ja csak éppen neked kb 2perc míg odasétálsz a a garázshoz és kitolod a motort és onnan kb még fél óra az út győrbe
Nekem ez úgy van hogy felöltözök le a harmadik emeletről , hátramegyek a 9. garázs-sorig a legutolsó legmesszebbi garázsba, kiállok a kocsival a keresztben lévő motoromat kirángatom (szó szerint , 160+ kiló ) motor kitol beindít (nagynehezen) kocsi vissza cuccok elpakol és akkor még 2 garázskapu bezár... Na ezért utálom a korai találkozoókat érted mert minden egy évig tart nekem ezért van hogy mindehonnan én kések motorral (dejó lenne egy családi ház basszameg )
...akkor 10kor van indulás...ez a legkésőbbi időpont...nem fogunk 11kor elindulni.kalevnak 3ra haza kell érnie .ha még valahol megállunk 1 fagyira akkor simán visszaérünk ha 10kor indulunk
jó annyi köbcentivel én is tudok menni
te milyen 8kor kelsz?múltkori találkára is 20 perccel előtte még kajáltam utána öltöztem és utána mentem 20km-t és pontosan odaértem.neked meg van erős 3km-ed...
paneloktól igen messze lakom hálistennek 160 az oké , telóm aszongya hogy vasárnap 11°felhős-napos idő ..mind1 csak az aszfalt ne legyen egy takony..monnnyuk csesznek úgy is halál lesz
téged össze kéne kötni a bikerinával .ha gondoljátok jöhettek együtt és akkor mi el tudunk indulni fél 10kor ...ti meg majd utolértek...ha tényleg olyan gyors az a Kawa .
lemaradt a kérdőjel