Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ez rendőr függő.
Találkoztam már olyan rendőrrel aki az 50es dt-mre azt mondta, h ez 25ös...
Ja és csak EGYSZER kell megfogniuk.... aztán vége a dalnak...
ha még fent van a rendszámtábla tartó keret akkor azt vedd le, egyébként meg nem feltűnő, nekem a hátsósárvédőn ott a 3 lyuk a keret felfogatására, és egyszer egy rendőr megkérdezte hogy miért van 2. személynek is lábtartó, és rendszámtáblatartó keretnek a helye hátul egy 50esen? én meg erre mondtam hogy azért kedves biztosúr mert svájci a motor és svájcban az 50ccm-en is van rendszám és cserébe ott 2személlyel is lehet közlekedni.
de ilyen a két év alatt egyszer fordult elő, itt mifelénk szinte mindenki rendszám nélkül nyomul, és nincs semmi para, nem szoktak b.szogatni. ha ügyes vagy simán ki dumálod.
Aki 50-esként használja a 125 nsr-t a rendszámtáblatartó nemfeltünő a rendőrnek ? vagy elkell takarni valami matricával. Lehet ide valami matricát kapni?
szia, mikuni karbihoz (20 éves tzr 50-emen van) tudnál csinálni főfúvókát? M8-as menetes, 88-asra lenne szükségem.
Olus akkor a váltókarral mi lesz? Már mailt is küldtem...
Mert esik a haw és mindenki depis.
már megint kihalt ez a fórum.
galffy@citromail.hu
jc22höz?
A lámpabúra az érdekelne! mi az ára? elöre is köszi:WP
WP nekem van hátsólámpa burám, meg egész lámpatest is ha kell.
adj légyszi egy e-mail címet
A lámpa alja világítja meg.
nah igen énis ezen gondolkoztam h most akk az nsr-en hogy van a világítás? csak lusta voltam lemenni már megnézni és azért pötyögni meg csak egyszerűbb nah majd rakok fel képeket a műveletről ahogy szerzek vmi sexi kis indexeket a bébi-re
persze hogy az ált. a lámpa bura alján szokott lenni egy fehér rész azon keresztül világija meg ugy ahogy nekem is nsr em van de nemugrik be h ennél van e
nekem is csak két 6-os csavar van rajta átbökve
a renszám világíttás kötelező
éértemén és renszámtábla világítás-t kötelező?
Rendszámtartó? Kifúrod 2 helyen és felcsavarozod a seggére.
csáó valameikőtök rakott már nsr-e ilyen utólagós rendszámtartó-t? ma szereztem egyet és lecserélném azt a nagy böszme műanyagot
Első ránázásre NSR-é.
Ez ugyan az csak a középsó rész is búra....
A gyárinak meg fekete műanyag és csak a két szélső kör a búra.
Valamelyik 50es honda robogón is ugyanez a hátsó lámpa...
Tudom mert havernak ugyan ilyen a hátsó lámpája a robogójában
nem naon,kéz alatt max ilyen kenu,hajó gyártóknál tudsz kéz alol venni.... am csak az üvegszálat kell elkészíteni,epokszi gyantát vagy műgyantát már tudsz venni
de azt nemtudod hogy én honnan tudnék venni ojan kittet amiben van minden féle alapanyag?
és vlaki help egy ősrégi csonka féle boxer szivatyút ujjítok fel.és nem tom,hogy állítsam be és 1-2 alkatrész is eltünt nagyon megköszönném,ha akárcsak 1 kicsit is ismeri vlaki ezeket a boxereket segítsen
hát nekem sikerült baráti alapon kapnom de ha van formád,akkor már tök könnyű ez ilyen kockás lapféleség,és hozzá ragasztó.egszerű és a felfogatást se nehéz csinálni rá,hiszen ezek ilyasmi "gézlapokból állnak" és abba könnyű csatlakozást rakni.
egyszóval az egész művelet,olyan mintha paprí darabokat ragasztanál össze,csak ez tartósabb
az a baj h még ötletem sincs h honnan szedjek