pedig én mindent megtettem.Győrig el is jutottam .ráadásul egy ideig utas voltam csak .amúgy azon gondolkodtam h jutottál be olyan gyorsan ?bocsi h addigra elaludtam
most már anyámék is tudják a számodat akkor ezen mit lepődsz meg ?
készen állsz kivéve mikor el kell érted menni a világ végére.én meg itt töröm magam h eljussak oda aztán mégse sikerült
hát így van.vele sem vagyok engedékenyebb ne izgulj,az a minimum hogy 3 napig felöltözve cipőben kabátban ül az asztalnál és nézi az előtte lévő telefont a hívásomat várva
írok neked sms-t egy 70es számról ami félig titkos hogy tudd,ez a 70es számom.aztán nem továbbadni mert lesz irgumburgum
fél millába kerültem a kórháznak .pedig nem is kaptam olyan sok infúziót.az elején viszont annyi cucc ment belém h nem fértek el az infúziós állványon .ha akarod megnézheted hogy aludtam.tesómék lefényképeztek.akkor és ott tényleg durva lehetett látni
gyere amikor tudsz.csak ne felejtsd.29 varratszedésre megyek.
http://www.timeanddate.com/cou...
Hatvankettőt kell már csak aludni!
ha nem is értél abdára én odaértem hozzád elég gyorsan...
készen állsz kivéve mikor el kell érted menni a világ végére.én meg itt töröm magam h eljussak oda aztán mégse sikerült
én mindig készen állok bármiről is legyen szó!2perc alatt elkészülök....(néha...)
akkor a forrasztásra sem emlékszel?
írok neked sms-t egy 70es számról ami félig titkos hogy tudd,ez a 70es számom.aztán nem továbbadni mert lesz irgumburgum
gyere amikor tudsz.csak ne felejtsd.29 varratszedésre megyek.