Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az az igazság,csak azt vettem észre,hogy mikor megtekertettem,eltünt a viz a beöntőnyilásból...aztán láttam hogy a rezo alján csöpög ( ki van furva 2es furóval a rezom,hogy az el nem égett olaj ott jöjjön ki) levettem a könyököt,ki a gyertyát..és nyomta a vizet mint állat...most néztem az olajat - tiszta,nemvizes
...bár ha be sem indul... szerintem HFT... én is itt kaptam ezt a tanácsot Zoliéktól, hasonló tünetekkel, csak nekem nem volt a leömlőnél víz...
Eszembe jutott még valami... mi a mikrorepedést is qrva nehezen vettük észre... azért, mert a HFT-nél volt mindig víz... egyszer aztán beindítottuk és néztük... egy idő után látszódott csak, hogy a hengerfej tetején szivárog... Azt akarom ezzel kérdezni, hogy nem lehet, hogy neked is feljebbről szivárog és csak a leömlőnél látszik jobban?
Szia Zoli!
Az érdekelt volna, hogy ez neked valami hagyományos, évente megrendezésre kerülő túra vagy csak úgy jött?
Hollandia... tudsz élni...! :)
Neeeee!
Ti is mindig tartjátok bennem a lelket, az a legkevesebb, ha most én is viszonzok ebből egy kicsit!
Ne bántsd! Nem szabad! Te ügyesebb és türelmesebb vagy, mint én, neked pikk-pakk sikerül majd megtalálni a hibát!
Tortúra:)
holnap...ha nemindul..felgyujtom...
mondjuk,eddig működött
jót kérdeztél..nemtudom..eszembe se jutott megnézni...
vízpumpa működik?
akkor HFT szerintem... ha be sem indul... nekem sem indult be, de nekem a hengerfej tetjén lévő mikrorepedésen keresztül szivárgott...
nem indul be...csak teker és nyomja a vizet
...beindítod a motort és a leömlőnél folydogál a víz?
énsem tudom....arra tippeltem,mert leengedtem az olajat,és az nemvolt vizes...vagyis még folyt mikor bejöttem,de tiszta volt.....
szerintem HFT... de várd meg a szakikat, ők majd mondanak okosat! Nem hinném, hogy hengertalp, mert mi köze lenne hozzá?
eladó dellorot 32 karbi
tökéletes az ára 15e
igen ott...
A leömlőnél?
kipufogo helyen...
a talpnál folyik vagy a hengerfejnél?
Nekem a hengerfej tetjén volt egy mikrorepedés, azon szivárgott ki a víz... de szépen megcsinálták!
Na hol folyik?
a dugatyyu nyomja ki a vizet...hengertalp,vagy hengerfejtomiteshiba?
Volna hova fejlődniük a magyar rendőröknek... Intézkedési kultúra zéró, kommunikáció zéró, stb...
Milyen túra olt ez?
Én is ennyire gondoltam kb... mondjuk 10-15 ezerrel drágábban hirdetném meg, jó szöveggel, jó képekkel. A vevőnek mindig öröm, ha alkudhat egy kicsit...
Mos' jöttem haza egy holland túráról.
(ótó)

Négy nap alatt összesen 4 rendőrjárművet láttam, ebből kettőt egyszerrem(motorosok) egyet meg akkor, amikor valami népszerűsítő izé volt amszterdamban.
Vidéken egy motorosrendőr az ujjával fenyegette meg mosolyogva azt a fószert, aki közúton haladt a nyilvánvalóan saját építésű gokartjával, rendszám világíts és minde hasonló nélkül.
Ennek ellenére furcsa módon kicsit sem éreztem veszélyben magam sem közlekedve, sem gyalog.
Aki azt hiszi, hogy a közbiztonság rendőrmennyiség kérdése az egyszerűen hülye.
ez tüök ugyna az, mint a "jaú napot kívaanok, közutti gépjaarmű állánőrzés" című lakosságmegfélemlítő, civil bazsogató, semmi sem való értelmetlen faszság.
A világ civilizáltabb részén iylen hogy ok nélkül megállítanak, nincs is.
Nálunk meg van, de valahogy mégsem mi vezetjük a büözési statisztikát.
Na de én lépek is! Jó éjt!Pápá