Simán azt tehet ,amihez kedve van! Ha véletlenül mégsem volna joga hozzá, ugy a parancsnoka utólag ugyis kimossa a szarból,mondván ,h az állam törvényes rendjének megóvása miatt volt rá szükség
Ha meg sokat okoskodik az ember , bevisz és 72 órát benn is tarthat, mert akadályozta a rendőri munkát.
Tul. képp egyáltalán hozzányúlhat igazoltatás közben a rendőr? A parkolóőr pl. nem söpörheti le a havat a szélvédőről, hogy megnézze a cetlit vagy a rendszámot takaró tárgyhoz sem nyúlhat.
érdekes kérdés ez. A rendőr vizsgára küldhet, de nem vetetheti helyben le a rendszámot. És azon is kell gondolkodni, egyáltalán büntetethető-e a motoros, ha nincs az ellenőrzéskor felhajtva a rendszám.
Pohi?
Köztük sincs több mint az átlagnépességben, és ha a volt évfolyamtársamra gondolok, aki gépésztechnikusként lett rendőr,na ő biztos felismeri a rendszámforgatósdit! És qrva kellemetlen lesz levenni az útszélen.
vannak rendesek is hidd el.nem pohira gondoltam mert vele még nem tanákoztam mint rendőr.vele mint ember ,szívatjuk itt egymást,a találka majd nyárra tolódik.igaz Pohi bá?
Biztos van kivétel...
Ezek szerint nekem volt ekkora mázlim mindig.
Eddig még csak tapírok tudtak megállítani...
Lehet csak pech!
Neked legyen igazad...
Igaz lehet... Van benne vmi okosság...
Látom te is leszarod a hideget Hibbant Jóska...
Úgy-úgy...
Zsu, ne feledd, hogy a minden fakabát hülye mint a segg...
Legalábbis én eddig még csak retardáltat láttam...
na figgyejjé Te naon Kawasaki:én kivettem a hátsó lábtartó 1-1 rögzítócsavarját,helyettük betekertem egy hosszabbat,közéjük hajtottam egy lemezt igy I________I
a két képzeletbeli I bötű képzeletbeli közepe a két említett képzeletbeli csaVAR KÖZEPE.A betekert csavarokra ráhúzod a kifúrt és behajlított lemezt és már forog is.erre rögzíted a rendszámot.
ha anyával rögzíted is akkor annak a szorosságával állíthatod hogy mekkora erőkifejtésre tudd elfordítani.kézzel lenyúlsz segged alá -kurva könnyen elérhető és már álligathatod is kedvedre.
Ja és igy még AFAROKIDOM ALATT IS LESZ A RENDZÁM ÉS EZ NEM KICSIT PENGÉN NÉZ KI.ja ehhez C vágányra kell tenni az egész hátsó fertályt.indexestül mindenestül.vegyél bele integrált hátsó lámpát és máris nem kell az index
A kamera tartót meg én hoztam össze. Vettem egy mini állványt, a lábaira szögvasakból hajtogattam talpakat, azt meg rácsavaroztam a tanksapka rögzítő csavarjaira. Lehet van jobb is de egy huszasért... Ez meg egy ezres volt...
Ha meg sokat okoskodik az ember , bevisz és 72 órát benn is tarthat, mert akadályozta a rendőri munkát.
Pohi?
Ezek szerint nekem volt ekkora mázlim mindig.
Eddig még csak tapírok tudtak megállítani...
Lehet csak pech!
Neked legyen igazad...
Látom te is leszarod a hideget Hibbant Jóska...
Úgy-úgy...
Zsu, ne feledd, hogy a minden fakabát hülye mint a segg...
Legalábbis én eddig még csak retardáltat láttam...
Eszembe se jutott ilyesmi... Csak a villanyos megoldáson agyaltam
a két képzeletbeli I bötű képzeletbeli közepe a két említett képzeletbeli csaVAR KÖZEPE.A betekert csavarokra ráhúzod a kifúrt és behajlított lemezt és már forog is.erre rögzíted a rendszámot.
ha anyával rögzíted is akkor annak a szorosságával állíthatod hogy mekkora erőkifejtésre tudd elfordítani.kézzel lenyúlsz segged alá -kurva könnyen elérhető és már álligathatod is kedvedre.
Ja és igy még AFAROKIDOM ALATT IS LESZ A RENDZÁM ÉS EZ NEM KICSIT PENGÉN NÉZ KI.ja ehhez C vágányra kell tenni az egész hátsó fertályt.indexestül mindenestül.vegyél bele integrált hátsó lámpát és máris nem kell az index