Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kimondom, szabályosan állt meg
Kimondom, hogy visszafelé meg ha nincs más út akkor kidobja a kék kupakot és szabályosan visszabaktat
Tehát? Mond ki!
Nem az csak az úttest szélét jelző vonal.
A kanyarodósávot a terelőnyilak irányába hagyta el végül is
Visszafelé meg felbaktat kék lámpával.
Az úttest legszélén húzódó folyamatos vonal, ami jellemzően megtalálható a főútak, autóutak és autópályák szélén az záróvonalnak minősül? Azért kérdezem mert ennyire azért nem vagyok pallérozott KRESZ-ből

Szóval ha igen, akkor minimum egy záróvonal átlépés... ahhoz hogy szabályosan léphesse át, ahhoz meg mennie kéne a "kéknek", nem?
Épp ezt kérdeztem...

De egyébként erre a rétre nem vezet út. Ergo lelassít, befordul, stb...
Nem, mert a múlt hét húzós volt így is. Majd holnap nekikezdek a hétnek, ami megint nem lesz rövid.
Miért? Milyen szabályt sért?
Nem motoroztál tegnap Réccság felé dél körül?
Ja és ma letekertem ~400 km-t, és háromszor mértek meg, három különböző helyről...
Ugyanez az Octavia a másik oldalon az Agip kútnál is szokott állni, Somogy-Fejér határán... Ott csak úgy lát rá az útra, ha kb. fél métert "belóg" a leállósávba.
Egy ideje teljesen........az M7-en a völgyhídnál ennél sokkal jobb helyen is álltak.........majdnem kilógott az útra....
Igen?........valami Hvásárhelyi családról beszélgettek persze azok sem voltak hajléktalanok.......amúgy és is gondoltam rá, de nem tudom....
csodaszép...
M7, 98-as kavics... Ez mennyire szabályos?
Lázár György MSZMP-s főfsz fiacskája! Lehet az apja adja a tanácsokat neki?!
Az biztos.
Izgalmas időszak elé nézünk.....
"annyit érsz, ahány A8-asod van, ugye..." Jani házhoz megy, és megmondja a frankót
Nekem is az, de nem hinném, hogy valaha is a tulajdonomba kerülne 1.
Ott vannak kormányőrök, más meg minek?
küldd
Igazság szerint a motoromon horpadt be a tank egy kicsit, de a fényezés nem sérült rajta. Felborult és a sisak pont a kormányra volt akasztva, így megnyomta a tankot... Ki lehet húzni ilyet egyáltalán anélkül, hogy fényeztetni kellene? Ha igen, akkor küldök képet.
legfőképp járműkár-A-Z-Ig igen.ha ilyen gondod van ,küldesz fotókat és tudok árajánlatot mondani.adatlapomon mail.
Arra kíváncsi lennék
De ő tényleg meg tudná oldani, csak hát ugye a presztízsveszteség...
Na nem offolok tovább, mindenütt ez folyik a csapból is.