hát,én mikor voltam utoljára,akkor negyed 5-töl 5-ig mentek a kezdők,meg fél 6-tol 6-ig...
És én nem is regisztráltam napokkal elötte,csak odamentem,mondtam a szervezőknek,hogy szeretnék felmenni,megmondták mennyi,és felmentem...
És igy jöttem le...
Szevasztok töketlenek! Gondoltam kicsit bekukkantok. Remélem hiányoztam. ÓÓÓÓÓÓÓÓ nem kell szavatkozni tudom ,hogy hiányoztam! Mi újság odahaza? Itt németbe folyamatosan fos az idő.Nem lehet menni.
A multkor én is csak azért mentem,hogy motorozzak egy jót...
Igaz,most is azért megyek majd,és engem egyáltalán nem érdekel,mennyi idő alatt fogok körbeérni...
egyenlőre mindegy.az 1.re nincs célkitűzésem.majd a következőre lesz.megyek,és a végén boldogan akarok lejönni,akár 2,5 akár 3 akár 4 perc.mert ezért megyek oda,nem PB-ért. (btw akármit futok PB lesz )
egyáltalán nem azt mondtam hogy szar idő,csak hogy a motorok képesek rá,tehát ne arra fogjuk
én lehet hogy körbeérek 3 perc alatt,de lehet hogy csak 4 alatt
de 2:00-s motorom van
csak a 750-es?
És én nem is regisztráltam napokkal elötte,csak odamentem,mondtam a szervezőknek,hogy szeretnék felmenni,megmondták mennyi,és felmentem...
És igy jöttem le...
én ugytudtam hogy csak félnapos meg egész napos jegy van
nemsokára nem fogok irigykedni
vagy neked nem?
Igaz,most is azért megyek majd,és engem egyáltalán nem érdekel,mennyi idő alatt fogok körbeérni...
Vagy meg is előzhetsz...
én lehet hogy körbeérek 3 perc alatt,de lehet hogy csak 4 alatt
de 2:00-s motorom van
Sima utcai motorral má kevesen előzték meg..