Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen , mert a rendőrnek az intézkedést be kell fejezni! Vagy így vagy úgy! Akkor meg még ha füstszűrős cigaretta sincs nálad?!
Simán azt tehet ,amihez kedve van! Ha véletlenül mégsem volna joga hozzá, ugy a parancsnoka utólag ugyis kimossa a szarból,mondván ,h az állam törvényes rendjének megóvása miatt volt rá szükség
Ha meg sokat okoskodik az ember , bevisz és 72 órát benn is tarthat, mert akadályozta a rendőri munkát.
majd megkérdezzük Pohit de szerintem ha nem teszed amit mond akkor megbilincsel és bevisz?
Tul. képp egyáltalán hozzányúlhat igazoltatás közben a rendőr? A parkolóőr pl. nem söpörheti le a havat a szélvédőről, hogy megnézze a cetlit vagy a rendszámot takaró tárgyhoz sem nyúlhat.
Rugós bicska sem lehet nálad, pedig azzal sem épp böködsz mikor ellenőriznek?
érdekes kérdés ez. A rendőr vizsgára küldhet, de nem vetetheti helyben le a rendszámot. És azon is kell gondolkodni, egyáltalán büntetethető-e a motoros, ha nincs az ellenőrzéskor felhajtva a rendszám.
Pohi?
Köztük sincs több mint az átlagnépességben, és ha a volt évfolyamtársamra gondolok, aki gépésztechnikusként lett rendőr,na ő biztos felismeri a rendszámforgatósdit! És qrva kellemetlen lesz levenni az útszélen.
vannak rendesek is hidd el.nem pohira gondoltam mert vele még nem tanákoztam mint rendőr.vele mint ember ,szívatjuk itt egymást,a találka majd nyárra tolódik.igaz Pohi bá?
Biztos van kivétel...
Ezek szerint nekem volt ekkora mázlim mindig.
Eddig még csak tapírok tudtak megállítani...
Lehet csak pech!
Neked legyen igazad...
Pohi biztosan tudja mit kell nézni. Igaz Ő "engedékenyebb" a motorosokkal. Asszem. Én nem értek egyet, hogy mindegyik hülye.
Igaz lehet... Van benne vmi okosság...
Látom te is leszarod a hideget Hibbant Jóska...
Úgy-úgy...
Zsu, ne feledd, hogy a minden fakabát hülye mint a segg...
Legalábbis én eddig még csak retardáltat láttam...
Legyen mindig nála egy kanna olaj , hogy könnyen olajra tudjon lépni! Joe Joe .Ezt elfelejtetted leírni Neki! Még megcsípik!
Hát ezt megmozgatnia sem kell, simán észreveszi, hogy mire való.
felesleges bonyolult dolgokon gondolkodni.mindig a legegyszerűbb a legfaszább.
A rárántógyűrűt kell bekenni vele! Alaposan felrázva vákony rétegben! Jobb kézzel.
Jaja! Nem rossz ötlet. Kössz. Majd megnézem tényleg elérem-e...
Eszembe se jutott ilyesmi... Csak a villanyos megoldáson agyaltam
ezé kell levenni és akkor nincs mit hajligatni.mondjuk akkor nem szabad megállni
igy le kell bombázni:
Az a baj hogy úgy kell ezeket megcsináln, hogy ha a serif megviszgálja. Ne tudja megmozgatni elhajtani, mert akkor bukta van!
na figgyejjé Te naon Kawasaki:én kivettem a hátsó lábtartó 1-1 rögzítócsavarját,helyettük betekertem egy hosszabbat,közéjük hajtottam egy lemezt igy I________I
a két képzeletbeli I bötű képzeletbeli közepe a két említett képzeletbeli csaVAR KÖZEPE.A betekert csavarokra ráhúzod a kifúrt és behajlított lemezt és már forog is.erre rögzíted a rendszámot.
ha anyával rögzíted is akkor annak a szorosságával állíthatod hogy mekkora erőkifejtésre tudd elfordítani.kézzel lenyúlsz segged alá -kurva könnyen elérhető és már álligathatod is kedvedre.
Ja és igy még AFAROKIDOM ALATT IS LESZ A RENDZÁM ÉS EZ NEM KICSIT PENGÉN NÉZ KI.ja ehhez C vágányra kell tenni az egész hátsó fertályt.indexestül mindenestül.vegyél bele integrált hátsó lámpát és máris nem kell az index
A kamera tartót meg én hoztam össze. Vettem egy mini állványt, a lábaira szögvasakból hajtogattam talpakat, azt meg rácsavaroztam a tanksapka rögzítő csavarjaira. Lehet van jobb is de egy huszasért... Ez meg egy ezres volt...
Találtam a felhajtóról egy képet de ez sztem feleslegesen bonyolult! Sokkal egyszerűbb ötletem van, de nem akarok egy fél délelőttöt elbaszni vele...
Mikor hívjalak?
van
Kell hozzá egy kamera, meg egy tartó konzol oszt ennyi ...