Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat az a helyzet hogy en jol jottem ki vele elegge,70E ft-ba volt szamolva es szerintem megerte azt a penzt,menni nagyon jol megy csak akadtak kisseb problemak vele,amik szerintem idovel megoldhatoak...
Nem akarlak elkeseríteni, de rádsóztak egy pénznyelőt, ami csak pont annyira volt összedikhálva, hogy a próbakört kibírja.
Hamarosan lesznek eladó bontott alkaltrészek D:)
most teleg,nemtudom mit mondjak de igyvan,amugy a vilagitassal esetleg valami tipped hogy mit csinalhatnek hogy az oraknal is vilagitas legyen es az elso fenyszorok miert csak hosszufenynel eg abbolis csak az eggyik?
ez a kemény, nem a fitness-pics
forr a viz..piros meg sárga olaj...
en mikor vettem a mocit akkor az olajtartalyba nemvolt olaj es kerdeztem a sracot hogy miert es azt mondta azert mert kivan kotve az olajpompa mert ugybisztosabb,es en visszakotottem es tettem olajat a tartalyba,azta jo feloraval kesobb lattam eltunt az olajbelole erefel a valtonal eszrevettem a kis olajszintmero kijelzon hogy ugyanolyan piros olaj van ott mint amit nemreg ontottem az olajtartalyba,akkor gondoltam veletlen lehet pont olyan szinu a valtolaj is,de tevedtem,aztan levettem a valtooldali deklit es kicsepegtettem az egesz olajat belole ,aztan kitorolgettem es tettem bele rendes sarga olajat ami a valtohoz kellet,kb 6,7 decit...
nem azért de hogy hogy nem keveredett össze a két olaj? hogyan láttad, hogy az piros? 7 decit tegyél bele
es most az utobbi idobe azt vettem eszre hogy elol eggyikegobe se eg a rovide feny csak ha raadom a hosszu fenyt abbol is csak az eggyikbe,nemtudom mitortent,es az oraknal sincs vilagitas eggyik se eg,szetszedtem mar 1x neztem kivolt egve mind,kicsereltem 4-bol 2-ot de azok se egnek,ara se tudtam rajonni miert nem eg...
nos akkor az ules alatti viztartalyba nem kell legyen kupak? de akkor mikor forr a viz benne kifolyik,mar ereztem 1x hogy a fenekem alatt az ules elegge meleg aztan levettem az ulest es lattam hogy a viz miatt ami kifolyt,a kuplung deklit levettem mondom,mert kikellet tisztitsam belole az egesz piros olajat ami belefolyt sajnos,aztan vettem hozzavalo valtoolajat es azt tettem bele amennyi kellet,a tankot meg nemszedtem le,nemtudom hogy mi van alatta pontosan...
az ülés alatti tágulási tartályról beszélsz? sejtettem hogy ezt kellene előtte letisztázni, azon csak azért van cupák, hogy ne az akksira folyjon a hűtőfolyadék. de lyukasnak kell lennie, mert a tágulásin túlfolyhat a víz. a normál vízbetöltő a tank alatt van, azon kell gyári kupaknak rajta lennie, mert az egyben egy szelep is. az biztos meg is van

az olajpumpa kuka, abból új kell. de szerintem nem vetted le a kuplung oldali deklit, csak az olajpumpa fedelét. ha mégis levetted, akkor remélem volt benne olaj és te fel is töltötted
hat nemtudom,sajnos annyira nemertek hozza,azt tudom hogy szetkellet szedjem a valtoblokk fedelet es kitakaritsam az olajtol,ami sikerult is,de az olajpompat nemkotottem vissza mert ertelmetlen volt,igymost a benzinbe keverek olajat,van otleted esetleg hogyan csinalhatnam meg? amugy a viztartalyra tettem egy pezsgosuveg kupakjat ami paszolt is ra,remelem azzal nemlessz gondom,nemlovi szet a tartatly vagy ilyesmi a nyomastol...
ahha. szétrágta magát az olajpumpa. a másik, hogy az alatta lévő szimering szarpicsa, és elfolyik mellette az olaj
sajnos nekem az olaj belefolyik a valtohoz megpedig ott ahol a valto oldalan jon az olajtartalytol a cso es van egy masik cso ami azt hiszem a karbihoz,ja es van benne egy gazkabel is ami valoszinuleg szabalyozza az olajat a benzinhez,ami nekem kivolt kotve valoszinuleg emiatt is volt kikotve,en visszakotottem a gazkabelt ahogy volt,aztan ontottem olajat a tartalyba es 1 oran belul azon vettem eszre hogy az olajjelzo led megint piros,es neztem teleg ures az olajtartaly erefel az egesz olaj mar a valtoblokban volt...
görög istenek, szent grál, Artúr király, náci ikrek?
alvázszámból. de ha gyári a festés akkor ha beírod gugliba, hogy honda nsr rk/rl/stb akkor kidobja hogy milyik a tiéd és azt már meg tudod nézni hogy az rk-t rl-t mikor gyártották. a különolajozásból a váltóba nem tud befolyni az olaj. a hűtőfolyadékra tegyél kupakot vagy nem lesz nyomás a rendszerben, és nem is tud majd a tágulásiba vizet nyomni, vagy vizet szívni onnan
sziasztok,kb 3 hete vettem egy honda nsr 125-ost,nagyon tetszik meg minden de mar talaltam par hibat benne,pl nemtudom miert van az hogy a keverek olaj ami a benzinhez kell az olajtartalyt ha feltoltom feloranbelul mind eltunik a tartalybol es belefolyik a valtoba,ez miert van ? tudna ebbe segiteni valaki? masodik kerdesem az volna hogy a hutoviz tartalyan nekem nemvolt semilyen dugo vagy sapka,az hogy lehet,nem is szukseges ra vagy valoszinuleg elveszett? nekem egy dupla kereklampas nsr-em van de sajnos nemtudom milyen evjarat ,azt hogyan tudom kideriteni? mert sajnos nincs meg mar a papirjai...
Azt elhiszem de egy hüvelyezett henger fele annyi ideig nem birja mint egy új nicosilos. Pláne hogy az újat nem kell bejáratni.
0 ért bárkiét szivesen meghüvelyezem D:)
Attol függ hogy hol laksz. Én Nyíregyházán lakom itt kb 60Eért csinálnák meg a perselyezést + dugó. Tehát én még mindig azt mondom hogy rápótolsz még 10-15E és zsir új hengert dugóval kapsz. Teszek fel az enyémröl képeket.
Sziasztok ! :) Kérdésem lenne, bár lehet más is feltette már, hogy a Honda ns1 80-as és a honda mbx 80-as blokkja megegyezik e, mivel nehezen találok az ns1-hez dugót és azon gondolkodtam hogy esetleg az mbxé amit könnyebben találok bele lehetne e rakni . Előre is köszönöm
Üdv: Ha nem oldódna meg a power problémád. van nálam elekrtonika is meg powermotor is.
28,763888888888888888888888888889