Hát igazából semmit nem tudok róluk. Nekem egy suzuki RM125 volt,azzal kezdtem el motorozni. Nagyon jó kis motor volt,soha nem volt semmi baja,pedig kapta az ívet rendesen.
Szerintem a Bakonyba a 125-ös meg egy kicsit kevés is.
Igen az a KZ. Hát vannak bajok a fejével,az biztos! Mi majdnem mindig arra szoktunk elvonulni,de nem szoktak bennünket baszogatni. Azért ha esetleg mégis integetnének,akkor meg nem nagyon szoktunk megállni!
hát má nézegettem a motorokat valami 125-ös bokorugrót vennék alkalmi áronn, suzuki tsr vagy homda crm azok elég jó áronn vannak
te mit tucc mondani ezekröl a motorokrol?
Csá! BÚÉK!Amit kiraktál az a K.Z? a nemnómális hogy megy. .. még soha nem voltam arra, nincs arra kurogatás?rendőr , erdész vadász stb?mert cseszegetnek vele hogy menjük arra motorozni...
Écsen a ring mellett szoktunk elmenni,aztán Veszprémvarsány,onnan meg változó. Van varsány után egy fasza küzdős feljáró,néha csak addig szoktunk menni. De néha elmegyünk Zircig,de volt már olyan,igaz csak egyszer,mikor Ajkán lyukadtunk ki! Na mondjuk az egy kicsit durva volt.
Amúgy meg nem az a fontos,hogy mennyit mész,hanem hogy milyen terepen. Szántóföldek között lehet menni sokat,de mondjuk bent az erdőbe 4-5 nap eső után,már nem lehet annyira gyorsan haladni!
VISSZATÉRTEM! épen és egészségessen!kurva hihetetlen de igaz!megjártam fél magyarországot vonattal!Győr-Hajdúszoboszló ...én azthittem az itt van a szomszédba...háááááááááááttttttt nem!
egy zseni vagyok
Az út szélén találtuk,azt hittük majd csinálunk belőle bizniszt de még egy ezresért sem kellett senkinek
Aztán végül a szomszéd mondta hogy vigyük hozzátok,mert a rotációskapájához 1-2 alkatrész jól jön róla
Dehogy sajnálom,igyál csak bátran. Minél többet iszol,annál kevesebbre emlékszel! Az agysejtjeidet már úgyse tudod elpusztítani,mert az az egy legyengült is elhalt az eséskor!
Szerintem a Bakonyba a 125-ös meg egy kicsit kevés is.
te mit tucc mondani ezekröl a motorokrol?
na de egy motoros oldalon azzal büszkélkedni h vonattal ment ...ez nem a Sportvonat.hu .
azért a zseni egy kicsit túlzás
Amúgy meg nem az a fontos,hogy mennyit mész,hanem hogy milyen terepen. Szántóföldek között lehet menni sokat,de mondjuk bent az erdőbe 4-5 nap eső után,már nem lehet annyira gyorsan haladni!
Csak nem venni akarsz valami motort?
egy zseni vagyok
Aztán végül a szomszéd mondta hogy vigyük hozzátok,mert a rotációskapájához 1-2 alkatrész jól jön róla