Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne is próbálkozz vele mert teljesen más az egész váz meg a tank is.
Köszönöm!
Az a Majesty tetszik, de még gondolkodom rajta. Robogóból a Yamaha Majesty és a Honda Pantheon, illetve Foresight, amik szóba jöhetnek.
De lehet, hogy egy újabb rendszám nélküli vadállat lesz belőle... még nem tudom. De köszönöm még egyszer!
Már régen vettem de utánnanézek neked.
többi sebességben engedi 7 fölé forgatni
csak 5. 6. sebessegben amikor eleri a 7000-es fordulatszamot,olyankor mintha megbolondulna a fordulatszammero es es lefel jar osszevissza es mintha lefulladna menetkozbe a motor,olyankor visszavaltok 4.-be es van hogy megyen rendesen de van hogy lefullad es ujrakell inditsam...
Sziasztok! Lenne egy kis problemam a 97-es NSR-mel. A problema abbol all hogy nincs alapjaratom mert fullad meg, valami fogja le a motrot nagyon. Ha gazt huzok valahogy megy de eleg gyengen es mihelyt elengedem abban a percben all meg a motor. Segitsetek legyszives! Elore is koszonom.
csak 5.ben csinál ilyet?
szeptemberig nem vagyok bent sajnos. de nagy a kínálat. ha van rá, akkor pcx, vagy s-wing. a kis burgman is jó, és majesty is. a minőséget az ár határozza meg. normális motort 3 kiló alatt nem adnak. ellenben minden papírmunkát vállalni szokott a cég megállapodás szerint
na adodott egy ujjab problema amire nemtudok rajonni miert van,1-tol 4-ig megy rendesen a sebesseg amikor 5-tol eleri a 7000 fordulatot valamiert kiakad az ora es lefel jar es olyankor esik visszafele a sebesseg es all lefele a motor,van hogy ha visszavaltok 4-be es huzom a gazt akkor megy tovabb rendesen ,maskulonben leall az egesz es ujrakell inditsam,tud valaki ere magyarazatot hogy milehet a baj?
Szia Imi!
Nem tudom még, nem döntöttem el, hogy rendszám nélküli nagymoci vagy rendszámos kisrobi... Mindkettő felé hajlok, de kicsit jobban húzok a nagymotor felé. Amúgy egy fasza kis 125ccm Majesty-ről van szó, de még csak számolgatok és nézelődök. Két héten belül tervezem valamikor, úgyhogy még van időm... :)
NSR-ed szuperál?
és hol tudok rendelni hozzá új hengert dugóval stb..... tudsz küldeni egy linket ?
a kereklámpás idomokat le lehet cserélni a macskaszemesre ? vagy teljesen különbözik a felfogatás és a váz nagysága ?
amugy milyen az a kis rendszámos robogó?
igen.az....de hamár robesz lesz.nehogy 3 kerekű..
igen az rajta van,azt tudom...
úgy emlékszek hogy ahova bemegy az olajpumpa ott egy O gyürü tömítt.
azt is meg kellene nézni.
ertem,amugy teleg volt egy kis vekony cso a tagulasi tartalybol kifele de az nemsokat csinalt ahogy eszrevettem en ...de amugy koszi az infot,sokat segitettel,es akkor az olajpompaval nemlehet csinalni semmit,kell egy masikat vegyek?
Mi van itt...?!? Ez nem semmi...!
Sziasztok!Zoli alkatrészes hozzászólása nagyon helytálló volt!
Amúgy Marci, szeretnék kérdezni valamit. Van nálatok egy Yamaha Majesty. Meg tudod nekem kérdezni/nézni, hogy milyen állapotban van a robogó, érdemes-e megvenni? Esetleg a forgalomba helyezést is meg tudják oldani? Ha igen, akkor megkérdeznéd, hogy mennyi lenne az ára forgalomba helyezve, névre írva, mindennel együtt?
Gondolkodom azon, hogy nem rendszám nélküli nagymotort veszek, hanem egy kis rendszámos robogót. Ez már az öregedés jele?
Előre is köszönöm!
a tágulásiban nincs nyomás, csak rendszer többi részén. ha túl nagy a nyomás, akkor a víz betöltőn lévő szelep nyit, és a víz egy része a rendszerből a tágulásiba megy, majd mikor hűl, a rendszer "vissza szívja" onnan a szükséges mennyiséget, de a tágulási tulajdonképp nyitott, csak egy kupak van rajta egy csővel, hogy az ott esetlegesen kifolyó víz ne a seggedet fűtse, hanem lefolyjon a talajra
ertem,de akkor megis hogyan van nyomas a rendszerben ha nincs rajta kupak az ules alatti tartalyon?
Alapetően nem kellene felforrni a víznek..
akkor azt mondod hogy az ules alatti viztartalyra nem kell kupak? de akkor nemgond ha kifolyik a viz amikor felfozi?
kiégtek izzók, vagy elégtek kábelek