod. az alvázszámból is ki lehet deríteni általában. elég sok helyen folytott, ha kell leírom pontosan.
a forgalmiba általába a szar érték van beírva, össze vissza vannak kitöltve a gyártási év meg a lóerő is.
de igazából mindegy hogy mijen jogsival vezeted, mert azt a zsaruk úgysem nézik.
Hát lehet csak a papirjaiban folytott, de ez csak úgy derül ki ha mész vele...
nem tom én még nem értek hozzá,annyit olvastam h több helyen is van fojtva,de bárki mást megkérdezel rajtam kívűl tudni fogja
ja és az előfordulhat e hogy csak azért írtak a forgalmiba anyit hogy lehessen A1 jogsival vezetni?
és azt miből lehet megállapitani hogy melyik fojtott és melyik nem?és hol van benn a fojtás ha ki akarom szedetni?
fojtás!
hello.vki megtudná-e nekem mondani mi a különbség az nsr ek között amik kb ugy 30le körül vannak és azok között amik ugy 15 le körül vannak.a választ előre is köszi