Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.!
Heidenau K63, vagy K64-ről tud valaki valamit? Főleg túrázásra kéne, meg esőben se csúszkáljon (mostani Kenda gumi, az egyenesen a kukába. Olyanokat csúszkálok vele esőben...) Szóval jó legyenhosszú távon, ne csússzon esőben, de ha elkezdem döntögetni a szerpentinen, akkor ne csússzon ki alólam. Ja és max olyan 15-18ezer ft-om lenne rá. Ha jó a Heidenau, akkor Pesten hol lehet venni? Elég sürgős lenne.
FOLEG A LANCMERET ERDEKEL
hali leirna nekem valaki hogy milyen lanckerekeket es lancot vegyek.
Esetleg valakinek felesleges ülése nincs? Megvenném...
Bazzeg, jó kihalt ez a fórum.
Van , de kb úgy néz ki mint egy sima kör alakú valami, ha jó lene neked szóltam volna elsőnek.
lanckerek?
Hali
van még eladó bontott körlámpás nsr-em. Komplett motor, blokkot, hátsó felnit és hátsó tárcsát kivéve. Idomszett, lámpák, fékek, meg minden. nagyon olcsóé adom.
én is kérnék egy szívességet...
illetve csak kérdezem
kinéztem egy nsr-t,méghozzá enesén de mivel nincs hondás,sőt még japos multam/viszonyítási alapom sem ezért kéne valaki egy kicsit hozzáértő.
Namármost az a helyzet h a környéken csak rolad tudok,szoval...eljönnél megnézni ha szépen kérlek?
(kocsival viszünk,hozunk természetesen,bár utobbi nem biztos )
Na gyerekek már csak egy NSR-em van. De az is eladó a macskalámpás! Friss műszaki, zsír új gumik, kibebaszott jó állapot. Magyarországon vásárolt 1997 06 17-én. én vok a 3. tulaj. 14500 km-el.
lefektetni baromi könnyű ugy hogy mindkét térded leér közbe
mikor vettem az mz-t 1.gummát kellett cserélni,lett rá Conti Conticity,nekem nagyon bevált,de nem tudom h lábtartoig elég lett-e volna mivel a hátso Mitas nem remekelt,viszont uj volt,és nem volt keret másikra.
azért ha bemelegedett nem volt vészes,lehetett döntögetni
amugy én is imádok kanyarvadászni,most már jo lenne ha kifognék egy olyan gumit amivel koptathatom a térdem (na jo lehet nem mindig a gumi az oka,de most komolyan:D)
likócson multkor voltam kint először,mentem 2 kört de nem volt jó,mert elég homokos volt a kanyar
(most meg az utminőségre fogom,marha jo vok )
mindenesetre cseszneken imádtam megfogni 1-2 nagyobb ccm-st lefele
kicsit majd gyakorolok az nsr-rel ha meglesz,aztán mehetünk(remélem ezt is könnyű lesz lefektetni )
hello!igen vannak papírok.vizsgáztatható! 390 körül adom!még nem, döntöttem el mennyért! de semmi baja a mocinak! 17500kilóméterrel! 100kilómétert futott dunlop gumikkal!
Okok majd írj ide aztán mehetünk is. Én imádok kanyarogni meg térded koptatni az a kedvencem, ezzel a géppel meg azt lehet a legjobban. Legalábbis eddig nem volt panasz a motorra
kedvenc helyem,imádtam odajárni mz-vel is,és nsr-rel is körülnézek majd ott
ha meglesz az nsr elmehetnénk együtt
nemhogy mennel a bosi mocis talira neked kb 15km igen jo enis mennek csak rossz a mocim
okok

Öcsém dejót mentünk ma Zircig. Legjobb a szerpentin , ennél már csak egy jókis páyázás lenne faxább
amugy milyen lanckerekeket vegyek hogy kb 150et mennyen a moci?
nem marad a nyakadon majd irok ha jelentkezik a muki. koszi szepen.
Megrendelem én szivesen csak mond h milyet meg honnan meg ilyenek!
A lényeg h a nyakamon ne maradjon!
ugyis lehet de akkor rendeld meg te mikor megjon irsz a forumon atmegyek es kifizetem vagy te kifizeted azutan en att ugrok es kifizetem.
Hali
Kitől rendelted? Nagyvastól? Vagy mindegy is .. De hogyan, gondoltad h idehozzák , kifizetem aztán találkozunk valahol? Vagy h hozod a pízt aztán rendelem aztán jössz ?
Részleteket !
hali te gyori vagy azt mondtad ,es volna egy lanc szett amit megrendelnek de nekem nem hozzak le csak magyarba tudna kuldeni a muki.es lehetne e hogy neked elkuldi.de megertem ha nem.
Hello
Bocs hogy nem válaszoltam csak most értem haza motorozásból
Szóval mi lenne az? Ha tudok segítek !
hello kispara!

menyiért adod a gépet? papirok vank hozzá?