Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alapjaraton a jelolesnel van. Ha adok kis gazt akkor balra elmozdul. De ha tobb gazt adok akkor az alapjarati helyzetbe visszaal ahol a jeloles is van . Igy kell mukodnie?
Megvan jelölve mennyit mozogjon.Ha leveszed a fedelet akkor látod a jelöléseket.Az alumíniumba van 1 csík a lemezen amibe akasztod a bovdeneket pedig kettő.
Köszi már megtakarítottam. Ugyanúgy raktam össsze ahogyan volt. Viszont nekem olyan 3-4e nél először balra billent a bovden. Utána olyan 7-8 körül vissza áll az alapjárati helyzetbe és nem megy tovább. Vagy ennek így is kell működnie ?
Lehet hogy a bowdeneket sem ártana megolajozni.
Szedd ki a szimmeringet utána ki lehet húzni a tengelyt,de lehet sokat kell vele kínlódni.Arra figyelj hogy a kis távtartó ami a tengelyen van nehogy elvesszen amikor kihúzod a tengelyt.Utána a power nyelveket kitudod szedni.
köszi :)
Sziasztok. Az nsr-em power szelepje az elso nyitasnal ( azthiszem 3-4e kb) addig siman megy. Utana eleg nehezen mozdul. Szerintem a power motor nem tudja megmozgatni. Emiatt nincs is olyan ero a motorban. Hogy lehet kiszedni a "szelepet" mert nekialltam de latom hpgy ez nem olyan egyszeru mint egy af1en. Hogy tudnam megtisztitani ? Koszonom elore is :)
Szevasztok!
Kinek van eladó és használható első féktárcsája?Neki kellene:
s= sinistro
D destro
Balos ileltve jobbos kivitel.

A többi betű az egyéb kivitelezési sajátorrágkra utal.
Dell mauálban benne van
Megnéztem manuálban FS-t írnak gyárinak, de még mindig nem értem mi a különbség... gyújtás beállítást próbálok épp tanulni... csak nem vagyok jó az idegen nyelvekben... valaki tudja hogyan kell?
okké, bocsi a tévedsért. esetleg le tudjátok írni mi a jelentése a végén a betűknek?
A gyári FD, ez pedig RD.
https://www.facebook.com/photo... Szombati Máté hirdeti. asszem ez a gyári nsr karbi.
Köszönöm a válaszokat :D
Szevasztok!
Keresek Honda ns 125r-hez a képen látható idom. lámpa és műszerfal tartó konzolt! Akinek lenne kérem jelezze! További szép napot mindenkinek!
száranként 280 ml, összesen 560 ml.
nem értem mit keresel.
zár kell?
összesen fél liter...
Honda NSR 125 motorom eladó!
160ccm Polini henger van rajta.
Papíros ideiglenesen kivan vonva a forgalomból.
Esztétikailag nem a legszebb darab.
Motorikusan jó állapotban van.
Igény esetén megbontom.
A Blokk egyben eladó nem bontom meg!
Részleteket telefonban elmondom vagy emailban leírom!
Telefonszám:06303729822
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy a Honda NSR 125 f-embe első teleszkópba szétment szimering ezért kiszeretném cserélni. Megtudja mondani nekem valaki hogy mennyi olaj kell a teleszkópba összesen?
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban milyen kormányzár tetétet tudok venni jc20 as géphez?
Valakinek esetleg elfekvőben?
Louismotornál találtam valamit ami univerzális Hondákhoz van.
Kétlem hogy minden hondához jó...
Szia!
Másik gyertyával is gyenge a szikra?
BR9ECS a gyári hozzá.
Hali!
Na gyorsan egy váltókart neki!
sziasztok.váltókart keresek..nemsürgös. TEGNAPRA kell...
Sziasztok!

Ket dolgot keresek 95-os macskalampas NSR 125-hoz:
- kuplung bowden
- ules

Ha valakinek van elfekvoben, legyszi szoljon.
Koszi!