Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is ez körül gondoltam érte.
150 pénzért
Itthon vagyok,kivételesen nem melózok Hornet az még csak tervezgetés,nézelődés.Lehet halasztani kell egy évet .Majd kiderül.Szerinted mennyiért lehet elpasszolni a mocimat?Friss vizsga,mindene jól működik.
a kérő egy banké, mely csekély pénzösszegért cserébe engedélyezi az itttartózkodásom :D

volt itt kék cbr... annyit állt, hogy behalt az akksja. de ez 2 hónapja volt. valaki utána elvitte. kedvezményt nem tudok intézni, de szerintem meglehet alkudni motorokra. más termékre nem, de azt gondolom a motorokra lehet egy picit. de rám ne hivatkozz :D
De kicsi a világ... azt hiszem év elején szemezgettem egy kék CBR-rel (125ccm)... ott hirdették...
Kedvezményt is tudsz intézni?
Saját kéró... megy a szekér... :)
Szia!

Hogyhogy ilyen későn? Dolgozol vagy nem tudsz aludni? :)
Hornet-ügyben valami fejlemény? Vagy még csak tervezgetsz?
és igen, szervízben vagyok. motor, quad, hószán, utv
szállás ügyben kicsit jobb a helyzet... van egy lakásunk. és igen ott, wilker m3-m0
Üdv!
Nagyon helyes! Megérdemled!Volt cumi épp elég
Szerelsz ott? Albérletben nyomod hétköznaponként?
Csak nem az M3-M0-nál lévő szalonban dolgozol?
Winkler... talán...
egy honda szalonban
Pesten melózol?
Hol?
otthon nógrád északi felében. én meg pesten...
Tessék szépen összerakni! Ne sajnáld rá az időt! :)
Hol van a géped?
nekem meg még darabokban.... de talán a hétvégén lesz idöm rá...
én sem tennék másképp, de sajnos messze van a drágaságom
Én meg erre szakítok egy kis időt. Ha már megvan és annyit szoptam vele, akkor kicsit élvezem is a teljesítményét! :)
én nem érek rá gurulni, hogy megállíthasson az éberőrség
Szerintem tudják, hogy ekkora dögökkel szemben semmi esélyük nem lehet! Vagy nem akartak kergetőzni... :)
mázlista... nálunk 2 napja rendőr rendőr hátán...a határ felé tartókat..bicajosokat,munkagépeket,autókat...szóval mindent ami mozog azt ba..tatnak..
Lóf...szt!

A story rövid: annyi volt csupán, hogy gurultam egyenesen, aztán az egyenes végén feltűnt egy autó... kicsit közelebb ért, sziréna volt a tetején... Visszalassítottam, kettesben gurultam, gondoltam, ha mellém érnek és megfordulnak, akkor elkezdem neki pakolni és b...szhatják. :)
Szóval lassan gurultam, ők is lelassítottak kicsit. Gondoltam intek nekik, ez a legkevesebb... Visszaintettek és mentek tovább... :)
3x hátra fordultam, hogy nem jönnek-e utánam, de semmi... tök jó fejek voltak, vagy tudták, hogy esélytelenek! :)
Nem tudom mi lehetett... lehet, hogy tényleg ki van nekik adva, hogy nagymotorok után nem mehetnek? Nem tudom, egyik haverom mesélte ezt...
Na ez volt az első élményem a rendőrökkel... illetve a Kawának a rendőrökkel... pozitív élmény volt...
villanyszámla elnapolva?
Vagyok...
Megvolt a héten az első rendőrökkel való találkozásom... nem lett belőle üldözés... :)
énis dolgozom...reggel 6tól este 7ig..