Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A másiknak is írtam,de az úgy látom nem jelent meg.
Hello. Írtam emailt!
egy ideje csak motorozok, max a karbit tekergetem a karbantartáson felül(légszűrő mosás, olajcsere), mert nincs időm szerelni, vagy motorozok vagy szerelek, s mostanában inkább motoroztam.
Majd január, február szerelek és márciustól GO.
A kötömöre van ilyen műanyag típusú porvédő ami tökéletesen végzi a dolgát. Nem számít ha ki kopott ott bármi is.
Déw ?..te szoktál motorozni is vagy csak szerelsz?.
Déw, engedd el az első féket, rémlik még?
Az a dombocska a legújabb mumus, felfelé...

Örülök, hogy egyben van a motorod, de ha jól olvasom, akkor azért van rajta mit csinálni

Nekem az RMX-en acél hűtővédő volt, beleért a műanyag első sárvédő, kikoptatta! Nem viccelek, elkopott a vas.
Ha a távtartónál működik az acél, megcsináltatom én is, mert nem akarok 4-5 havonta távtartót cserélni...
RMX-en perselyeztettem, de sokkal tovább az se bírta, mint a sima alu.
én most sem haragszom senkire.. videóban kicsit erős az hogy nyúlszájú fasszopó...pont olyanra aztán hogy nekem mi közöm is van bármihez is
pont ugyan annyira szeretem mint bárki motorost a hegyben....multkor is mikor találokoztunk kezeltem vele.. meg tán szóltam is hozzá.. mi kell még egy tökéletes kapcsolathoz tévével??
többiek elmentek még vacsorázni is vele.. mi kell még??

a sztori...
hát az a baj.. hogy annyi szorit tudok mesélni ami megtörtént velem.. kb nem nagyon felejtem el egyik hajtás emlékezetessebb élményeit sem...
úgy 12 évre visszamenőleg...

dév...
futómű meg ezek rendben...
elsőtelóba kell olajat cserélnem.. még hátulja kuplung fékolajak lecserélve.. lengőkarnál menden csapágy bezsirozva.. ebbe nincs pds...pedig azt jobb szerettem.. bár ezzel sincs sok macera.. csak 3 csapággyal több

kerékcsapágy szimeringfutamokat már rég kiesztergáltatam acélból.. igy berágódás nincs...csapágycserekor szimering mindég cserélve.. illetve kerék ki beszerléskor nézem hogy hogy fogja a szimering ajaka a futamot...ha nem fogná olyat nem engedek meg neki

kormánycsapágy még az el van maradva
de azt is megnézem(de erre igéretet tenni nem fogok és nem is akarok

ami fontos.. találtam úly sportot a mostani halott időkre...
Zari!! Te mint Zsír régi jó haverja.....fogjatok màr kezet...és béküljetek ki..Làthatóan mindkettőtöknek szüksége lenne rà...Menjetek motorozzatok egyet...jól fàradjatok el....Zsítnak sokat segítenél ....hogy megtalàlja igazi énjét...Ne mond,hogy téged nem érdekel.......aki ennyi betűt szentel ...egy rég elfelejtett témàra.....Hidd el könyeb megbocsàtani....mint a haragot tàplàlni...Csak úgy mint az oviban....mint a gyerekek....mert azok vagyunk....Vagy nem????? Különben nem jàrnànk összesàrozni magunkat...Ne akarjunk megvàltoztatni embereket...arra ott van a feleség...egy élet is kevés....csak csiszolni lehet egy embert faragni nem.
Látatlanba leírom miket kéne csinálni a motoroddal, mennyit találtam el?
Olajcserék a fékekben, a hydro kuplungban. A telóidban is kéne cserélni.
A lengővillád, a PDS szemed, kormánycsapágyad, kerékcsapágyaidat át kéne zsírozni.
A kerékcsapágyad távtartóit ki kéne cserélni, mert berágta a szimering, de akkor már szimeringet is cserélni kéne, s lehet kerékcsapágyat sem árt.
Egy év alatt amennyit te mész lekopik a láncszett, cserebere. Lehet nem ártana kerék centír, bár ha húzogattad év közben akkor nemigen kell.

