Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha egyszer rájön....... Sisak van még?
reszelő fogaiba kell tömködni fültisztitó pálcikával vagy esetleg kifaragott ropi végével .hogy ne nyikorogjon a reszelő
hélo -hélo.lökjed csak milyen kamera cuccost használol.cseébe elmondom hogy a leg1xűbb renctartót csinyáni
mi a szar az a reszelőzsír?
5000é adok
Naggyonjóóóó! Recámom van, kanyarfúróm is, reszelőzsír is akad... Csak az a kurva fényvisszahúzórugó hiányzik...
ujra
...................../
---------------¤
.......
........../
.............../

a pontokat ki kell vágni lemezollóval,a furatot pedig kanyarfúróval elkészíteni melyet ne felejts el bekenni reszelőzsírral, hogy időben berántsa az index fényvisszahúzórugót!
lehet baszni, zabálni, motorozni. trébányán mozi miegymás ami kell, olcsó a konditerem.. a végén lemegyek oda.. már csak rendes motor kell.
Köszönöm a választ, pont arra vágyok hogy a serifek lealázzanak az asszony elött :). Majd elöszőr uton kell érni nekik, utána jöhet az alázás. Most annyira nem parázok, jelenleg kezdő jogsi sincs :) Amire nem vagyok büszke, ez egy állapot.
Hát most mond meg ide születtem, itt élek. Én is sok hétvégét töltök itt, számomra nem olyan nagy élmény :) Sok szorakozási lehetőség nincs!
kell hozzá egy rencám ,meg egy felhajtó....itt a rajz
/
-----------¤
/
/
te már haza se jössz?
nahát, móri vagy? asszony oroszlányi, minden hétvégén ott vagyok, párhete meg móron hétvégéztünk..
mit rémisztgeted?
szét aláznak a kis barinőcskéd előtt, és megásatják veled a sírodat.
guillotine általi halál.helyben
Pohi

Mire számithat az a motoros, aki kezdő jogosítványával még is 2 személlyel motorozik?
Köszönöm előre is a segítséget!
Mennyi az annyi?
Jóóópénzééé mér ne!?
Cső!
Nincs valakinek véletlenül egy rajz vagy ilyesmi a rendszám felhajtó készítéséről? Vagy vmi ötlet?
Pohi!
Mennyi lesz a csekkre írva ha slick gumi van felrakva és igazoltat a rendőr utcán? Tegyük fel nem állatkodás miatt állított meg hanem csak közúti ellenőrzés miatt.(nem mintha számítana )
okés
lehet na mind1
Biztosan nem sebességmérő. Inkább térfigyelő vagy autópálya matrica figyelő.
"és nem végződhet sem a vezetőfülke, sem az utastér alatt" a csomagtartó alatt nem írja, hogy nem végződhet