te is tudod h nem azokra gondolok.mert az le is csúszik az ívről és nem fogja olyan gyorsan venni.én meg úgy vagyok vele h inkább lassabban kezdem el és úgy gyorsítok bele.1 mert a CB-be nincs erő 2 mert nem tudok kanyar közben fékezni 3 mert így nincs esély rá h leessek az ívről és kisodródjak.de sztem ezt te is tapasztaltad
nsr-nél ugyan annyival megyek bele mint amivel kijövök
ugyanis erő hiányában lendületböl megyek
azért lefelé tud gyorsulni egy kicsit
meg mérne nézegessem a km/h-t?
a fordulatszám mérőt ugyse kell nézni mert azt hallom
nekem már elég régi gumik vannak a motoron
a hátsó az már 6 éves
az első meg nemtudom de jól kivan repedezve (már nem gyártják)
ugyhogy meg kell elégednem ezzel
multkor mondtam havernak hogy fényképezzen le cseszneken a kanyarba mert ojan kép még nincsen rólam, meg látni akartam hogy mennyire döntöm a motort
végülis sikerült neki
azt mondta majd kinygyíttod, ki is lett nagyítva
nagyon minőségi lett
Ha a magasságodhot jó az a kiskerekű,akkor tényleg jó tanuló motornak a 85-ös. Az Ati rendben tartotta a azt a KX-et,az biztos.A Zsolti meg azért mondja az YZ-t,mert neki az a szive csücske! Kezdeni mindegy milyen motort veszel,úgysem nagyon fogod érezni a külömbséget közöttük.Motor erőben nincs is nagyon sok külömbség,inkább a futómű,de azt meg lehet állítani,szelepelni,de ez neked egy késöbbi történet.
Kx vagy yz?
Ne már más mondja meg neked mi tetszik, próbáld ki.
Egyébként tökmindegy. Aki elöbb tanult meg motorozni, mint járni (sokan vannak így), azok a 65-ös kx-el is kikerülnének, ha alád meg egy 250-es tennének. És nagyon durván, akkor is ha egy évig mást se kéne csinálnod, csak krosszot gyakorolni. :)
foregon meg a dh-se
majd holnap ha már nem lessz meleg akkor elmegyek valamerre
valamikor motorozhatunk a héten ha akarsz, egész héten ithol vagyok
bakonyba vannak jó túrázós utak
ugyanis erő hiányában lendületböl megyek
azért lefelé tud gyorsulni egy kicsit
meg mérne nézegessem a km/h-t?
a fordulatszám mérőt ugyse kell nézni mert azt hallom
nem az a lényeg hogy mennyivel mész bele (sok ember végigfékezi) hanem hogy mekkora a legkisebb sebességed,emiatt lesz jó az átlag..
Oké, szólok:) Köszi
a hátsó az már 6 éves
az első meg nemtudom de jól kivan repedezve (már nem gyártják)
ugyhogy meg kell elégednem ezzel
pedig itt már 100-al mentem
a héten elmehetnénk motorozni ha ráérsz egész nap
végülis sikerült neki
azt mondta majd kinygyíttod, ki is lett nagyítva
nagyon minőségi lett
mehetünk motorozni
Hívd fel telefonon....
Ne már más mondja meg neked mi tetszik, próbáld ki.
Egyébként tökmindegy. Aki elöbb tanult meg motorozni, mint járni (sokan vannak így), azok a 65-ös kx-el is kikerülnének, ha alád meg egy 250-es tennének. És nagyon durván, akkor is ha egy évig mást se kéne csinálnod, csak krosszot gyakorolni. :)