pontosan nem tudom mi menyinél nyit ki :/ na már most a power is kinyit xy fordulatnál meg a rezó is elkezd dolgozni valahol....
nekem kereklámpásom van ott ha nyit a power akkor egyszerre nyitja mind 2 kettőt..... javítsatok ki ha tévedek de a macskaszemesnél meg külön külön ....
jo regggelt.. működik perpill..2 hét alatt beletettem majd 700km..észrevétel..olaj minimális fogyás..benzin 3,7-4,2 l/100km...de. amikor eléri a 6000 fordulatot mintha nyitna a power....és 7000 nél ujranyit...ugy csinál mintha 2szer nyitna ki...
Az eresztő szimmering teljes taromáynban belezavar az összképbe:)
Az más kérdés, hogy alapjáraton feltűnőbb, de igazán faszán megakasztani, vagy a fpcit kinyírni, esetleg a dugót kilukasztani egy jó szimmeringes motorral lehez csak igazán:)
semmi nem kizárt
viszont a főtengely szimering csak alacsony fordulaton zavar be a képbe, és nem lehet beállítani az alapjáratot ha tényleg az a rossz.
csak a gyújtás felőlit cseréld mert az szokott elromlani.
én is abba a hitben voltam hogy az nyit 7000 körül de mint kiderült hogy nem :/ ott még csak a rezó dolgozott..... :) mint kiderült a pówer fordítva volt nekem benne vagyis amikor elérte azt a fordulatot hogy ki kellet volna nyitnia nem nyitott hanem zárt ://// de azóta már orvosoltuk a problémát
Ha igen olcsó pénzért azonnal megvenném
köszi
Érdeklődnék, hogy Honda Nsr kerekek nincs valakinek eladó?
Előre is köszi a segítséget!
Aki venne szeretne egy megbízható NSR-t annak itt az alkalom:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Az ár alkuképes
nekem kereklámpásom van ott ha nyit a power akkor egyszerre nyitja mind 2 kettőt..... javítsatok ki ha tévedek de a macskaszemesnél meg külön külön ....
Az más kérdés, hogy alapjáraton feltűnőbb, de igazán faszán megakasztani, vagy a fpcit kinyírni, esetleg a dugót kilukasztani egy jó szimmeringes motorral lehez csak igazán:)
viszont a főtengely szimering csak alacsony fordulaton zavar be a képbe, és nem lehet beállítani az alapjáratot ha tényleg az a rossz.
csak a gyújtás felőlit cseréld mert az szokott elromlani.
úszószint 24mm