látod ez pont jó példája annak kinek mit nyújt egy videó... én például ezen semennyire nem tudok nevetni, mert csak egy kezdő szenvedését látom,
te viszont aki ott voltál és átélted a mai napig röhögsz rajta...
néha úgy röhögtem hogy megremegett a kamera a kézben
mi meg sem lassítottunk, szinte észre sem vettük hogy csúszik
erről az emberről van pár vicces videó-kép, kb mindenhol beszopatja magát
egy kanyart is elneveztünk már róla vagy 4 éve járunk arra és eddig egyszer sem bírt még elsőre felmenni
mi szoktunk néha, aztán jókat röhögünk rajta
idegennek kb semmit sem ér, de mi néha előszedjük még évek után is
pl:húzd az a kibaszott gázt
eleje kicsit vontatott utána bevadul
na tegnap ez volt..
3 ember. mind romániai versenyeken edződött
-33%
mert én csak a heca prológra gyúrok. ..múhahahah
készülnek a romániákszra.. de gőz erővel..
cél a próban lyarvist ...lenyomni
ha neked tetszik akkor hajrá...nincs azzal semmi gond,
mondjuk addig amíg valaki nem olyan önsztárolós vetítős stílusban csinálja mint Ferenc...mert attol konkrétan hányok...
én azt mondom engem nem érdekel...aki videózni akar tegye,
anno régen én is bepróbáltam, de számomra sosem adja vissza a megélt helyet ,az élményt, az érzést, szétcseszi a motorozást a folyton be-ki kapcsolgatás, ha van egy videós a csapatban rögtön átmegy a dolog ilyen vetitősdibe... áááá kell a tökömnek.
és akkor utána még ott a sok baszakodás a vágással, meg ha zenét is raksz alá...és mindezt minek? sosem nézem meg többet , a jo dolgok ugyis megvannak fejben.
számomra a csúcs, 3-4 hasonló tudásu motoros elöl egy jo vezetővel aki határozottan viszi a bandát előre, keresve a kihívásokat a kamerázgatást pedig meg hagyják az Üvegtigriseknek, és a celebeknek...
a hosszú... 2 -3 perces akciómentes guringázunk a patakban .. azok nixenek is..
cska aze a 15 percni..ez full eksön...
ahogy számolom egy 10-20 akciócsomag
szeretem buzergálni.. majd végignézni..
más is szereti...150-250 azért élvezi...
és ah amit szeretsz csinálni azt élvezik páran akkor az jóleső érzésel tölt el...
pl
ha mondjuk csinálsz egy jó telót.. és megdicsérik.. az azért cska jobb mintha mondjuk.. a teló jó de mégis leszarozzák...
vagy ez akár mivel.. mondjuk....
egy ágyat hogy csináltam karikra..
egy fransziaágyat.. hát mennyivel jobb volt most is benne..a izé...
mint az hogy mondjuk mondja az sszony a végén hogy jó jó.. de azérrt elég szar az az ágy..mert mondjuk.. nyekeg...
holnap pl. egy konditermifejlesztő prádzsekt indul a cégnél...
kaptak sokszázonezret.. mert jók voltunk a sportokban idén...
és ebből csinálhatok egy lábnyujtó hajlító gépet kombinálva mellhezhúzó résszel...
meg lesz csinálva ilyne kinti " játszótér.." toló huzódzkodó álvány...meg olyna kinti létra fektetve...5-7 méter...
talán lesz tornatermi kötél is.. vagy 8 mmagasra felrakva..
na ezt kell kivitelezni...
és ezt ha" 10-20élvezzük.. már volt értelme
na ez 19.00 felé már nézhető lesz..
ugy volt.. ahogy az utolsó utáni nekifutástnál .. hogy az a kép... amit beraktam a 014 fájl..
azt mindég kivettem mikor betöltötte...
de az zavart be
most úgy csinákltam .. mindent kitöröltem ami nem a videóhoz kell..
majd úgy másoltam be az avsbe( nem azavéserben lett igy törölve..!)
aztán..csak jó lett
19.00 tól kb már élvezhető is..
Egy elmélet:
azért lehet egyre kevesebb idő...mert egyre több dologgal foglalkoznak/vagy akarnak foglalkozni(több a figyelem elterelés),
illetve egyre többet basznak el hülyeségekre a net előtt, amit már hordanak magukkal a WCre is...
hiányzik a koncentráció és hatékony végrehajtás,
így minden egyre több időbe telik, egyre több a hiba is amit korrigálni kell, ami még több feladatot szül, még kevesebb idő marad a dolgokra, stb.
Önmagát gerjeszti...
