egy 10est ledobtam odabent.az intenzíven meg akarták tippelni a súlyomat.ott volt aki azt mondta h 46 ..én meg mondtam h az lehetetlen,mert 64-65el hoztak be
...180 centi magas vagyok,jelenleg 58 kg és a kedvenc színem a narancssárga ...vagy nem ezekre voltál kíváncsi ?és a titkos küldötted lefényképezett ?azért nem bánnám ha még 1 valakit elhoznál
azt én akarom
kéred emlékbe a kést amit visszahoztál?
tudtad hogy a ház elhagyása után ha visszamész valamiért az szerencsétlenséget hoz kivéve ha leülsz a házban pár percre?
anyu hisz is ebben ezért küldte ki nővéremet eléd,de úgy látszik ez is visszafordulásnak számít
az tényleg igaz hogy vannak eredményeim de ezeket nem szolgáltathatom ki
attól hogy személyesen nem volt alkalmam többször ott lenni, még volt titkos küldöttem
ha teherautóval megyek akkor csak egyedül leszek,ami mondjuk nem baj mert kíváncsi vagyok néhány dologra azért...
ha lesz személykocsi akkor begyűjtöm aprajafalva lakóit is.
azért kérdezted mindig h hogy vagyok mi ?így utólag visszaolvasva nagyon jól esett ám .felkerültél még a jobbulást lapra is,csak kicsit később tudtam elolvasni,nem akkor mikor behozták ...még választ is írtam,de arra nem emléxem .itthon olvastam el h milyen hülyeséget írtam
el sem hiszed mennyire hiányoztatok .a kórházban azt mondták az elején h nincs minden rendben a fejemmel,de azt kellett volna mondani nekik h én alapból hülye vagyok
na és akkor én mit szóljak?nekem 1 hónapot kéne visszaolvasnom,de eluntam h csak magamról olvastam
Mi a véleményetek a kötelezőről? Ma kültdék a 2010 -es szerződést én most kötök máshol. Union-t néztem meg a Magyar postát. Szerintetek?
ahogy nézed.szerencsém volt h ott voltatok ti és szerencsém volt h túléltem .én így fogom fel .
kéred emlékbe a kést amit visszahoztál?
tudtad hogy a ház elhagyása után ha visszamész valamiért az szerencsétlenséget hoz kivéve ha leülsz a házban pár percre?
anyu hisz is ebben ezért küldte ki nővéremet eléd,de úgy látszik ez is visszafordulásnak számít
attól hogy személyesen nem volt alkalmam többször ott lenni, még volt titkos küldöttem
ha teherautóval megyek akkor csak egyedül leszek,ami mondjuk nem baj mert kíváncsi vagyok néhány dologra azért...
ha lesz személykocsi akkor begyűjtöm aprajafalva lakóit is.
csak ne felejtsd otthon a vérmintáim eredményeit.azt mondtad nálad vannak
na és akkor én mit szóljak?nekem 1 hónapot kéne visszaolvasnom,de eluntam h csak magamról olvastam
na a rokkantnyugdíjasnak meg üzenem hogy holnap nem merem elkiabálni de talán lesz szabad teher vagy személyautó és tudok menni.
- Dh: pihenyé + gyógyújjáá, ne hülyüjjééé
- cserjani: isten éltessen
- kawarina: már megint?