Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te foglalkozol ilyesmivel?
utállak....a kedvenc autóm
majd Lázár kimegy és megoldja
És Pesten a Parlament előtt ki marad?
kizárt
így van.nálam lehet találni ilyet
Már ez is baj? Tolvajból, rablóból, erőszakolóból jobb volna ugyan ennyi?
na ja 200 pénz az autó aztán 600ért kihuzigálják
megérné
amúgy ilyen kőműves-burkoló összebassza 3-5 évente úgy az autóit hogy megy a darálóba utána
Állítólag meg lehet csinálni fényezés nélkül....láttam ilyesmi hirdetést valamikor...
haver akarna venni egy autót ami jégvert, de nagyon olcsó
de csúnyán jégvert, nem csak 20-30 folt a tetőn
üveget cseréltek már benne úgy tudom
Kicsit sokan vagytok ott.
Én is, de június végéig úgy néz ki igen.
Remélem nem lesztek már sokat Gödöllön.
Nem Doki Maci. Én A8-asoztam a héten....
Ha nincs a vezető látókörében akkor nem szőröznek vele.
Nekem átment hibás szélvédővel a stiftem 2-3 hónapja. Csak 1 kavicspötty van rajta, de elég frekventált helyen, bár nekem nem zavaró. Vagy nem nézték, vagy nem számít.
Megmondod, hogy ez a dizájn, direkt csináltad ilyenre.
szélvédő legyen rendben...
Miért ne?....
jégvert autó átmenne a műszakin?
festék mindenhol van rajta, de olyan mint egy golflabda
pohi, nyugtass meg, hogy nem ti voltatok.
"A megengedett legnagyobb sebességre vonatkozó rendelkezések megszegői a jövőben is 30 ezertől 300 ezer forintig terjedő büntetésekre számíthatnak annak függvényében, hogy mekkora volt a megengedett sebesség, és azt mennyivel lépték túl - olvasható a kormany.hu-ra kedden felkerült anyagban."
A jelenlegi pénzbehajtásra koncentrál büntetések esetében igyekeznek minél többet beszedni. Persze én a maximumot írtam, de az is benne van.... tehát adható....ezért is kell vele számolni.
Maximum 100k pénzbírság, és maximum 2 év ami még szóbajöhet, bár én az utóbbinál 12 hónapra emlékszem... de ez a legdurvább eset... inkább ilyen 3-6 hónap eltiltás 30-50k állítólag... De ha valakinek volt velük személyes tapasztalata, írjon :)