Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
Van egy Honda Nsr 125 típusú 97-es motorom nem régiben vásároltam és azt tapasztaltam, hogy 3000-es fordulat alatt ha egyből teljes gázt adok lefullad (hidegen még üresben is) utána egész jól megy olyan 7000-ig és akkor megtorpan és nagyon nehezen akar tovább menni, de ha elérte a 8000-et akkor el kezd érezhetően húzni. Nagyobb sebességi fokozatban már nem is pörög ki. Ha kihúzatom rendesen egyesben utána már kipörög egyből a következő sebességekben de 100-nál jobban nem akar menni ami 5-ös sebességben olyan 7000-es fordulatnál van (6 sebességes, 12000-ig ki pörög üresben vagy talán még kicsit tovább is). Ez 2 személlyel is és egyel is így megy. A motor elég tipp-topp másképp nagyon könnyen indul hidegen melegen. Mi lehet a hiba oka?
Szia.A váltókar mellett,ha jól emlékszem 13-s kulcs kell hozzá.Egy szép hosszú csavar :)
Üdv!
Macskalámpás NSRböl hol van a válto olaj leeresztő mert néztem de nem volt számomra egyértelmű és olajat akarok cserélni benne de töltö nyilást már megtaláltam.
ELöre is köszi!
Nyugi már! Nem hangzik olyan szarul...
na pff....
Csókolom Imre bá'...
Köszönöm szépen holnaptól csókolomot köszönjetek
Kevés a nyál. A karburátort ki kell pucolni.
Sokat és Boldogat!
Nem árt figyelni a környezetre is.

Milyen körülmények között tárolják, miylen szerszámai vannak a fickónak aki eladja, iylesmik.

Sokat elárul az iylena gazdiról..

Ritka az a olyan elhanyagolt sáros porta, ahol más téren meg igényesek..

Na nem mintha a gazdagék gyreke nem tudna gányolni, de azért na..

Érdemes megtudni az ombrétól hogy miylenmunkákat végzett el rajta, naív boci szemekkel meg lehet kérdezni, hol vette a lendkerék lehúzót például..
Ha előtte előadta, hogy ezt meg azt szerelgette, de nincs lehúzója már ott is hagynám a rmhalmazt..

Azt sem árt megtuni, korbban hny gazdja volt, hogy mungjuk ez utsó 5 éveben hnyszor cserélt gazdát.

Ha szezononként új azdája volt kb garantált hogy nem szabad megvenni, ert vlami drágán elhárítható baja van, amit egyik gazdi sem akart bevállalni.

Célszerű megnézni a csavarokat menyire eredetiek.

Ha sok a lesarkalt vagy nem eredeti anya-csavar, akkor sokat szerelgették.

Próbaútnál célszerű kipróbálni, hogy nem húz e valamerre, illetve fékezéskor hogy viselkedik.
Amire én figyelek: egészséges hang, egyenes telók, jó kuplung, jó váltó, jó fékek, világítás, ne forralja a vizet, ne csöpögjön és legyen benne erő... nagyjából ennyi...
Boldog születésnapot!
Ma van az előestéje, úgyhogy iszom egyet az egészségedre...
37.
Sziasztok. Segítetek, hogy mire figyeljek oda NSR 125 vásárlásskor?

Köszi
Hali! van ötletetek, hogy miért dadog a motor 3.-tól felfelé, power nyitás előtt? amúgy, igazán örülök, hogy ilyen aktív fórum létezik idehaza :) most vettem nsr-t... ééés úgy tűnik tök jó, meg minden, kap még egy gianelli rendszert a gyári kipufogó helyett, és már nagyon várom a tavaszt :) Köszi!
Menni fog! Jóéjt!
Hmmm Fegyveres testületeknél vagy veszélyes munkakörökben igen.De vasútnál? Na de majd lesz valahogy.Van még pótvizsga is
Jóéjt!
Ha esetleg olvasgat itt és baszogat miatta, akkor majd rendezem szívesen, ha kell... :)
Annak idején nekem is be kellett vágnom egy rakás kib...szott jogszabályt, ráadásul vesszőről pontra, és ezt a "tanár" nagyon komolyan vette... először kiküldött vizsgáról, mert "és" helyett "vagy"-ot mondtam... aztán kb két óra múlva megkérdezte, hogy felkészültem-e... még időm sem volt válaszolni, mikor azt mondta: "ha élesben téveszted el, akkor valamelyik társad megsérülhet vagy meghalhat"... azóta mindig igyekszem figyelni mindenre és képben lenni az új dolgokkal, nehogy a berögződés a figyelmem rovására menjen...
Szóval csak azt akarom mondani, hogy a szóról-szóra dolognak is megvan az előnye... :)
Jók legyetek! Sziasztok jó éjt!
Hihi! sosincs kedvem.29 éve ezt csinálom balesetmentesen és basztatnak vele.Majdnem szóról szóra kéri a majom az anyagot.Remélem nincs motorja és nem olvasgat itt
Kedden
Akkor tanulj, amikor van kedved hozzá... ez tanácsolta nekem egy nagyon bölcs ember még gimiben... Mert ha nincs kedved és leülsz tanulni, abból nem lesz semmi... Nyugalom, majd időben kapcsol az agyad és lesz hozzá kedved... Mikor vizsgázol?