Ja, azt nem tudom, lehet hogy a szőke duplán számít.
Mielőtt félreértenéd: ha holnap reggelig kitépnéd a hajad felét, attól nem lesz hamarabb tavasz... Oké? Percenként csak egyet...
30-40 szál, feltéve, ha 30-40 percig mosod, és percenként kitépsz egyet, hogy a tavaszig hátralévő időt számold...
Mindegy, mert 90639 perc múlva akkor is tavasz lesz, ha kopasz leszel, ha nem...
sztem nekem sokkal több hajszálam van...ugyhogy marad a hajtépés de az számit h nekem egy hajmosás során kb 30-40szál hajam kijön?de komolyan kihullik annyi simán....az most beleszámit?
Akkor tényleg marad a hajtépés...
Átlag 180 ezer hajszálad van.
Ha tavaszvárás gyanánt percenként kitépsz egy szálat, akkor kb. mire a hajad fele elfogy, mehetsz motorozni, mert itt a tavasz...
Vagy: letöltöd a "Hogyan aludjunk téli álmot?" c. könyvet a mormota-akarok-lenni-pont-hu-ról...
A medvéknek és némely kisemlősöknek, főleg rágcsálóknak, a téli álom alvás be szokott jönni... Próbáltad már? Elmész aludni, és tavaszra ébredsz, meg motorzúgásra és benzinszagra... Illat, bocs...
30768 pont
1. Kevesebb hullik ki,
2. Szárazon könnyebb egyenként kitépni percenként,
3. A vakarózással jól elvagy tavaszig.
Mielőtt félreértenéd: ha holnap reggelig kitépnéd a hajad felét, attól nem lesz hamarabb tavasz... Oké? Percenként csak egyet...
Mindegy, mert 90639 perc múlva akkor is tavasz lesz, ha kopasz leszel, ha nem...
Átlag 180 ezer hajszálad van.
Ha tavaszvárás gyanánt percenként kitépsz egy szálat, akkor kb. mire a hajad fele elfogy, mehetsz motorozni, mert itt a tavasz...
Vagy: letöltöd a "Hogyan aludjunk téli álmot?" c. könyvet a mormota-akarok-lenni-pont-hu-ról...