Ezt kàr feszegetni..Maga a Gazdag szó is mindenkinek màst jelent...Az én értékrendenben,,,ha valaki napi 16 óràf dolgozik,és milliókat keres,,,,az nem gazdag ember..De ha valaki megteheti,hogy nem kell dolgoznia,,,csak a hobbiànak,csalàdnak él
Nem vagy te ilyen naív! Ez tudatosan felépített marketing...
Magának a marketing szakmának egy baja volt a facebook világa előtt, nem tudták mire gondolnak az emberek, mire mit reagálnak, milyen akció milyen reakció vált ki, mivel nem volt dokumentálva mit gondolnak, mit beszélgetnek.
Mai világban, mivel az emberek élete átment virtuális térbe, a gondolataikat leírják, pontosabban tudhatják személyre bontva ki mire hogyan reagál.
Feltérképezik az emberek értékrendjét, a döntési algoritmus meg mindenkinél ugyanaz így
szépen tudnak manipulálni a nélkül, hogy te tudnál róla.
Csak a megfelelő akciót/tettet, szavakat kell használni, a kívánt reakció kiváltásához...
aki gazdag csak azért gazdag mert a másiktól "elveszi" a pénzt
ezt lehet sokféleképp tenni kereskedő x haszonnal dolgozik, egy termelő cég spórol a bérekkel stbstb
egy jó ötlettől senki sem lesz gazdag, csak úgy ha azt az ötletet vagy az ötlet kivitelezését sokkal drágábban adja el mint amennyibe neki van
A lenyeg az. Aki eleinte arrol pofazik hogy mindenkit szeret es csak szivessegbol csinal.mindent segito szandekkal. Az maradjon az elveinel akkor is mikor lehetosegeket kap penzkeresetre. Lasd terez anya hű maradt onmagahoz. Nem.kezdte penzert arulni a rabizott adomanyokat. En emlekszem.a kezdetekre. Sokkal jobb lett volna mar az elejen boltkent megkezdeni a hadjaratot. Nem.ajandek oszto mindenhatokent hiveket toborozni. Erre van egy szo. Àlszent
Kinek.nem.inge ne vegye magara.
Irtam.is hogy tomegeket mozgatni anbak van erteke. Napi szinten.kovetem.evek.ota.... Parom tornazik ra. Egyre agresszivabban tukmalja a dolgait. Minden netes tartalmat levedett hogy fizess erte. Mar az online tornakat is megszuntette! A helyszini tornak arat is folemelte. Arra hivatkozva szuntette meg az ingyenes online tornat hogy szar az internet minosege.... A lenyeg az ( szerintem) faszan.folepitette ingyenes stb minden hangzatos kijelentesekkel... Aztan szep lassan elzarta a caapokat. Vedd meg a cd t vedd meg ezt azt es fizess. Felhozgattam.volna peldakent a dohanyipart is. De ha ezt sem sikerult megerteni ne menjunk.lejjebb. senki se vitatta hogy subert normi.miliardos. egyel updatet. Etesd vele a ponidat is.
Azért a Rubint Rékát vagy a Norbit egy halmazba venni a semmit érő celebekkel nagy butaság. A Norbinak jelenleg is van egy céghálózata ami milliárdokat ér. Hogy jó e a terméke vagy sem azt a piac dönti el. Hogy szerintünk ér e valamit az a termék teljesen irreleváns, tekintve hogy a legtöbb ember hülyének nézne, ha elmondanám mennyit költünk a motorunkra. A fickó talált egy piaci rést és kihasználta. A Réka jól csinálja amit csinál. Én például sosem értem, hogy miért jár valaki egy olyan trénerhez aki úgy néz ki mint egy teleszart zokni?! Engem aligha tudna motiválni. Szóval lehet őket köpködni de nem a szerencse hozta nekik össze ami van és én ezt becsülöm bennük.
Természetesen addig nem megyek bele semmiféle motorvásárlásba míg ki nem próbáltam a típust.
Most egy öregecske KTM exc 250 4t-m van (2002 évj),jó lenne egy könnyebb,újabb,jobb.
Nem azért fogok Betát venni mert Zsír azt mondta de ez is egy lehetőség.
Olasz oldalakon nézegetjük a barátommal a használt Betákat,nagyon csili vilik vannak "jólárasítva".
Sajnos az újabb KTM-ek típushibái egy picit elbizonytalanítanak.
Igy mukidik a marketing. Ha a megfelelo szemely mond valamit tomegek.figyelnek ra. Ezert veszik az ehetetlen updatet is. Mert elobb felepitettek egy imaget... . Aztan csak.meg kellett lovagolni a hullamokat. Ha valaki azt mondja a " labello"gumi az isten hat azt veszik. Holott aki mondja az nem.is hasznalja .... De elhittuk neki hogy csak azzal.jar. a lenyeg. Ki mondja. Es mit mond.es kik figyelik.
Zsoci meg Zsoltika meg Norbi ala is ha adnak egy hondat,vagy yamahat,vagy akarmilyen motort is kimagasloan jol fognak motorozni vele...nem azert mert jo motorok,jobbak mint akarmelyik,hanem azert mert az emberek tudjak,hogy kell,mikor mit kell csinalni a motorral a motoron,hogy azt csinalja amit akarnak vele.PONT!