4T blokkról nem írok semmit, mert nem értek hozzá, de ha akarod, csatolom a szervízkönyvet.
bakker akkor én a 160 üzemóra uán rendessen lelkiismeret furdalásomnak kell lenni
hogy majd jövöre lesz megint egy szelephézag ellnőrzés
és lehet csak 3 év múlva kapja meg az első gyűrűszettet??
a másik egy motoros sziri ott nem volt ott tv

lényeg egy nagyon nagyon faxa race utáni bejáráson voltunk egy hegyben...én mivel előbb ki tudtam menni igy csatlakoztam pösti brigadéhoz...akkor látták először pöstibe hogy egy szarrákopott defektes cigótublisos emes 3 az úly mitasz piros csikos belsővel szerelt extrémet is kidolgozza sziklássáros részeken...
induláskor kaptam is az oltást ..de érkezéskor ugyan úgy bámulták hogy ez tényleg igaz.. ez az úly szuper kombó

lényeg egy hiperfain hajtás után értünk vissza szállásra.... akkorra már megérkezett az alfődi banda a helyi haverekkel...+ ott volt az alkohol irányitotta ismerős arcmeg még egy képről már látott srác...
képről vékonyka srác a barátnójével láttam már öket fényképen... teljessen normális.. a csaj egy fejjel kissebb a srácnál...a szokásos sztori...
na mikor élőben megjelent ez a vékonykának sem mondható 2méternél is magasabb- hű basszameg...- motoros haver
csak pislogtam.. akkor látszódott igazán hogy minden viszonyítás kérdése(ezekszerint az akkori barátnője sem volt nálam alacsonyabb
szóval ennek a srácnak a társaságában volt eleinte MR Boldog Alkohol haver... aki kurvaanyád mi van veled fasszopó dumával és óriási sallerparasztlengővel verte az ember vállát hátát melkasátt nyakát ahol éertem.. és látszott hogy atom jól érzi magát..
de mindenkinek kellemetlen voltak a nagy parasztsallerjai amit kapott...én már kerültm is a társaságát mert hiába is szolt neki az ember hogy ne ütögess már haver...
ez csak mondta hogy nyugodj már meg a kurvaanyád hát nagyon szeretlek te fasszopó....és további kedves megszólitások...amikha én is innék..mint régebben 20 pici évessen azért én is voltam alkoholtól kirókázott állapotban....
szóval lehet akkor jobban toleráltam volna...
lényeg, nekem már nem jött át MR Alkohol jó pofizós épp csak akkorát nem kapok hogy visszaadjam ütögetése...
főleg ilyen motoros haveri buliban.. hát nagyon határon volt a téma..
de én bátran elbujdokoltam egy idő után ezek elől a hagymásbabfőzésbe..
egyre többen kerülték MR Felszabadult Alkohol havert....de az csak ment rájuk mert -túlon túl- boldog volt hogy mind ott vagyunk...
mi is örültünk persze,mert jó csapat jó duma jó hajtás, de mi azért viszafogtuk magunkat hogy atom örömünkbe kiverjük magunknak hogy hú de jólérzem magam hú de jó hú de jó...húúúúúú
szóval türtöztete magát mindenki..
a feszültségben az idegszálakat ezáltal már Mr Felszabadult Alkohol haver már mindenkinél pattanásig feszítette...
majd egyszer csak azt látom hogy legjobb barátom csak megkapja megint a már sokadik parasztlengőt, hogy majd leül tőle..aztán higgadtan átadja másik legjobb barétomnak a kis pálinkás poharat....
és már ment is az első jobbos csapatt horog
én ettől olyan sokkos állapotba kerültem hogy csak annyit tudtam mondani...bakker úgy látom finom lessz a hagymásbabó nagyon...
se felállás sem kiváncsiskodás...semmi...
de nem sokat láttam a történetből csak az elejét.. aztán a motortárolóba ahol főztem a vacsit eltűntek az ajtó előtti látómezőből...

na én éreztem magam olyan kellemetlenül mint előtte még soha és azóta sem ...
majd mikor fel álltam akkor jött be két kedves barétom és láttam a feldúlt arcot, hogy az elszakadt acélsodrony idegszálak mögött ott a kisfiú, "aki nem akarta ezt" arckifejezés bújik meg...
egyből vigasztlani kezdtem barátom hogy figyu.. semmi baj nyugi.. ez a barom csak felfogta már ..hogy igy emberekkel nem lehet viselkedni...
erre ő még tovább magyarázta hogy nem ezt akarta és higyük el...blablabla
mondtam semmi baj... örülünk hogy nagyobb baj nem lett ..mert ekkora MR Felaszbadult Alkohol is felkelt a kavicsok közöl és sértődöttem de egyben elindult befelé a szállásra...
....
na ezután azt elképzelni sem lehetett hogy ennél kellemetlenebb hangulatba torkoljon egy este.. a legjobb motoros haverek közt...

de megnyugtattam barátomat... ha nem ő csinálja ezt lehet 5 perc múlva más teszi meg.. és lehet hogy akkor rosszabb véggel fejeződik be.. nem ilyen szerencsés" picsipacsizással"
és mondtam is neki másnap is hogy nem neki kell bocsánatot kérni MR Felszabadult Alkoholtól ha nem .Mr Felszabadult Alkoholnak kell bocsánatotkérni mindenkitől személyessen hogy ilyen helyzetbe sodorta a csapatot.. és különössen barátomat mert igy ki kellett lépjen önmagából a másik ember viselkedése miatt...

tv ekkor nem volt ott mert délután hamar távozott a gazdatestből és csak másnap ért oda reggel mikorra Mr Alkokol eltávozott
mindenzek ellenére aznap még nagyon jót motoztunk vele...

