Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

E-mailben sajnos nem tudtam elküldeni.
Feldobom ide a képeket a kapcsolóról egyébként szép állapotú frankón működik.
2500ft+ posta ami előreutalás esetén 500ft.
Várom válaszod.
hord93@freemail.hu

5.71 az nem rossz.

Amikor elkezd folyamatosan világítani az olajkeverék jelző lámpa, onnantól hány km-t lehet még menni?

Dusán
kössz
énis kitom számolni de most agyhalott vagyok

kössz még 1 ×

am az nemis sok.
Sziasztok! Valakinek van egy baloldali gyári visszapillantója? Ha jobbal van együtt az se baj, akár egybe is megveszem ha korrekt az ár. Akinek van olyan aminek a tükörje nem sérült pls írjon!
5,71/100km.
Fele "csapat" ellógta a matekórákat a másik fele meg a nyelvtant.
srácok ma tankoltam, és 137 kmerre 7.83 at tankoltam.

valaki számolja már ki az mennyi lehet kb légyszii
sztem nem sok ahhoz képest ahogy mentem vele
125ccm hengert, dugót keresek!
Hát, normál használat mellett km-ben igen. De láttál már kiemelőszerkezetet? Amikor behúzod akkor folyamatosan terhelés alatt tartod a kiemelő elforgócsapját. Sztem ez nem jó buli.
a kuplung többet kibír mint egy dugattyu
A dugót kíméled picit, a kuplungot meg kinyírod
Ilyet inkább ne csinálj, mert többet ártasz. Jobb, ha nagy sebibe kapcsolsz, és minimálgázt adsz, épp egy kicsit.
Majdnem ugyan az, alig fogyaszt többet, de nem nyírod a kuplungot.
én már rászoktam a kuplung behúz és gurul módszerre az előre látható piros lámpáknál és a lejtőkön
eddíg még nem sok sikerrel
lehet hogy csak a dugattyut kíméllem egy kicsit
NSR-ét jó lenne valahogy problémamentesen lehúzni. Bár kétszemélyes városi-sportos üzemhez nem sok a 4,8, de azért mégis.
2,5 meg 3 között
én 3-szor tankolok tele mire neki kell bele rakni 5 litert
Aha, az már más. Akkor kiöregedett már szegényke. Mennyit eszik egy olyan? Vagy az már termel?
egyszer betankoltam Agip95-öst a kocsimba és onnantól elment az alapjárat. Soha nem tudták megcsinálni a szervízesek. Azóta nem AGip. Persze lehet hogy csak rosszul jöttek össze dolgok, mai napig nem tudjuk mi baja volt. Haver profi autószerelő, én is értek hozzá, de ketten nem jöttünk rá.
nem mondtam hogy cbr
ez suzuki ami 20éves és 70000km van benne
én agipnál kapok kedvezményt ugyhogy legtöbbet agip benzinnel megy de attól függ merre visz az utam
125 4T mi?
Mert azért CöBöRö tud mennyi 90-et simán.
tavaj nyáron haverommal elmentünk komáromba
havernak 125-ös 4 ütemü van, nem egy erőgép
végig 60-70-el mentünk, lejtőn megvolt a 80-is akkor volt 3,8 a fogyasztásom
na azótase mentem ojan sokat ojan lassan
mostmár azt csinálom hogy ő elindul előbb énmeg utánna megyek és megelőzöm aztán megvárom valahol
Nekem sztem gyári. 140-es főfuvival annyival jobb?
Milyen benzint szoktatok bele? Én euro95 Shell.
nem 90 el végig rendesen. de szinte úgy hogy semmi megállás, egy huzamban 90 el végig 100 kmer. és úgy ette a leg kevesebbet.
meg akkor még valami 125 ös főfuvi volt benne asszem. most 140 es van benne
Nem biztos hogy 60-nál eszik a legkevesebbet. Sztem inkább 75 körül.
90-100-al szoktam menni.
Szerintem azt húzza jól, hosszú távon.
90-en 6200-as fordulat, baráti. Halkan durozsol.
Csak ami zavar, van egy kis ciripelő hangja, hiába csereberéltem a felső tűgörgőt. Az alsó is jó, nemtom honnan jön, lehet hogy normális...
és 60-al mentél?
régen nekem voltak olyan fogyasztásaim. imádtam azt.
volt mikor 100 kmerre 3.5 litert tankoltam. nagyon jó volt, de mára már ez a csak álom