rogan.jpgVan abban valami megejtő, hogy a magyar kormány alkalmi vendégségbe érkező propagandaminisztere esélytelenül lépne pályára a márianosztrai fegyház morálbajnokságának selejtezőjében. Márpedig Rogán Antal kvalifikációs sikerét akkora odsszal adnák a fogadóirodák, minthogy Sarka Katát egyszer olyan férfival látják, akinek kevesebb, mint háromszáz millió forint készpénz van a fúziós aligátorszőrből kézzel szőtt pizsamafelsőjének zsebében. Az biztos, az idén megint nagyot ment az annak idején a Vas megyei Harry Potter-hasonmásversenyen csak szőkesége miatt sansztalan politikus. Lényegében lehetetlen ugyanis bármilyen olyan kezdeményezését, javaslatát, mondatát előkaparni, amelynek célja a haza, nem pedig a haverok pénztárcájának szolgálata lett volna. Vegyük csak a letelepedésikötvény-bizniszt, amit ha ismernek Gárdonyi Géza meg Molnár Ferenc korában, akkor Hegedüs hadnagyot meg Gerébet nem árulóként, hanem korai Francesco Tottiként, a klubhűség mintaképeként tartják számon. Merthogy Rogán tevékenysége mellett minden cselekedet a közösséghez való szenvedélyes ragaszkodást üzeni. Elvégre nem csupán a kötvényekről van szó, hanem például arról is: a Népszabadság kiderítette, feltaláló lett a miniszter. Az már nyilván csak a véletlen, hogy épp arra a cégre szabtak állami üzleteket milliárdos tételben, amelyiknek tulajdonosai korunk Jedlik Ányosának feltalálótársai."
Nekem bejön a stílus-gondoltam belefér, hogy egy évben egyszer terjesszem itt is.
lya fain ha igy nézel ki.. semmi gáz...
ezek is táncolnak...
mondjuk nem ilyen esztétikai jelenség mint a srác a videó elején de azért taán csak nem hánnyátok el magatokat http://youtu.be/DzBcNJEbYaM
nekem sokkal kifinomultabb a mozgáskultúrám
mondjuk a zsírréteg majdnem egyező, csak én izmosabb vagyok
amióta korsóból iszom a felest azóta sokkal kidolgozottabb a felsőtestem
meg van a boldog boldogtalan is...
van aki semminek nem tud örülni..élet ház család pénz minden megvan...
meg van aki annak is tud örülni ha néha eljut bicajjal a szomszéd faluba
bakker a vaddisznós szorihoz senkinek nincs kommentje??
ha akrjátok mesélek egy bunyósputyu sztorit....életem egyik legfaszább kétnapos hajtásának középső napján... a félidióta hogy bontotta a hangulatot aztán a végén a hazudós haverja mentette meg az életét...
mert ilyen szintig is képes eljutni valaki társaságban...valaki aki aztán tudja mondani a videóban az illemet.. a hogy kell viselkedni.. meg tisztelet meg hihetetlen fellegekben jár elméleti tudásban.. kár hogy gyakorlatban ezt nem tudja alkalmazni...ezáltal sajnos csak pár hónapos barátságokat köt...de azt sürűbe
de más is tud cummantani....erre felé
akkor még jöttek tv re is mint a legyek.. még hóba is mentünk.. szögesgumi nélkül... úr izsten.. ezek is mi voltunk??? de ezek is hát ott a videón.. a hó is meg a többiek is http://youtu.be/AgIdFMwXY_U
Ja. Az a baj hogy az életszinvonaluk jelentősen megugrik. Ha megy a szekér. Aztán pl nálunk anno mikor a szervizben dolgoztam sírtak hogy nincs pénz alig van munk stb stb, de nyaralni el tudtak menni. A szerelők meg kaptak 70 000.
persze vannak fokozatok
példa
kft x dolgozóval
a főnök 3 évente vesz egy-egy panamera vagy hasonló kaliberű kocsit, hawai nyaralás stbstb a dolgozók meg 500as órabérben hegesztenek 16 órákat
itt csak azért van sok pénz mert a dolgozóktól "elveszi" vagyis nem adja oda a megérdemelt javadalmat a hasznonból
persze nem azt mondom hogy számoljon ki magának havi 85 ezret a kiadásokon felül és a maradékot ossza szét, de azért lehetne arányosabb a dolog
esetleg a terméket lehetne olcsóbban adni és akkor az 500 forintos órabér is sokkal több mindenre elég lenne
több mint 20 éve melózom és azt látom hogy egyre rosszabb a helyzet, de igazán az elmúlt 5-6 évben kezdenek belejönni az igazi kapitalista kizsákmányolásba
Ez igaz. Az a baj, hogy ha ez nincs neki éhen döglik. Mostanában sok Kassai Lajos videót néztem és ő is ezt mondja. Példának mindìg valami harci művészetes emberkét hoz. Mert ha valaki tud a tanitványoktol független lenni ergó nem belőlük él az normálisan tanít. De ha neki érdeke hogy minnél többen jöjjenek, mert ebből él az egy idő után szart sem ér. Rájött a Rubiréki is ha mindenen kicsit drágít akkor jobban keres. De a zsírferi ettől kurvamessze van. Az kb vv szint....
