ma haverokkal koncerteztünk. v6 4ever
sokkal jobban tetszett mint a(z amerikai) v8as, a v12 meg már túl visítós
motorban viszont sem a v4 sem a v2 nem ér fel a sor4gyel
itt ojan biztos nem lessz
amugy tavaj mikor eljöttem haza akkor a dh meg a kalev hívtak hogy mennyekk vissza lola koncertre de nem mentem
tavaj voltak a drift autók akik nem mutattak valami látványos versenyt pedig az a csaj nagyon jól nyomja a driftet csak ott kicsi volt nekik a pálya
álíttólag lessz supermoto verseny is de ezt még nem véglegesítették
amugy mért akarsz menni verseny kokartal?
Lola koncert számomra azt jelentené, hogy egy-egy lola group c-s, egy lmp, egy cart, meg mondjuk egy régi f1-es autót egyszerre elkezdenének túráztatni :)
Lapos kurva jó hely, ott ingyen kormányokat lehet nyerni fogadásból. :) Akivel kapcsolatban fogadtunk.. hát a szemeinek még midnig rabja vagyok :) :)
(ugye Yahzee? :) )
jó hogy mondja foregon .
akartam írni neked h megint lesz 20.-án olyan balhé mint tavaly.ugyanaz a forgatókönyv nem lenne rossz .megdumálom Annát .de azt bevállalom h idén engem röhögjenek ki a Laposon
Ja hogy te a passet-ról beszélsz. Én meg azt hittem az EXC eszik 12 litert.
Amúgy ma remek volt a bakony,bánhatod hogy csak a monitor elött motorozol!
Itt meg is mutathattad volna,hogyan kell feljárózni! De seemi baj,biztos meglesz még a hely,ha egyszer eljössz! Ha esetleg széttúrnák a vaddisznók,majd keresünk másikat!
nem versenyzek vele az utcán de azért megszoktam hajtani ha van rá lehetőség
ha cseszneken rohangálok föl-le akkoris 5,5l-nél többet nem evett meg 100-on
azért a 10l az nemtudom hogyan jön ki sokaknak utcán
amikor megvettem a motort akkor 6-ot evett és nagyon finoman mentem vele
kitakarítottam a karbit, beálítottam meg uj gyertyát raktam bele és azóta 4-5 között fogyaszt
A zámolyin én is voltam, jó csapattal azért élvezhető. Mondjuk én kollégáimmal és egykét főnök társaságában hajkurásztam a kis fűnyírót, de élveztem nagyon a meccselést. Persze egy echte 2t gokart lenne az igazi.
vagy még nemtudom hogyan dógozok