a pontokat ki kell vágni lemezollóval,a furatot pedig kanyarfúróval elkészíteni melyet ne felejts el bekenni reszelőzsírral, hogy időben berántsa az index fényvisszahúzórugót!
Köszönöm a választ, pont arra vágyok hogy a serifek lealázzanak az asszony elött :). Majd elöszőr uton kell érni nekik, utána jöhet az alázás. Most annyira nem parázok, jelenleg kezdő jogsi sincs :) Amire nem vagyok büszke, ez egy állapot.
Hát most mond meg ide születtem, itt élek. Én is sok hétvégét töltök itt, számomra nem olyan nagy élmény :) Sok szorakozási lehetőség nincs!
Pohi!
Mennyi lesz a csekkre írva ha slick gumi van felrakva és igazoltat a rendőr utcán? Tegyük fel nem állatkodás miatt állított meg hanem csak közúti ellenőrzés miatt.(nem mintha számítana )
...................../
---------------¤
.......
........../
.............../
a pontokat ki kell vágni lemezollóval,a furatot pedig kanyarfúróval elkészíteni melyet ne felejts el bekenni reszelőzsírral, hogy időben berántsa az index fényvisszahúzórugót!
Hát most mond meg ide születtem, itt élek. Én is sok hétvégét töltök itt, számomra nem olyan nagy élmény :) Sok szorakozási lehetőség nincs!
/
-----------¤
/
/
Mire számithat az a motoros, aki kezdő jogosítványával még is 2 személlyel motorozik?
Köszönöm előre is a segítséget!
Nincs valakinek véletlenül egy rajz vagy ilyesmi a rendszám felhajtó készítéséről? Vagy vmi ötlet?
Mennyi lesz a csekkre írva ha slick gumi van felrakva és igazoltat a rendőr utcán? Tegyük fel nem állatkodás miatt állított meg hanem csak közúti ellenőrzés miatt.(nem mintha számítana )