Na sikerült hozzàjutnom a gyàri cuccokhoz a karbiba
Sajnos kipróbàlni még nem tudtam :-(
De megnéztem a tű n1ee és középen àll
jövö héten kiprobàlom a gyàri beàllitàst
Remélem jobb lesz :-)
tv.. az állat.. én ugy emlékszem nekem ég zat mondtad 2 évvel ezelőtt 43... bakkar.. mióta nem hajtunk 1ütt jól megöregedtél
tényleg 0,5re téve a tréjjfát
megnéztem a bétavidit a 18perceset.. és bakker.. ez az olajbefecskendezés.. egyből szimpivé tette a 2t.. mert az volt a baj.. hogy kis fordulaton gyanússan azért taknyosította le a gépet mert oda sok volt az 1: 50 is.. mig nagy fordulaton imán elbirna 1:40 esst is..
itt egy régi jó kis hawas sztori..
kicsit átvágdostam hogy nem legyen benne semmi emlegetés semmi buznyerálás más irányba..
akkor még normálissan minden bütyökbe tudtál tenni csavart...mi ez a hülyeség hogy minden 2..meg 3dik bütyökbe... de legalább már nem a 10mm es anyaák vannak rajta mint akkor.. amik aztán nem sokat fohgtk.. mert csak csúszott kúszott... de azért akkor is baszi jót mentünk.. ..
utóirat.. hálás köszönetem hogy volt nálad fájdalomcsillapító mert mikor szétütöttem a kezem az egyik helyen.. csak az mentette meg a menetet...
Igen,,a Betàs Vidi nagyon jó,,és hasznos.És a nézettség is jó....Ha ez szàmit..Tetszik az .Alacsony ülés,nem kell keverni a benyàt,,plusz nincs agyon étettve a moci, Hallani ,hogy tisztàn üzemel kis fordulaton is..Ha 2T fan. lennék,simàn mérlegelném,.
Egy tízest simàn letagadhatnàl....De így màr az érzelmi kitörések is simàn normàlisak.... Van ez a kapuzàràsi pànik......Vagy mi a csoda.....Boldog Karàcsonyt Mindenkinek... Holnap lesz plusz????
hály kolbik...
BBKMindenkinek ..kivévee.. tudjátok...a transzi német kancellárés az általa betelepített semmilyen veszélyben nem lévő muszlim harcosoknak
bedobom ulyra a kellemetlen kutyatémát... egy idei utolsó videó formálában..ez tuti megosztja az állományt.. http://youtu.be/by7BPlTb5fw
i,.. a pina beleszól mindenbe.. még abba is ha elmennél pinázni....múhahaha
az hogy ki mennyire függ a pinára ránőtt asszonyságtól.. az meg mindenkinek a saját dÓga
Jaxy..
nem értelek..
mi a baj azal hogy angélának nem kívántam?? hát dögöljön csak meg európa nélkül....
mert magamat minősitem.. de te is akkor fogadj be pár menekültet.. hajráÁÁÁÁ
nem tudom mit mond mert egy ideje nem nézem, kb a freeride rekluse idősíkban néztem az utolsót
ez a pinával sakkban tartás meg olyan dolog hogy rengeteg kiaknázatlan rés van, szóval meg is érdemli aki hagyja magát
én eddig egy motorozást sem mondtam le a rés miatt, inkább a lustaságom akadályoz benne
Miért nincs igaza?
Szerencsére nálunk nincs ilyen jellegű probléma,az asszony tökéletes!!!
Sajnos sokaknál tényleg sakkban van tartva az ember néhol már perverz módon.
Néhány házisárkány tanulhatna a videóból.
Sajnos kipróbàlni még nem tudtam :-(
De megnéztem a tű n1ee és középen àll
jövö héten kiprobàlom a gyàri beàllitàst
Remélem jobb lesz :-)