hály kolbik.
el sem hiszem hogy ősz van.. olyan igazi fiatal csajok tavasza ez.. mert most nem a vénasszonyok nyalnak
a távcsöves témáról annyit.. ez az ember még védőtokkal együtt is úgy lát..mint a csak norris
0,5re a tréfát ez elég gáz lenne.. bár már érthető az is miért van az autóján a mozgássérült matrica ..és az is hogy mért a vakok és gyengénlátók egyesületéhez jár kajálni
déw
elárulok neked valamit..
tegnap hivtak baz megyéből..a fehér erőtől.. ismertebbe nevén... a WP-től..
és mondták hogy olvasták hogy dia gramokat akarsz látni....hát küldtek át nekem ettől ezerszer többet..átküldték a dia kilókat
fenjétek magatokat a 7 végére...
mert megent lehet majd motorozni verőfényes napsütésben...
Dew , például nekem ez a "gép" fekszik, vinném rajta a súlypontomat ide-oda, és abban is igazad van hogy fontos a nézőpont kérdése, mert nem mindegy hogy elölröl vagy hátulrol látom bepucsitva...
el sem hiszem hogy ősz van.. olyan igazi fiatal csajok tavasza ez.. mert most nem a vénasszonyok nyalnak
a távcsöves témáról annyit.. ez az ember még védőtokkal együtt is úgy lát..mint a csak norris
0,5re a tréfát ez elég gáz lenne.. bár már érthető az is miért van az autóján a mozgássérült matrica ..és az is hogy mért a vakok és gyengénlátók egyesületéhez jár kajálni
déw
elárulok neked valamit..
tegnap hivtak baz megyéből..a fehér erőtől.. ismertebbe nevén... a WP-től..
és mondták hogy olvasták hogy dia gramokat akarsz látni....hát küldtek át nekem ettől ezerszer többet..átküldték a dia kilókat
fenjétek magatokat a 7 végére...
mert megent lehet majd motorozni verőfényes napsütésben...
De azt mondta hogy csak tűzifa érdekli
Az asszony össze ráncolta a szemöldökit amikor említettem neki az ötletemet!
idióta marha mind
Akkor eltaláltam, hogy vagy nem tudják vagy titkolják