Megvan az új kormány...
Viszont beszart a hátsófékem, és az tette tönkre a fékbetétet... Elöl is cserés lesz.
Ez a hónap a szerelésről fog szólni asszem...
Rászólok, h mivan... Sajnos olyan az agya, mint a szita...már ha...
na mindegy is... ráállok most a homokfúvózásra, megtanulom kicsit, aztán ha OK, akkor szólok itt is mindenkinek!
A Paypal egyenlegedrol tudod utalni akkor annak arat, amit vettel. nekem domboru karya van, siman leszedi rola es teszi a masikera5 perc alatt ott a pinz
ilyet tudtommal csak dombotnyomott kártyával lehet.... nekem utalnom kellet pénzt a magyar paypal bankfiókra a saját ID-m el, elvileg így működni, csak mikor rámegyek a ebay-en hogy fizetés most egyből az ugrik be hogy a Visa vagy mastercard kartyamal tudok fizetni, nem értem hogy tudom felhasználni a paypal egyenlegem ....
Nem kell a paypalra feltolteni penzt, csak legyen a kartyadon penz
Meg ha meg nem verifikalta dmagad, akkor az meg kene tenni, mert addig van valami limit
A verifikalasnap veszel toluk 1 eurot, amit jovairnak. Ezzel a vasarlassal a kivonaton lesz egy kod, azt kell visszaird a paypalodba
Fiezetni meg figyeljel, mert csak annak tudsz aki engedi. Angoloknal szinte mindenki, nemeteknel mar nem
Bakker már év vége van?December van már?Asztak.rva...időcsapdába kerültem....de hol a hó és a hideg?
Viszont beszart a hátsófékem, és az tette tönkre a fékbetétet... Elöl is cserés lesz.
Ez a hónap a szerelésről fog szólni asszem...
Nekem sem dombornyomott, mégis müxik .
na mindegy is... ráállok most a homokfúvózásra, megtanulom kicsit, aztán ha OK, akkor szólok itt is mindenkinek!
Én ma is motoroztam.
mer lehet hogy rossz helyen
Meg ha meg nem verifikalta dmagad, akkor az meg kene tenni, mert addig van valami limit
A verifikalasnap veszel toluk 1 eurot, amit jovairnak. Ezzel a vasarlassal a kivonaton lesz egy kod, azt kell visszaird a paypalodba
Fiezetni meg figyeljel, mert csak annak tudsz aki engedi. Angoloknal szinte mindenki, nemeteknel mar nem
ezúton hívlak meg benneteket egy jó kis évzáró bulira.
A programot itt olvashatjátok:
link
http://www.e-telepules.eu/temp...