és csak később romlott meg teljessen a viszonyunk.. a 2014es heca tuán...

na mesél már el te is hogy miért voltál akkora ...türhő hogy a barátomat a videón úgy illetted hogy akkora hazug szutyok vagy mint az a nyúlszájú fasszopó...
miért is vagy ilyen??..
mert felszabadulsz ilyenkor??
ugyhogy lehet bújni a elengedem magam meg jól érzem magam meg ilyen vagyok dumák mögé.. de ha ezek miatt lépnek le a haverok.. akkor azért ezt elég kellementlen nem??
figyuzzámán, ha szerelni akarsz van én nekem egy husqvarnám amit szétszedhetsz.
fúj de utálom az erőszakos piásokat. Nálunk is volt ilyen (volt mert már nem járok a körükbe), csak ő nem volt kungfubajnok. Viszont bűnöző mivoltja miatt sok mindent megengedett magának. A súlyos testi sértés szinte alap volt.
Motorozni nem fogok tudni, valamit csinálni kell ami motor

Komolyra fordítva, belevertem 70 üzemórát, telókban olajat kell cserélni, elsőt át akarom lemezelni, mert nem tetszik, át kell zsírzoni a csapágyakat mindenhol.
Rá akarom tenni az öninditót, a vezérlést kicsit át fogom faragni, a powerszelep nyitási időzítést is korrigálni kell.
Továbbá erősen gondolkodom rajta, hogy szét kéne húzni a blokkot és átnézni azt is, mivel ez még nem volt meg, a főtengelyre ráférne egy centírozás a külső méréseim alapján, ezért megérné, de ennyi minden nem tudom belefér e 2 hónapba...
Üzemóra alapján, meg főtengelycsapágy/hajtókar lógás alapján még nem kéne széthúzni a blokkot, de a centírhiba miatt gondolkodom rajta.
Az elektronikát is kicsit át akarom faragni mert zavar a sok felesleges vezetékcsonk.

Nagyjából ezek.
Rendben van.

Közszereplőnek tartod magad.

Méltó viselkedés ez egy közszereplőnek?
na erre az alkoholos témára lenne pár történetem...

van egy nagyonnagy kolegám barátom a cégnél...ő egy faszomtudja milyen harcművész mester... nem mma de valami kevert lófasz az is....egy visszafogott kedves humoros haver...
de alkoholban oldódik ez az énje.. akkor képes elengedni a gátlásait... és olyankor 50% rugásútés leszoritásaival szokta a bandát szétabálni....persze ő erről másnap semmit sem nagyon tud...
(nem ver az szét senkit de elég kellemetlen szituk szoktak azért ebből lenni)

mert hogy is van ez...
a 6ás mechanizmus...
ilyenkor a gazdatestet elfoglalja az alkohol által felszabadított...régebben elnyomott belső gyermeki énje...
vagy a fax tudja de az tuti... olyankor sok sok ember kissé máshogy viselkedik mint a megszokott
épp ezt akartam kérdezni...

lyaúnapot kíwánok...
hát aki nem ismer meg.. én vagyok az aljas (s)zari
csak ki kellett lépnem az eredeti profilomból hogy lássam hibbantot mit is irogat...
de most már látom....

az alkohol....hát mindjárt mesélek pár haverról és az alkoholról
Miért borítod szét a motort?
Köszi, lehet ez a titok.
kíváncsi leszek a tűre, meg a pozíciójára is.
Az se mind1 melyik gázon sokall be, illetve gázállás vagy inkább RPM függő a dolog, vigyázni kell mert a powerszelep is becsaphat, ha nem nyit rendesen fordulatra, ugyanaz a tünet, mintha dús lenne a keverék.
Nézd meg 1. és 5. fokozatban is, hogy tartógázon fixen sokall be, vagy inkább amikor elér egy adott fordulatot akkor kezd el darálni.
Köszi, majd nézd meg 50 nél, de lehet addig e kell várni.
Nem volt kedvem csavaros gumit csinálni, felraktam az ezer éve készített darabot, amit annó még az RMX el rúgattam le, de ez így már valóban nem tol igazán,
nem sokkal jobb, mint a sima gumi, mert csak az anya van.
Ha az elsőn nincs csavar, lehet menni, csak nem szabad kanyarban terhelni, meg első féket is el kell felejteni.

Kéne csinálni másikat de már nem fogok, max 1x megyek még ki utána szétborítom a motort.
http://youtu.be/AH8Wx1hZCmU;list=RDAH8Wx1hZCmU#t=47
Erre mondják felénk hogy egy újgazdag bunkó
Amikor kicsit kiszabadul az elvárt viselkedésformából előtör az igazi énje
Írtam emailt mert itt nem küld át semmit