Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viktor. A zarandot jol megszorta ma. Rakjal valami ertelmes gumit.
hály kolbik...
mi az a vilháben??
na a king off de hilről két havere is távozutt ugy hogy a 120 jurkás tublia.. kaputolt le...
aztán azt a hibát amit ezek a soha nem használtam a cigótublit de okos vagyok ...és azért nem ahsználok cigót mert ha ledefektel akkro elfordul a gumi..
ezt az állapotot ezt kihasználták és kba egy csekpointal jutott tovább mind a két haver mint ahol ledefektelt azerkezet...
na onnantól volt a méreg...
mer az egy dolog hogy szar.. de még drága is.. .

egy biztos megoldás van... a 140es dezört múz
na ott nem lesz defekt...
Ez valami vagyonosodasi vizsgalat?,nentan juhasz petivel spanolsz? En rendes munkahelyen dolgozok havi fizetesert meloskent. Itthon is meg kint is a munkammal kerestem.meg amiket veszegettem. Nem.a segelyt varva otthon uldogelve es a wilhabent bongeszve ingyen elviheto kacatok utan kuratva.
hály kolbik..
na emgvan a megoldás amivel nem szenvedek a defektnézegetés hallgatással..
hát a régi fürdető kád.. hát az pont arra van hogy 1 perc alatt meg legyen a cugótublisos gumin a luk...
én meg mit szenvedtem eddig ..hallgatózok meg minden..

mi a pálya kolbik... megy ám a osztás .. i
itt mindenki okosabba másiknál.. kivéve én.. mert itt nálam mindenik okosabb
teljesen értelmes stilusban felsoroltam egy csomo opciot, erre belőled kijön a további nyafogás, minek hisztizel hogy 1200 km-er egy délutáni motorozás ??? menjél haza és csináld tovább azt az életet amit elötte , leszarom te döntésed, én már egy csomószor próbáltam neked privátban is segíteni tanáccsal, de úgy gondolom teljesen felesleges, szar ez is szar az is, biztos így van....
és még egy momentum hogy a te stílusodal éljek , köpködhetsz a labancokra, de az ugye nem baj hogy a harmadik uj KTM-et veszed , meg összevásároltad a milliós szerszámaidat , meg a 2 ezer euros bicigliket, ezt biztos otthon is összehoztad volna ugye..???
nyilván így van, bár véleményem szerint egy kicsit magadba szállhatnál a nagy fröcsögés közepette, !!!
Előbbi pontosabb lesz, utóbbi kevésbé pontos, de simán lehet elegendő.
Ötlet:
Rá kell ragasztani egy öntapadós akármit, azt körbevágni, ahogy szeretnéd a matricát
Következő lépésben leszeded, számítógépre beszkenneled, majd abból vektorgrafika alapot csinálsz,
Utána olyan idomszettet rajzolsz rá, amit csak akarsz. Kell hozzá egy kis grafikai ismeret, meg eszköz, meg program.
Pl Adobe illustrator tökéletes, ez jó a matrica felirat/grafika tervezéshez is.
A többi motorra is valószínű így csinálták meg először, az már csak manapság dívik, hogy matrica sablonokat lehet venni hozzá
horror áron...