Subert norbi szerint az a hulye aki.nem.update kajan el. Rubintbreka szerint aki.nem.underarmourba tornazik csira. Amugy a betara viszaTerve siman lehet jo. Ami biztos egy ezressel.olcsobb! Bar az arat nem.emlitette. lehet azt az ezrest elonyt eladasnal elbukja igy erre meg nincs valasz. Az olcso.plasztik jo dolog. De ha torik es 3 x cserelsz komplett plasztikot evente globalba szarabbul vagy mint a jo minosegu amde dragabb el nem.toro plasztiknal. Ktm. Amibol nem.kellett masikat venned.
Tudjuk,hogy ez biznisz,erdek...ha a ktm jonne Tv-het akkor azt istenite,de mivel a Betaval van erdekeltsege igy azt nyomja..en is azt tennem..Nekem is fel ajanlott egy motort,beszerzesi aron,es szponzor meg tarsai,de en ugy ereztem,hogy nem kell.Az okokba nem megyek bele.Amit elmond a videoba...ugyan azt tudja mint a ktm.A ktm tenyleg egy elletlen szamuraj fos kard,de ha jol simogatod akkor jo fegyvert tudsz belole kovacsolni.Magadra kell szabjad.En magas vagyok..187cm es nekem ez a magas motor kurvara tetszik..meg a forgatos cikicakiba is jo mert fojamatosan tudom terhelni.Himba vagy Link,..a himba a nehezebb enduroba jobb a link a tempoba.Volt himbasom is eleget..nem ajultam el tole.
A ktm -el eloszor ulve rajta a jeges taknyos uton ugy mentem 3 honap motorozas utan,hogy a 12essel nem mentem ugy .
Az,hogy most ktm vagy beta...at kell gondolni..mit miert,es hogy tudod majd eladni is.
Ha tudsz nagy kabatba is tudsz...
Ez a kérdés most hogy jött ide? Illetve miből gondolod, hogy szerinte kurva jó?
Számomra nem mérvadó miről mit mond, sőt amit ő mond azt még nagyobb "fenntartásokkal kezelem",
mivel úgy vélem mindig van a mondandójával/tennivalójával célja.
Tudom ez csak az én becsípődésem, de részemről így gondolom.
Láttam a BETA romania oldalán, hogy Zsoltik BETA-val fognak versenyezni 2017-ben és kíváncsi voltam mentek e már vele,
gondoltam Jaxy jobban tudja.
Magának a marketing szakmának egy baja volt a facebook világa előtt, nem tudták mire gondolnak az emberek, mire mit reagálnak, milyen akció milyen reakció vált ki, mivel nem volt dokumentálva mit gondolnak, mit beszélgetnek.
Mai világban, mivel az emberek élete átment virtuális térbe, a gondolataikat leírják, pontosabban tudhatják személyre bontva ki mire hogyan reagál.
Feltérképezik az emberek értékrendjét, a döntési algoritmus meg mindenkinél ugyanaz így
szépen tudnak manipulálni a nélkül, hogy te tudnál róla.
Csak a megfelelő akciót/tettet, szavakat kell használni, a kívánt reakció kiváltásához...
ezt lehet sokféleképp tenni kereskedő x haszonnal dolgozik, egy termelő cég spórol a bérekkel stbstb
egy jó ötlettől senki sem lesz gazdag, csak úgy ha azt az ötletet vagy az ötlet kivitelezését sokkal drágábban adja el mint amennyibe neki van
Kinek.nem.inge ne vegye magara.
Bár ehhez az update cuccokhoz nincs köze
http://youtu.be/ySss4NHSkPw
Most egy öregecske KTM exc 250 4t-m van (2002 évj),jó lenne egy könnyebb,újabb,jobb.
Nem azért fogok Betát venni mert Zsír azt mondta de ez is egy lehetőség.
Olasz oldalakon nézegetjük a barátommal a használt Betákat,nagyon csili vilik vannak "jólárasítva".
Sajnos az újabb KTM-ek típushibái egy picit elbizonytalanítanak.
Hol van ez a BETA HUNGARY helyileg?
A BETA MOTOR nem is tud róla, legalábbis a dealer-ek között nem hozza még
http://www.betamotor.com/en/it...
A ktm -el eloszor ulve rajta a jeges taknyos uton ugy mentem 3 honap motorozas utan,hogy a 12essel nem mentem ugy .
Az,hogy most ktm vagy beta...at kell gondolni..mit miert,es hogy tudod majd eladni is.
Ha tudsz nagy kabatba is tudsz...
Számomra nem mérvadó miről mit mond, sőt amit ő mond azt még nagyobb "fenntartásokkal kezelem",
mivel úgy vélem mindig van a mondandójával/tennivalójával célja.
Tudom ez csak az én becsípődésem, de részemről így gondolom.
Láttam a BETA romania oldalán, hogy Zsoltik BETA-val fognak versenyezni 2017-ben és kíváncsi voltam mentek e már vele,
gondoltam Jaxy jobban tudja.
http://youtu.be/DsvLDwxm_HI