Én vagyok,és tegnap délután készült a kép. Ilyen képeim vannak,csak olyanok nincsenek mint amilyenek majdnem mindenkinek szoktak lenni. Olyan "én motorom", című,huszonezer oldalról lefényképezve.
Gyuri,köszi az olajszűrőt. Mondtuk a cmbinek hogy nézze meg nálatok hátha van. Mondtam neki hogy ha ott van vegyen már egy garnitúra acerbis idomot is,de hallani sem akart róla!
Örülök neki hogy tetszett. Azon gondolkoztam,hogy holnap majd rátok csörgök,ogy sikerült-e haza jutni. Ha ez tetszett akkor a Bakonyba bepisáltok a gyönyörtől! Nagyon fasza helyeket sikerült találni mostanában! Az előbb néztem meg a DVD-t,rajta van ahogy a Gyula elesik. Azt megmondom,hogy kibaszott mákja volt,hogy le esett a motorról,mert ha fent marad,akkor pont beszorul a lába a motor meg a fa közé! Az előbb beszéltem vele,fáj az egész jobb oldala. Asszem ebből a téli síelős motorozós szezonból megjött a gyula!
Örülök hogy mi is részt vehettünk ezen a vasárnapi túrán...
Sikerült elvontatni a gokartpályáig a tesóm, aztán ott már jött a "felmentő sereg"...
A dvd-re mindenképp igényt tartunk majd.
Üdv,
egy lila yz-s...
most akarja bepótolni azt az 1 hónap fórumozást
ezt tettszikértennyii?
hanem nem a galériába rakta be
teccikérteni?
azért az otthoniakat nehéz beetetni hogy még mindig muszáj szedned,nem?
de nem oda rakta ahova mi szoktuk meg aztmonta hogy nincsen képe a motorrol
de ez a figura nembiztos hogy a jimmy
Addig rendbe hozatjuk mindkét nagyvasat.
Gyulának jobbulást! Jól megjárta szegény...
üdv,
Örülök hogy mi is részt vehettünk ezen a vasárnapi túrán...
Sikerült elvontatni a gokartpályáig a tesóm, aztán ott már jött a "felmentő sereg"...
A dvd-re mindenképp igényt tartunk majd.
Üdv,
egy lila yz-s...