Csak az állítja meg ezt a folyamatot, ha arra koncentrálsz, amit csinálsz, s minden más kizárva (bármennyire is "nem tetsző" vagy nehéz)
fu az már nagyon régi volt, és nem is a legjobb verzio... és már azt sem tudom hol van...amugy van hozzá két láda motyom, ha kell neked adom, ha eljössz érte, spongyoriba támogatom a Dew kutató és fejlesztő kft-t
En azert hagytam fel a video gyartassal,mert mind ilyen hosszak voltak,es hadjuk meg a dokgnek van kedve vegig nezni egy O.B.videot a nem sok eksonert...szoval az embereknek kicsi az idejuk,max par perc es hogy elvezetes legyen masodpercenkenti akcio valtasok kellenek..szoval szorakozzon a halal a sok baszogatassal.
te viszont aki ott voltál és átélted a mai napig röhögsz rajta...
a kanyar
mi meg sem lassítottunk, szinte észre sem vettük hogy csúszik
erről az emberről van pár vicces videó-kép, kb mindenhol beszopatja magát
egy kanyart is elneveztünk már róla vagy 4 éve járunk arra és eddig egyszer sem bírt még elsőre felmenni
akkora éles elméd van .. tuskókat tudnál hasítani..
már nézhető..
http://youtu.be/PYkVNruu7jo
idegennek kb semmit sem ér, de mi néha előszedjük még évek után is
pl:húzd az a kibaszott gázt
eleje kicsit vontatott utána bevadul
3 ember. mind romániai versenyeken edződött
-33%
mert én csak a heca prológra gyúrok. ..múhahahah
készülnek a romániákszra.. de gőz erővel..
cél a próban lyarvist ...lenyomni
mondjuk addig amíg valaki nem olyan önsztárolós vetítős stílusban csinálja mint Ferenc...mert attol konkrétan hányok...
én azt mondom engem nem érdekel...aki videózni akar tegye,
anno régen én is bepróbáltam, de számomra sosem adja vissza a megélt helyet ,az élményt, az érzést, szétcseszi a motorozást a folyton be-ki kapcsolgatás, ha van egy videós a csapatban rögtön átmegy a dolog ilyen vetitősdibe... áááá kell a tökömnek.
és akkor utána még ott a sok baszakodás a vágással, meg ha zenét is raksz alá...és mindezt minek? sosem nézem meg többet , a jo dolgok ugyis megvannak fejben.
számomra a csúcs, 3-4 hasonló tudásu motoros elöl egy jo vezetővel aki határozottan viszi a bandát előre, keresve a kihívásokat a kamerázgatást pedig meg hagyják az Üvegtigriseknek, és a celebeknek...
cska aze a 15 percni..ez full eksön...
ahogy számolom egy 10-20 akciócsomag
szeretem buzergálni.. majd végignézni..
más is szereti...150-250 azért élvezi...
és ah amit szeretsz csinálni azt élvezik páran akkor az jóleső érzésel tölt el...
pl
ha mondjuk csinálsz egy jó telót.. és megdicsérik.. az azért cska jobb mintha mondjuk.. a teló jó de mégis leszarozzák...
vagy ez akár mivel.. mondjuk....
egy ágyat hogy csináltam karikra..
egy fransziaágyat.. hát mennyivel jobb volt most is benne..a izé...
mint az hogy mondjuk mondja az sszony a végén hogy jó jó.. de azérrt elég szar az az ágy..mert mondjuk.. nyekeg...
holnap pl. egy konditermifejlesztő prádzsekt indul a cégnél...
kaptak sokszázonezret.. mert jók voltunk a sportokban idén...
és ebből csinálhatok egy lábnyujtó hajlító gépet kombinálva mellhezhúzó résszel...
meg lesz csinálva ilyne kinti " játszótér.." toló huzódzkodó álvány...meg olyna kinti létra fektetve...5-7 méter...
talán lesz tornatermi kötél is.. vagy 8 mmagasra felrakva..
na ezt kell kivitelezni...
és ezt ha" 10-20élvezzük.. már volt értelme
ugy volt.. ahogy az utolsó utáni nekifutástnál .. hogy az a kép... amit beraktam a 014 fájl..
azt mindég kivettem mikor betöltötte...
de az zavart be
most úgy csinákltam .. mindent kitöröltem ami nem a videóhoz kell..
majd úgy másoltam be az avsbe( nem azavéserben lett igy törölve..!)
aztán..csak jó lett
19.00 tól kb már élvezhető is..
http://youtu.be/PYkVNruu7jo
azért lehet egyre kevesebb idő...mert egyre több dologgal foglalkoznak/vagy akarnak foglalkozni(több a figyelem elterelés),
illetve egyre többet basznak el hülyeségekre a net előtt, amit már hordanak magukkal a WCre is...
hiányzik a koncentráció és hatékony végrehajtás,
így minden egyre több időbe telik, egyre több a hiba is amit korrigálni kell, ami még több feladatot szül, még kevesebb idő marad a dolgokra, stb.
Önmagát gerjeszti...
Csak az állítja meg ezt a folyamatot, ha arra koncentrálsz, amit csinálsz, s minden más kizárva (bármennyire is "nem tetsző" vagy nehéz)
Fogadjunk, hogy JARVIS összes több mint egy órás onboard videóját végignézte, aki elkezdte
Jövőre családdal elmegyek arra, s összekötöm Ronis-látogatással
Ha nem lehet/tudod, marad az, hogy újrakezdés...
Bár szerintem valahogy kéne tudni.
mondjuk ez régi kép róla mert már 15,5 éves itt meg volt vagy 10...
kap enni azt nő mint a bolond gomba...