rogan.jpgVan abban valami megejtő, hogy a magyar kormány alkalmi vendégségbe érkező propagandaminisztere esélytelenül lépne pályára a márianosztrai fegyház morálbajnokságának selejtezőjében. Márpedig Rogán Antal kvalifikációs sikerét akkora odsszal adnák a fogadóirodák, minthogy Sarka Katát egyszer olyan férfival látják, akinek kevesebb, mint háromszáz millió forint készpénz van a fúziós aligátorszőrből kézzel szőtt pizsamafelsőjének zsebében. Az biztos, az idén megint nagyot ment az annak idején a Vas megyei Harry Potter-hasonmásversenyen csak szőkesége miatt sansztalan politikus. Lényegében lehetetlen ugyanis bármilyen olyan kezdeményezését, javaslatát, mondatát előkaparni, amelynek célja a haza, nem pedig a haverok pénztárcájának szolgálata lett volna. Vegyük csak a letelepedésikötvény-bizniszt, amit ha ismernek Gárdonyi Géza meg Molnár Ferenc korában, akkor Hegedüs hadnagyot meg Gerébet nem árulóként, hanem korai Francesco Tottiként, a klubhűség mintaképeként tartják számon. Merthogy Rogán tevékenysége mellett minden cselekedet a közösséghez való szenvedélyes ragaszkodást üzeni. Elvégre nem csupán a kötvényekről van szó, hanem például arról is: a Népszabadság kiderítette, feltaláló lett a miniszter. Az már nyilván csak a véletlen, hogy épp arra a cégre szabtak állami üzleteket milliárdos tételben, amelyiknek tulajdonosai korunk Jedlik Ányosának feltalálótársai."
Nekem bejön a stílus-gondoltam belefér, hogy egy évben egyszer terjesszem itt is.
láttad sikerült lecserélni a profilképemet... erre...
de azért a középső fekete csaj..atom
ezek is táncolnak...
mondjuk nem ilyen esztétikai jelenség mint a srác a videó elején de azért taán csak nem hánnyátok el magatokat
http://youtu.be/DzBcNJEbYaM
mondjuk a zsírréteg majdnem egyező, csak én izmosabb vagyok
amióta korsóból iszom a felest azóta sokkal kidolgozottabb a felsőtestem
Nem ismerem a srácot, csak láttam a hirdetést, mint ritkaság, gondoltam kirakom.
http://www.kepesmotor.hu/sherc...
http://youtu.be/PvRoMrlWfNU
úgy gondolom ennyi bólya közé ez is befér
van aki semminek nem tud örülni..élet ház család pénz minden megvan...
meg van aki annak is tud örülni ha néha eljut bicajjal a szomszéd faluba
bakker a vaddisznós szorihoz senkinek nincs kommentje??
ha akrjátok mesélek egy bunyósputyu sztorit....életem egyik legfaszább kétnapos hajtásának középső napján... a félidióta hogy bontotta a hangulatot aztán a végén a hazudós haverja mentette meg az életét...
mert ilyen szintig is képes eljutni valaki társaságban...valaki aki aztán tudja mondani a videóban az illemet.. a hogy kell viselkedni.. meg tisztelet meg hihetetlen fellegekben jár elméleti tudásban.. kár hogy gyakorlatban ezt nem tudja alkalmazni...ezáltal sajnos csak pár hónapos barátságokat köt...de azt sürűbe
az hogy hogy kell azt a 4t szerkó mutatja.. azt hogy hogy nm azt meg a huskys mutatja
http://youtu.be/s2YcS5jh_eI
akkor még jöttek tv re is mint a legyek.. még hóba is mentünk.. szögesgumi nélkül... úr izsten.. ezek is mi voltunk??? de ezek is hát ott a videón.. a hó is meg a többiek is
http://youtu.be/AgIdFMwXY_U
sajnos nem látom mit ir ez a barom...mert a tiltást nem tudomfeloldani.. azt meg hogy mindég kilépjek a profilomból az meg nonszent
itt az eredeti videó mikor fullra lecummantottam magam.. a bénázás magassiskoláját csináltam..ülve
http://youtu.be/LvXM5Y6M-bY
példa
kft x dolgozóval
a főnök 3 évente vesz egy-egy panamera vagy hasonló kaliberű kocsit, hawai nyaralás stbstb a dolgozók meg 500as órabérben hegesztenek 16 órákat
itt csak azért van sok pénz mert a dolgozóktól "elveszi" vagyis nem adja oda a megérdemelt javadalmat a hasznonból
persze nem azt mondom hogy számoljon ki magának havi 85 ezret a kiadásokon felül és a maradékot ossza szét, de azért lehetne arányosabb a dolog
esetleg a terméket lehetne olcsóbban adni és akkor az 500 forintos órabér is sokkal több mindenre elég lenne
több mint 20 éve melózom és azt látom hogy egyre rosszabb a helyzet, de igazán az elmúlt 5-6 évben kezdenek belejönni az igazi kapitalista kizsákmányolásba