csak azért raktam bele hogy pucolja ki a tank meg a blokk belsejét
tartalékon ugy éreztem mintha nem menne mindíg ugyan ugy
most már tiszta benzinnel megyek
A tied hangos? Akkorát szoktam fingani egy jó kis bableves után mint a motorod hangja!Az enyém nyitott Exuppal az hangos és milyen szépen durrog! Ja pupák mit csinálsz 20.-tól 3.-ig?Kerülhetnénk 1 keveset.
Természetesen az enyém a hangosabb, mert jobban kivan égve már a tömés. Amúgy teljesen egyforma dobok vannak fenn. Hány óra fele szoktál a vidékibe álni, mert akkor ezentúl arra megyek haza szentivánra a vcégtől, hogy okozzak neked egy kis örömet! Puszika
Persze nem ipari szinten tankolok. De mittomén havonta 2-4 teli tankot azért elveretek kocsiba. Gázolajok közt sincs semmi különbség. Rohadt hidegbe, pár nap állás után meg megint tökmindegy :)
Tudtommal a shell is mol :) A lukoil, meg az omv a kivétel.
Én végigpróbáltam az összeset, 1-2x volt amikor döglődött a kocsi, de ugyanazon a kúton tankoltam már jót is. Ilyen 750km-eket megyek el vegyesen egy tankkal, totál ugyanúgy ment az összes benzinnel és 10km-es szóráson belűl volt a megtett táv is, szóval tökmindegy.
Amúgy erről van egy jó cikk, Mamis üzemanyag teszt, teljesítményméréssel. Érdekes, ajánlott olvasmány és nem a marketing maszlag a végeredmény :)
Én 1 utcával lejjebb lakom a Nádor kúttól szinte mindig ott tankolok és problémám soha nem volt.Mellesleg Mol-os benzint árul.Ma már szinte mindegy mert az alap cuccot ugyan onnan kapja mindegyik 2 kút kivétel a shell és az omv ők saját maguk hozzák ezért is drágább a többi az mind mol.
jön valaki a hétvégén Győrbe az extrém motorsportra?