Ha nem akarsz vele ennyit bajlódni, akkor lefényképezed meg leméred pár helyen és ezeket elküldöd egy grafikusnak, aki csinálja a matricát rá. A fényképen majd ő körbevágja, abból vektorgrafikát csinál, utána azt valós méretre nagyítja és azt tervez rá, amit csak akarsz.
Sziasztok. Valaki tudna nekem segiteni, hogy tudnam megnezni milyen idomszett van jelenleg a motoromon? Matricaszettet szeretnek rá készittetni viszont a hatsó idomokrol nem igazan sikerül a mintavetel.... a motorrol pedig sem evjáratot nemtudok semmit... Valakinek esetleg valami ötlet ? :)
Meg egy momentum. Az ahol te elsz es elni kivansz orszag... Azert all ugy mert azokra az oraberekre van berendezkedve amit te soha a budos eletbe nem.szeretnel.kifizetni. egy mobil asztalos ott 50-70 euroert vonul.ki orankent. Plusz kiszallas. Lehet van kulfoldi aki 40 ert is kimegy.
Az se jobb hogy neked meg a problemara nincs megoldasod :). Az a csavo a pudor bob. Regen azzal a tragyakazal v2 arrilijaval.ment. viszaterve a problemara. Nem.akarod vagy nem.tudod felfogni hogy ruhellek ott elni. Az hogy te odatelepultel a te dolgod. En ragaszkodom.az otthonomhoz a barataimhoz az egyszeru mibdennapjaimhoz. Ebbol kifolyolag nem.kivabok ott motorozni. Punk tum. Amugy nem.fura hogy a pudor apja ott van 10 eve tapolcan. Es osztrakokat meg nemeteket fogad? Egy olyan orszagbol ahol minden az endurorol szol??? Hmmm?? Nagycenk. Ajka. Fullin van osztrakkal. Ugyan.mi a banatos faszert?? Tan.mert unjak.azt a kibaszottsok erdot odahaza?
a weblap is csak német nyelvű, csak ott hirdeti, és szinte teljesen német-osztrák a vendégköre, már vagy 15 éve csinálja...
elárulom neked azért volt sok német ,mert német a tulaj, egy öreg tolókocsis csóka , szokott versenyezni qvaddal ,(pár éve még csinálta nem tudom még most is nyomja-e ) ugy hogy kamion spaniferrel bele spanizza magát az ülésbe , és nagyon durván tolja...szokott borulni is néha akkor gyorsan fel állítják talpra és megy tovább...
van neki egy panziója is bent a városban , a fia elég komolyan versenyzik..
http://www.balaton-enduro.de/
2hete Tapolcàn voltam,középső focista fiam miatt.A nagy fiammal elmentünk az ott lévő crosspàlyàra........Leesett az àllunk.2 db olyan crosspàlya volt,hogy olyat még nem làttam.A hegyoldalban enduró pàlya,a hegy alatt,pedig extrém enduró pàlya...,..Mondanom se kell,hogy az 50 motorosból ,4 magyar volt,a többi külföldi.Ha lett volna nàlunk motor,,,életünk leggazdagabb motoros hétvégéje lett volna......
Gabi... erről te jutottál eszembe...
En.nem.vitatkozok.veled Balint. Motorozzal sokat ausztriaban.az erdoben. Azert az erdekes hogy barmelyik osztrak ugyan azt fogja neked mondani amit en.leirtam. jo.pelda Lars. A munkatarsamat kerte meg vigye mar el.magyarorszagra mert sehol se tid motorozni. Meg mi ez a maniad hogy a kornyekbeli fanokat kell keresni????? Hol? Kiket? A mi.kornyekunkon a kutya nem.motorozik 100 km sugaru korben . en.egy idoben.elmentem a ket lehetseges helyre ahol esetleg talalhatok.motorost. egyet talaltam. A srac azt mondta felejtos . o is magyarorszagra jarna inkabb. De neha elmegy oda ahol talalkiztunk.kinjaba. egy 1 km hosszu.nevetsegesen szar kis palyaszerusegre. 20 euro per nap. Es ott kinjaba megy par kort. De magyarazgassa neked a pocsom. En.rimaniaban szeretek motorozni es kesz!! Ezeknel a homokosoknal remelem.mar nem.sokaig rontom a levegot.
Majd jon Viktorunk es meg mondja...
Azok nem 5 kilosak. 10 lesz az.
A tegnap nagy taknyosan elmentem edzesre,mondom egy kis izzadas csak hasznal....kicsinaltam magam.A natha kb 60% kot hagyott az erombol.
.Kettlebell-el 20 kilossal 100 swing ,gugolas csak kettlebellel 100,melsofekvo 100,hasizom telyes felules 100,swing megint 100.Volt par csaj aki lehuzott..de nem ekkora sujjal...de vegem volt mint a botnak
5 kilosak a karikak..6 X 5...2 szer plusz a rud az 15-20 kilo
Esti filmnek. Jarvis onboard roof of africa 2015
http://youtu.be/5ZqVYiJcmo0
Ezt tuti endúró versenyre találták ki, ott felmenni helyből ?
http://youtu.be/lgHlHG2tWco
Tanuljatok

https://www.youtube.com/channe...

Hány kilóval nyomott ott fekve az elején Walker
németeknél van ismerős, azt mondja hogy régen úgy volt hogy odamentél egy endúró pályára, kifizetted a pénzt és mentél amennyi belefért
most meg jelentős többségében nem elég kifizetni a "napijegyet" tagnak kell lenned meg ilyen plusz dolgok
mivel itt is van rokona inkább elhozza a motort és itt endúrózik mert nálunk nincs annyi plusz "hülyeség"
kint szinte sak aszfalton megy, az problémamentesebb
azért árnyaljuk már kicsit a képet, mert én nem így látom.... vannak lehetőségek bőven csak utána kell járni, kérem szépen....
de hogy tényeket is mondjak.
50!!! ŐTVEN db verseny van egy évben vagyis még egy kicsit több mert a November ,december még nincs benn a rennkalendárban, minden hétvégére jut rendezvény és igen jo hangulatuak, bűfével sok nézővel stbstb, rengeteg bánya van ahol hétvégente apropénzért lehet motorozni egész nap,pl Wimpassing, ahol pont a hétvégén lesz 2 napos enduro banzáj Stonemasters néven. http://www.enduromasters.at/em/ de van sok olyan használaton kívűli bánya amiben meg elnézik és nem probléma a motorozás, van sok magán erdő ahol csinálják okosban, aztán minden 4-5.-ik faluban!! van egy krosszpálya, ahol szintén lehet tombolni, és igencsak aktív motoros élet folyik,

részben van igazság abban amit mondasz, , de ezek ellen lehet tenni, pl nem kell magyar rendszámos autóval járni...(köszönhető a sok bűdös lomis cigonak) meg az sem árt ha pár helyi endurossal a kemény magból összehaverkodik az ember , majd ők elvisznek a tutiba, azért ne feledjük hogy a ktm földjéröl beszélünk ahol kb 20-szor annyi narancs van a garázsokban , és vagy ötször annyian enduroznak aktivan mint magyarországon, és nem mindenki csak versenyen tolja....
vagy el lehet járni 1200 kilcsire egy félnapos motorozásra,
amúgy már sokszor mondtam neked hogy vegyél egy utcai cirkálot olyan helyen laksz a hegyek,és szerpentinek között amiröl itt a többség csak álmodozik, bejárhatnád a leg eldugodtabb hágókat is , csak figyelj hogy Bmw-t vegyél és ne legyen rajta magyar rendszám
de ha rám halgatsz azt csinálsz amit akarsz....
Ilyet nem tudsz csinalni. Olyan terulet ott nincs. Egyszer ha lesz ra modod Utazd korbe. Es rajossz mirol beszeltem.