Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No, erre szoktam mondani, hogy nekem nem kell semmit kompenzálnom... ];oDDDD
Köcsög motor... még mindig nem indul... hs valakit érdekel 100e HUF-ért viheti a fejidom, meg a kis indexek nélkül... amíg meg nem gondolom magam... tele van vele a f...szom...
Mi volt a neve? Hol volt pontosan? Közel vagyok... :)
Én lusta voltam kífúzni, így 5 perc alatt megvolt, de tény, hogy a barlangászat-favágás gyengévé és nőiessé tette a kezem, úgyhogy meg sem kottyant az a 200 kuplungolás.

MÁS:
Volt Halásztelken (nagyon régen) egy hangulatos western kocsma. Oda jártunk minden pénteken este motorral. Meg van vajon még? Van Valaki arról a környékről?
Sziasztok!
Ma végre motorral mentem dolgozni... Tök jó volt újra ráülni, szerintem neki is tetszett... Aztán mikor indultam volna haza, egy idő után lefulladt... beindítottam szívatóval, aztán szívatót félállásban hagytam, 1-be be, aztán csak gurultam a parkolóban és rotty.... Utána meg már el sem indult, az akksit is sikerült lemerítenem... Lehet hogy megszívta magát? Sosem csinált még ilyet, lehet hogy nem vártam meg amíg eléggé bemelegszik... nem tudom... az ezután következő 2 óra kegyetlen volt... cigim elfogyot, egyre hidegebb lett, én meg egyre idegbetegebb... a qrva gyertyát nem sikerült kitekernem (lehet hogy az idegtől...), ez volt a pont az "i"-re... 3 idommal kevesebb... ez lett az eredmény... lehet hogy az NSR napjai meg vannak számlálva nálam... senkinek nem akartam elb...szni a kedvét ezzel, csak gondoltam megírom nektek, milyen volt az első idei motoros élményem...
Na igen, az még kevés.Vigyázni is kell a térdedre! .No, én most balra el, majd leszek...Szia(sztok).

Próbakör elmaradt, errefelé ma is csak +2 fok volt...
HÁJ!Nekem a gép nem fog kelleni, de én meg komoly rucit, és sitykát tudok ajánlani, ha éppen kellene.
"Örülünk Vincent?" Ügyes voltál, látod nincs bibi.
Sziasztok,van egy cbr 250 rr-em, meg egy 400 rr-em, mindkettő forgalmis,265 -165 az ár,tel:0620 4161238 tomi

Pöcc-röffff!:DDDDDDDDDDDDDDD
Először is feltöltöttem az aksit (egy univerzális telefontöltővel, ami tud 12 V-ot is, 500mA-al tölt...ne nevessetek , ez volt itthon...), már mikor beraktam a motorba, észrevehetően erősebben világított az üreslámpa, és az oldalsztenderé is! Egy kis benzint fecskendeztünk a hengerfejbe, épp minimálisat, és láss egy pillanat alatt! :DDDDDDDDDDDDDDD
Tegnap nyitva hagytam a benzincsapot, hátha az is segít, és mielőtt beindítottam, megkocogtattam párszor az úszóházat!
Bocsesz ha hülyeséget kommentáltam : ) Én azt hittem ez így van :S
Ha gondolod kereshetek majd piros szín kódokat.Elvileg olyan kódokat sikerült beszerezni, mint a Ferrari, a Ducati, vagy az Alfa piros.
Végül is egy váratlan csavarnak köszönhetően ez lett.

http://auto-motor.vatera.hu/al...
Köszi, megnézem.
pinkmotors.hu-n van carbon progrip joáron én olyat ettem
Nincs előttem hirtelen.Van akkora hely még ott, h egy közepén kivágott ívet oda tudj rakni, és úgy pozícionálni a betűket?Ha van hely, csinálnék egy palástot, középen kivágnám pont akkorára, h a betűk beférjenek.Valahogy így csinálják a gyárakban is.Ilyen sablonokkal....Nem tudom, de hátha jó.
a csík ennél is ivre van hajlitva de a betüket eggyenként kell felrakni
Haladni kellene nekem is a korral Evvan
Szerintetek ez hogy nézne ki a gépen?

http://auto-motor.vatera.hu/al...
Van egy cég, onnan lehet ívre hajlítottat rendelni, kerékméretre gyártják
Valami íves sablont kéne neki csinálni(mittomén körzővel vagy valami)
hát én nem kaptam hozzá semmit.igazábol nem a csíkkal van a baj hanem a betükkel.tegnap nekiálltam deláttam hogy ezzel elkell szarakodni h széplegyen ugyhogy hétvégére hagyom.deha meglesz rakok fel képet
Ne félj, be is raktam háttérnek
Hát igen...love red .Valahogy a vérmérséklethez társul.És a legszebb pirosat meg az olasztok tudják.Erről sztem kétség sincs