Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy leendő márkatársnak jó hogy segítek!Most ha lenne 600 pénzem ZZR 1100-t vennék!Teljesen elbűvölt egy!
Úgy legyen!
Tényleg rendes vagy, nagyon köszönöm!
Csak vigyázz az ígéretekkel, mert lehet, hogy még szavadon foglak!
Szólj és megyek segíteni!Ezt komolyan mondom ám!
Rendes vagy! Ha odáig jutok, akkor minden segítő kézre szükség van... Két napja szemezek egy telekkel, a település végén van... pont jó lenne a célra.
Ez jó!Én is megyek segíteni de a biztonság kedvéért viszek tűzszerszámot is.
Alföldön egy tanyán lakom,nagy terület van vele....
Beszélgettem ma egy barátommal egy régi ötletemről. Vennék egy telket, leaszfaltoztatnám telibe, körbekeríteném, és így a motorosok, stunt riderek tudnának gyakorolgatni. Idővel persze büfé, zene, stb... csak ehhez qrva sok pénz kellene.
Most jelzem, ha valaki az ötletemet megvalósítja és nem ad részesedést, akkor légkalapáccsal érkezem többedmagammal és rommá törjük a pályáját!
A kisiklás veszélye fennáll, úgyhogy csak óvatosan!
Vonattal.Az ingyen van meg az nem téved el.Talán. Bár a MÁV-nál ez sem biztos már
Azt nekem is kellene a robogón. Első fék nulla, hátsó meg éppen hogy van.
Motorral mész?
Akkor jó. Már én is megkezdtem a szezont.Igaz féktárcsa és fékbetét csere esedékes lesz lassan.Ha minden jól megy holnap megyek a tárcsáért fel a Nagyfaluba
Nem, mert ez egész jó. Hétvégén lefújom feketére, mert nagyon köcsög aranyszínű. Az idomokat lecsiszoltam, amikor megvettem tudtam, hogy nem indul, de a szerelőmnél kezdtem. Az meg két nap múlva hívott, hogy készen van, azóta gond nélkül első rúgásra indul. A hidegindítón cserélt ki valamit, kicserélte a gyertyát, mert ami benne volt, az nem volt belevaló, meg a kuplungrugókat is kicserélte. Azóta fasza, alattam (92 kg) kerékre áll, ha nem figyelek. :)
Úgyhogy egészen jól összebarátkoztunk...
De a Kawát is beindítottam már múlt héten, mert nem bírtam tovább... Qrvára hiányzott a hangja.
Ja újonckák vannak rendesen. Robogót vettél és semmi beleverekatankbaésmeggyufázom?
Én is fáztam múltkor a robogón, még reggel hideg van...
Ja, nem is írtam, vettem egy robogót, melóba járni jó lesz...
A Kawa meg megmarad csak "arcoskodni", gyorsulási versenyekre, vagy itt nekem dísznek.
Annyi az ismeretlen, nem is tudom kinek írhatnék. :)
Na jó, a leskelődés viszont tényleg a te privilégiumod, fel sem nézek inkább. :))))
Figyelni vagyis leselkedni azt én szoktam! Tessék irkálni!
kicsit hideg van még motoron.... vagy elkényelmesedtem az autóba....
...vagyok, de csak figyelek...

Helyzet?
Mi van itt kérem?
"körötte csend amerre ment és néma tartomány"
Ébresztő!
Sziasztok
Egy 125-ös NSR vásárlása előtt vagyok.Az érdekelne hogy mire kell figyelni különösebben, vannak e olyan dolgok, amik fölött jó, ha nem siklik el az ember.Amúgy 2003 -as évjáratú. Előre is köszönöm.
Így ahogy leírtad jól kell hogy működjön.
Bocsi kozbe elkuldte a felkesz uzenetet. Tehat alapjaraton a jelolesnel van . 3e korul full balra es utana ha porgetem fel akkor fokozatosan megy a jelolesig. Jo lesz igy vagy rosszul mukodik ? Koszonom a segitseget.
Thai alaojatazon nyitva van, 3e nel full balra megy es ha huzom to