Ez egy komolyabb gyűrődés a domborzaton, s csak egy darab kiemelkedés, egyik oldalt felzavarták a népet, másik oldalt meg le. http://youtu.be/oF8X0yZy5Cc
Ne legyetek csírák!
Én minden nap kijárok, szétrúgom a körforgalmakban a védett virágokat motorral, plusz nagyobb fúvókákkal üzemeltetem a gépet, a környezetszennyezés fokozása miatt...
Beszariak.
Szuper..en se jarok mar reg motorozni, nincs kivel es nincs mikor.Sutni flekkenezni jarunk meg szivjuk a friss levegőt. Kedvem sincs motorozni ,veszek uj csukákat es kezdek terep futásba.Motor árából minden nap mas cipobe futhatok
nem nem...
akkor csak sima cumi...
ez kemény kiszáradt hegy ez eső után .. ilyenkor olyan lesz mint vizes szappan...
de nem fog esni... nem érenek ezek a merte-urológiához ...sem
jakó..
nem tudom nem voltam ott mármint zarándban.. mióta volt sztori...nem járok már arra.. azóta mindég másfelej járunk...lassan a nyomokra sem emlékszem már..és ezt full öszintén mondom..de full...nincs mellé beszélés meg hazudozás. .
az izé hegybe járunk.. nem ir6omle mert megölnének a hegy tulajdonosai. szóval oda .. nagyon jó hely az is. .
Csoda hogy Hamish Macdonald gépe végig bírta a terepet, zörög abban a blokkban valami elég rendesen (szerintem)
Ha nincs terhelés rajta, üresjáratban rendesen hallani.
A terep az tuti fektetős, ide már tudás kell, nem elég a jó motor meg a nagy gáz.
Szerintem annak nem fasza, akinél ez történt.
Szépen összerakta a vasat a gyerek kívül belül, lehet látni a többi galériában, aztán ekkorát cumizott vele.
Vikk ez ha a zarandba lesz...es te nem ismered az uj nyomokat...nem értem, hogy ti hol motoroztok akkor..vagy valami nem tiszta nekem ?. Esküszöm mennék ha nem kellene céges hétvégére mennem...
loki.. jó a kép az utolsó az űber hogy a gyerek így ákvá pánningozik a nagy géppel :-)
na tegnap esti tori.. csak nem tudtam este leirni...
a heca aradról
mesélték haverek kintről
3 nyom lesz...és nagyon jók...néha kicsit belekavarodtak a szinjelölésekbe...de alegerősebb szin.. már nem is emlékszem melyiket mondta.. az kifejezetten jó...+ soksok új részről is meélt hogy 3 évig szint e változatlan nyomon ment.. de most 2016 ban rengeteg újitás volt..
soks sok.. és jók...veri jók...
mondta hogy kisit kavarogtak hogy akkor végül is melyik a hobbi melyik a egszpet meg a profi...hogy jönnek egymásból... mikor kinek merre is és miból lesz az expert a proból vagy a hobbi is pro nyom eleje volt ekszpert meg ment másfelé.. de a vég e csak úgy volt.. hogy a hobbi ból lett a profi feljáró.. a végén azt kihhobbizták maguknak...a hobbisok.. de a vége meg a próonak csak pró..
szóval mesélték..az nagyon jó nagyon kafi...
ugyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom.. mármint hogy mondták hogy ez nem olyan lesz mint a többuiévben..sokkal sokkkal jobb a nyom.....és olyan ember mesélte.. akik aztán ot kel fegszik..( mármint befekszik ha bebénázik a nagy marháhahaha
szóval az infó olyan mint a svájzifrankós lakások...nagyon is hiteles
azt moinda volt egy patak ami thavaj a vége A nyom volt.. a közepéig meg közös a B vel.. most az végig B volt.. a vár alatt a viltor...na azt mondta nemértette.. ez hogy lehet hobbi...vagy ha nem hobbi akkor a többi nyomon nem érti a szalagok szinét...
szoval mondta volt neki kavar a fejbe..de egy tuti.. nagyon jó részekl voltak az újak is a régihez csatolva.. kis kerülők...nagyon finom kerülők...sziklás lefelé.. aztán felfelé veretős a vége benehezedik.. ha nem volt a közepén lendület.. a vég e full szopó visszagurultatós...
szóüval a csávo el volt ályulva milyne változatos faxa az úly 2016 heca aradi nyom
valaki szóljon kopasz lyarónak.. mert itt a helye a racén..neki is meg a krisz görcsnek is is :-)..mert ez aztán nagyon race lesz.. nem azt mondták hogy úber teljesithetetlen még szárazban is.. hanem azt hogy űber faxa!!!!szárazban is jó nem csak végigvágat a nyomon oszt felejtős!!!!
mert rengeteg helyen ...mondta a informátor.. nem felejtős hanem ..emelkedős
nálam már késő, .... de nektek még talán nem... minden reggel és este egy kis pálinkát kell velük itatni, azt mondják akkor ilyen kicsi aranyosak maradnak...
később csak a baj lessz velük...nem kevés, jo sok...
az van hogy elkaptak a kisasszony lesifotósok a titkos edzésen
a másik képen...mikor azt próbálja hogy kényelmes e a szék .. vagy inkább kényelmesebb ezen a 9 hónapos szőrpamacson
Jó jó, de kell ez? Pár szerelővassal megoldható az a gumicsere, igaz összevered a felnit, stb.
Persze kényelmesebb, ezzel. de sok, nagyon sok az ára, ennyit tuti nem ér szerintem.
15eFt ért talán elgondolkodna rajta az ember.
mindenki nyugodjon le a picsába...
heka lesz 8-9-10....
itt lesz emilíó rodrigez álváró álfonzó a szulejmánból ... meg Kocsi kÁ II. Béla a nyújork éndzselsz legendás..aki majdnem bejutott a csapatöltözőjébe, de aztán mégsem pompongörlz je
full szép idő van ...
mi mást ir6nék még...csak nem a kondigépek érdekellnek
Vadiúj 0kms, 2015ös friss gyártású Bridgestone Bt016 pro gumik párban eladók.Ár 45 ezer fix.
http://www.kepesmotor.hu/sport...