Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a rod6tt vadászok..
midig csak a flanc, meg a pompa,
meg a kapilláris csöves hőmérő,a merülőcsöves már nem is jó?
van itt pénz kérem szépen , ennyit löni azt a szaros tüzijátékot....

ez ilyen igazi kollektiv ablakon pénz kiszoros baromság...
nem pocsálunk kérem szépen...

amugy ha már témánál vagyunk olvasgattam kazánforumot, hogy mekkora megfszállotak vannak ebben a témában a minél jobb hatásfok elérése miatt,, hát csak lestem... villanymotorral működtetett hűfokszabályzos pillangoszelepek, meg olyan puffertartány kombináciok mint a csőklgyok háboruja, minden fotokkal illusztrálva
Micsoda kérdés ez kéremszépem? Még jó hogy ért!
Jók leszünk,de a szobatisztaságot itt már elég sokaknak betéttel kell megoldani!

B.U.É.K. neked is!

U.I.Pofára ne nyalj a jeges utakon!
ez a rengéscsillapító vizsgálat ez király.. minél nagyobb a rengés amplitúdója.. annál szűkebb a hely a gatyában..

egyébként meg
heppi nyú lyír for evri bodri
Jani bácsi tessék mondani a kazánokhoz és a kéményekhez is ért? mert lenne pár kérdésem...
kár hogy ezt a poént már egy oldallal elöbb lelőtték...
Persze,de a vizet nem cseréltétek le május óta!
ezt a dumát hahahaha
Ilyen az mikor nagyon koncentrálsz (mint zsidó gyerek a koncentrálós táborban) arra amit csinálsz és az idő múlásával gyűlik a tapasztalat.
Szóval sajnos nektek már Jani bácsi vagyok

Egyébként meg pont ahhoz nem értek amit tanultam, mert elvileg gyógypedagógus vagyok. Aztán veletek sem találom meg sosem a közös hangot... Ez a legnagyobb kudarcom, nem hiszem, hogy valaha is fel tudom dolgozni

Buli? Még dolgozok kicsit az egyik dugattyún, aztán ellépek motorozni... jövőre meg ha kezdek fázni akkor benézek valamelyik haverhoz, de addigra már a legtöbbje le lesz fáradva.

Addig is legyetek jók és szobatiszták! BUÉK
ron.. ne élghy írÍgy..hély.. tudomásul kell venni.. lyanó ehhez IS ért..
lyutúbon láttma egy videót..
lyanó és csák norisz beszélget.. csák kérdi lyancsikát..
figyu mán..te mindenhez értesz..
lyancsika szerény válasza csak két szavas volt..-mindenhez IS .

amúgy a németek a gázkazánok kifelylesztését ..az elgázositást azt 1900harminc9től.. negyven5ig tökéletesítették..
lyancsi ezt biztos tudod.. a legjobban mindenki közül..mesélj csak..
mert ha ron is tudná..de tuti rosszul.. és majd te elmondod a faxául..ahogy volt.. nehogy valami 0,5re informált embertől tudjunk meg 1/2 információkat
ma is fűrödtem, az idén utoljára,,,
Az a csöcsfék is valami trambulin anyag.....
hát igen képek sajna lemaradtak mindig
ott van a bikinire irva hogy ZOO ez 1 állatkertből szökött el
BÚÉK
Ez nem lehet a lelépett fórumtárs rokon hölgye,amelyiknek e képe sosem ért ide?Mert akkor rohadjak meg ha nem,még jóba is leszek vele.Ha beszervez a kicccsillaghoz,még motorozni is meghívom!
majd kapsz az asszonytól mindgyáááá
Baromi eleje van!
Vuduhoz IS.
komoly kannák
Szervúsz. Húdeszép nénii. van rajtad bugyiii?