Ha jól emlékszem,ezelőtt három három hónappal,valami videót próbáltál feltölteni. Valami ilyesmi volt nem? Na jó,abból egy hónapot igazoltan voltál távol,de akkor is balfaszság hogy nem tudsz feltölteni egy szaros videót! A youtube-ra már én is töltöttem fel.
...meg akartátok kérdezni a telepen hátha van hozzá elsőteló ?aztat nem ott kell.hányszor elmondtam már .ennél azért jobb állapotban is idehozhattátok volna .semmit nem lehet rátok bízni...
Valamit elnyomott a lányom,és összement az oldal. Valaki segítsen. Kisebb lett az egész oldal. A z emotikonok is átkerültek a széléről az aljára. Minnyá sokkot kapok wazzeg!
jimmy én lehet hogy áttérek az enduróra mer máma mentem a bányába öcsém motorjával 1 suzuki rm 125-tel és elég jólment igy elsőre
főleg hogy nemestem pofára
majd valamikor fölrakjuk a videót amit csinátunk
várjuk h végre vegyél hengerfejtömítést és eltold a képedet a szerszámokkal oda ahova tavaly hoztatok egy nem túl biztató állapotban lévő CB500ast .küldöm az adatokat mailre
Max az éjjel nem voltam az .
főleg hogy nemestem pofára
majd valamikor fölrakjuk a videót amit csinátunk
Tegnap este szolgálatba volt a barátnőnk!Az összes motoros mikulás nevében Boldog Új Esztendőt Kívántam neki!