előre várom a kifogásokat:letört a körmöm,lejött a körömlakk a lábujjamról,elgörbült a szempillám,elfeküdtem a hajam,bibis lett az ujjam,leesett a műkörmöm,nem szedtem ki a szemöldököm
egyem meg a szivedet .. apámmal most ittunk meg egy üveg hubit szülinapjára való tekintettel és nem láttam hogy közbe írtál...
legyen inkább 10óra az a 9:30
Bilux-nál ami van Lidli.stimm?na annak van egy parkolója.stimm?na ott a parkolóban (de nem 'hátul a Bilux mögötti parkolóban elbújunk kalev és bikerina vagyunk'-ot kell játszani).szóval Lidli parkoló
olyan idő ne legyen mint máma,mert akkor lóf*szt se fogunk látni .rájöttem h utálom a ködöt ...fél 12kor mész suliba?
a részletek:ott vagy a Biluxos Lidli parkolóban 9:30-ra és pont.nincs 'de,vagy,hátha,esetleg,attól függ,nem tudom,korán van,én akkor föl nem kelek mert hisztis kislány vagyok'.itt az van h jössz és kész
elmagyarátom még1x a gyengébbek,halláskárosultak,járókeretesek,2,8% zsírtartalmúak,vanilia-eper ízűek és étcsokoládéval bevontak kedvéért.a kalev nem fog visszaérni 3ra ha 11kor indulunk motorozni.indulni tudunk korábban,de hazaérni nem.mivel a tempó (BollaGyuri-nak) nem lesz olyan eszeveszett (ha jön gedeon akkor hozzá igazodunk 100-120 közt...persze nem kanyarba ) és guglimaps szerint 3 óra + pihi,beszélgetés,ökörködés.így is sztem bőven lesz 3 mire hazaérünk.
egyébként meg Győr-Pápa útvonalon talán ha 3 olyan kanyar van ami élvezetes,akkor sokat mondtam.mire a jó részre érünk már lesz 11-12 is,de ott se tudunk majd száguldozni mert erdős rész,ergó vizes lehet még ott
remélem mindenki igényét kielégítettem,aki problémázni mer annak ...de persze excatx-től kérje
azért lenne jó vasárnpa 11kor indulni mert ha nem süt reggel a nap márpedig nem fog... akkor 11-re nagyobb esélyel száradfel, mert most még ködös időt mond
srácok tesztnappal mi lessz p.halmánn?
oda nem jöttök?
ha vasárnap jó idő lessz (olyan mint máma) akkor elmegyek veletek motorozni
na most megyek suliba, majd este megdumájjuk a részleteket+azt hogy 9:30 vagy 10:00 vagy 11:00
legyen inkább 10óra az a 9:30
Bilux-nál ami van Lidli.stimm?na annak van egy parkolója.stimm?na ott a parkolóban (de nem 'hátul a Bilux mögötti parkolóban elbújunk kalev és bikerina vagyunk'-ot kell játszani).szóval Lidli parkoló
a részletek:ott vagy a Biluxos Lidli parkolóban 9:30-ra és pont.nincs 'de,vagy,hátha,esetleg,attól függ,nem tudom,korán van,én akkor föl nem kelek mert hisztis kislány vagyok'.itt az van h jössz és kész
egyébként meg Győr-Pápa útvonalon talán ha 3 olyan kanyar van ami élvezetes,akkor sokat mondtam.mire a jó részre érünk már lesz 11-12 is,de ott se tudunk majd száguldozni mert erdős rész,ergó vizes lehet még ott
remélem mindenki igényét kielégítettem,aki problémázni mer annak ...de persze excatx-től kérje
oda nem jöttök?
ha vasárnap jó idő lessz (olyan mint máma) akkor elmegyek veletek motorozni
na most megyek suliba, majd este megdumájjuk a részleteket+azt hogy 9:30 vagy 10:00 vagy 11:00
Simo.. S-market az euros mellett de pszt majd rádorditok ha esetleg elmennél mellettem...