elvben mindenki ezzel jön de szerintem aki jól végiggondolja beismerheti magának hogy nem.
nagyobb kockázat nagyobb esély a bukásra.
és hadd ne mondjam ha az egy kis csettegő lett volna nem megy 120at dombnak felfele...
amire te a parkolóban fogsz körözgetni már nem leszel ellenfél,lesz egy hatkilósom
igazolás...tudod itt nem fogadnak el semmit,mivel aki nem tud(na) gyártani magának az ne is járjon ide.ha meghaltál-nem kifogás.old meg a további részvételedet az órákon
"A forgalmi vizsga díja: 3.660,-Ft-ról 11.000,-Ft-ra módosult "
pedig most már tényleg nem halogatom tovább a korlátlant,már 2 éve az van elmegyek
biluxnak nem tudja valaki most milyen gépe van korlátlanra?
talán nekik van az er5?
De amúgy a 125-össel nem ugyanúgy összetudod törni a pofádat? Dehogy nem! Az egész csak a szerencsén múlik,a motornak semmi köze hozzá! Egy 750-essel is lehet szerencséd,meg egy biciklivel is kitörheted a nyakad! Akitől én megvettem a motoromat,kb 30-al esett el. Szerencsétlenül esett és eltört egy csigolyája. Én 3 éve a Péri reptér mögött kb 60-nal belementem a reptér víz elvezető beton árkába,aztán semmi bajom nem lett. Felkeltem,leporoltam magam,kihúztuk quaddal a motoromat,aztán mentünk tovább. Mákom volt,ennyi!
legközelebb velem is megnézheted azt amit a foregonnal játszottatok a tesco parkolóban .
1:a hülyeség nem köbcenti korlátozást jelent
2:akkor meg nem mind1 mivel járok munkába ?a CB is megteszi
eddig sem tudtam motorozni majd pont most tanulok meg .legközelebb írok neked igazolást a suliba
nekem elég az nsr,így is satufékkel felegyenesedve is alig bírom 200as tempó alá szorítani
egyébként abban igaza volt h
1:hülye vagy bizonyítottan,nem kell neked nagyobb
2:munkába járni bármi megtenné
vagy jó lesz a cb csak tanulj már meg motorozni,nincs nekem ennyi napom az életemből h mindig meglátogassalak
csak apám mond ilyen hülyeségeket a baleset óta.a Hondát össze akarja hasonlítani egy 125ös MZvel .meg a gedeonra is mondta h neki is elég az RS és h el tud vele közlekedni.aztán mikor itt volt akkor mondta h igazából nem elég neki se,csak másra kellett a lóvé.én tudom azt is h a foregonnak se elég a CBF...de apámnak aztán magyarázhatok
mert nyikorogtak a felfüggesztésnél a szilentek meg kicsit szorult az kormányagy és ha már szétszedjük akkor darabokra és letisztítottunk mindent.örülök h a CBről leszedtem az oldalidomokat és nem fáradtam el benne.meg h egyáltalán tudok fogni a bal kezemmel
remélem nem sokat.egyre erősebben érik a csere gondolata bennem.
most még direkt nem adtam el h szüleid felhozhassanak engem példának amiért 25ösöm van és így is el tudok közlekedni
tudom én h a lélegeztetőt is ki akartad kapcsolni .a nővérek mesélték is h egy ámokfutót úgy kellett leszedniük mert meg akart támadni .most készítheted az új tervet ...vagy mérget raktál a narancslébe ?
El tudom képzelni,mennyire kínlódsz! Na látod,az enyémet nem kell foltozni,és még benzin is van benne. De asszem van itthon kannába benzin,a lyukba meg nyomunk rágót.
Dehogy vezetlek ide,keveregj csak itt a környéken egyedül! A KTM meg tabu. Aztán meg mit csinálnál te a Bakonyba,mikor még a sima aszfalton is összetöröd a búrádat?
tudod mennyire fárasztó?pláne h ágyból nézem .az enyém is elindul,csak be kell foltozni a tankot és benzin bele .
igen apu légysziiiiiii .de ha már odavezetsz akkor egyenesen a KTM-edhez a kulcsokkal együtt .elmegyek vele 1 körre a Bakonyba
nagyobb kockázat nagyobb esély a bukásra.
és hadd ne mondjam ha az egy kis csettegő lett volna nem megy 120at dombnak felfele...