Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Máskor jobban választasz majd szülőket!
Az ilyen "szülők elintézik, meg a nagybácsi rendőr" dolog miatt járok ügyészségre...
Az, hogy szemből rádmérnek, az csak egy dolog, nem BIZONYÍTÓ EREJŰ! :) Egyébként a képen látható felcsapódó szerkezet eléggé ganéj és pírmitív. :D Azt, hogy egy Bmw, vagy egy 1300-as Yamahával utolérjenek a zsernyákok (dobozos fagyiárusok), egy nagyon gázos helyzetben az ciki lenne számomra és fel is adnám a motorozást. :) Nade erre a helyzetre tartom az NBH-s szülőket, ha elfajul, majd védik piciny kis lurkójukat. :D
nokedlit?
beelőztél a reakcióval/válasszal
(szaggat a NET-em,kibaszott T-home,bekaphatják mostmár igazán )
Egészen addig ami le foglalják a motorodat,és tőrvénysértésért (hatósági azonosító jelzés,értsd rendszám,ami amúgy nem a Te tulajdonod) szándékos manipulálása miatt szívni fogsz.

Motorosra is rámérnek szemből,és kiszedik, ha van leállító csapat, ha motorosokra vadásznak, akkor az elfogó motorosrendőr(ők),ami ugye elégé csöcs.Előle lelépni elégé problémás.
"le van írva a szabályokban, hogy a gyorshajtási fotón rendszámnak látszania kell, tehát előről nem kell védelem. Hátulról már jó ha van valami, nos én ezt 6000 Ft.-ból megoldottam és még autópálya matrica ként is szolgál az elektromosan lenyíló és vissza is csukodó rendszámtábla, amin közelről sem látszik semmi. :D"

nyugi, nem fog problémát okozni a rendőröknek, hogy készítsenek egy képet amin gyorsan mész, és egyet a rendszámról (autóra is érkezett már pár ezer ilyen fotó, ahol távolról van egy sebesség érték, közelről meg egy rendszám)

az a frankó felcsapó pedig sima utat biztosít a motor lefoglalásához, és nem az első ilyen eset lesz... még az se kell, hogy használat közben lássák.
"A rendszámot felcsapó szerkezetet mutatja Dr. Csokán Csaba. A motort lefoglalták, a tulajdonosa ellen bűncselekmény alapos gyanúja miatt indult eljárás :
Matska:

Nézz be a PT oldalára,végre valahára ,amit már tavaly október óta várok megjött és kapható,én már le is rendeltem belőle egy 15 sávost.
A jó hír, hogy van jó árasítva kulcstartóméretű teszterük is
Nos lehet ilyen - olyan ketyerét felszerelni avédelem miatt.
Szerencsére le van írva a szabályokban, hogy a gyorshajtási fotón rendszámnak látszania kell, tehát előről nem kell védelem. Hátulról már jó ha van valami, nos én ezt 6000 Ft.-ból megoldottam és még autópálya matrica ként is szolgál az elektromosan lenyíló és vissza is csukodó rendszámtábla, amin közelről sem látszik semmi. :D
van, gyere nyugodtan bármikor. ha hétvége, akkor szólj előtte, és elhozom a ketyerét.
nem trafi, de tudja mindegyik frekit.
Szesz!

Van lézertesztered? Kéne némi időszakos ellenőrzés mert az nem releváns, hogy mit van ha elmegyek egy traffi előtt mert ha pl. teherre állították automatába akkor rám se mér, illetve manuálisan az értelmesebb rendőr a közeledő motorra nem mér rá mert minek. Bár láttam már vörös fejjel tripodot rugdosó ifjú titánt.
na erről beszélek pont...
Konkrétan 73 a fene essen bele.KB 30 autó ment és csak mentem a forgalommal.
68káemhá fészkesfehérvár, kadocsa
persze, (sajnos) folyamatosan kell hoznom, egyre többen jönnek rá, hogy muszáj... nem azért mert százötvennel járnak, vagy mert városban százzal fényképezték le őket, hanem harmincas táblák, városban - de már nem lakóövezetben - 68-70 -es tempóra csekk, stb.

nem kis beruházás, de legalább megtérül.
yap
Szintén zenész?
kilóból már kijön beszereléssel együtt, előre-hátra. ha épp nincs rá keret (jellemzően akkor szoktak venni, amikor büntetést (is) kell fizetni a csekk miatt), lehet felenként is, először előre, utána hátra.
Huh tudsz beszerezni nekem valamikor?
Most kinyögöm a 30 rugót utána gyüjtöm az összeget.
Egen.................kocsira kéne.
És autóra? Ma jött meg a csekkem...
egy normális cucc (motorra) annyi, mint egy egészen enyhe gyorshajtás büntetése...
meddig lesz így? kit érdekel? engem már két alkalommal kimentett (városban, négysávos kivezetőn kb 70-ről lassítottam vissza, egyszer pedig az egy számjegyű főútra kirakott hatvanas táblánál kellett belefékeznem kb százról), vagyis az árát már duplán visszahozta.
érintettség okán?
Ez meddig lesz így és mennyi is most egy normális cucc?
még jó, hogy a lézerblokkoló továbbra is legális, még az ügyészség szerint is...