Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Don Csikusz!
Hát a miénkel nem sokat tudnál széttépetni!Ez annyira nyugodt,hogy végig aludta a ház előtti tűzijátékot!
hahahaha
Mert ami nem megy bele azt bele kalapáljuk,ami lötyög benne azt meg bele hegesztjük.
BB a kutyákkal tépeti szét őket
Az nem olyan jó,mert igen apróra kell vágni őket!
Mápedig én felismerem.Ezek tűűzojjtóók!
végül is ennyi rákel hegeszteni oszt kész
de szépen fogalmaztál
Szép estét mindenkinek urak.Britt ha szerzel szegecseket megekecseljük ne félj .Max ha nem jön össze megpöttyintjük awi val.
szerinted miért a kandallóban égeti a kisebbséget
Aszongya főnök piros sisakos hátúrrú,nemkéne fotózni,főleg nem fészbukkra,me kikapunk.Mondom,teee ha ezen felismersz valakit
csikabá mit szivtál
hetek ota van már ho de most napok óta nonstopp ömlik. most reggelre lesz 1 méteres. holnap még esni fog de ez nem ugy néz ki mint ami ezen a héten eláll. kiásod az autot pár óra mulva betemeti ujra. de ez igy normális. az utakat folyamatsoan durják lehet rajtuk menni de fehérre van taposva viszont sima nem jégbordás. 5 percenként jön megy egy hoduro vagy hómaró. az embereke kint tologatják a kis motoros honda hómarókat. mintha élveznék vagy nem tudom de ugy fest. akine van traktorja az át van szerelve tololapra és önként vagy nem tudom hogy de minden kis utat, járdát, erdei utat,bekötő utat,parkolokat tisztogatják. ennyi traktor nem látok egész évben amit ezek ilyenkor előszednek. a sót ilyenkor már ráhaggyák csak simán leturják és kész. van egy pont amikor elfelejtik a sózást eröltetni.
Na csak nem te is hamutipró vagy mint a vik?
Most komolyan?Pedig nem volt annak a kazánnak semmi baja!Szerintem abba még Hitler gyújtott be gyerek korába!
iveco magirus vario cs
Egyik sem én voltam! De, most, hogy ennyire meg akarod csinálni...indulok is!
Mi ez?Május fát állítottak januárba?Csúnyán totálra lehettek szívva!
nincs hozzá ,csak 87 éves partner
nem sürgős mivel már kazánt is kell cserélni hahahaha
Elvileg elküldtem egy citromosról!
így jöttek tegnap is 3 nagy autóval,de szíp vót,utca diszkó