Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét!
hály kolbik.
el sem hiszem hogy ősz van.. olyan igazi fiatal csajok tavasza ez.. mert most nem a vénasszonyok nyalnak

a távcsöves témáról annyit.. ez az ember még védőtokkal együtt is úgy lát..mint a csak norris
0,5re a tréfát ez elég gáz lenne.. bár már érthető az is miért van az autóján a mozgássérült matrica ..és az is hogy mért a vakok és gyengénlátók egyesületéhez jár kajálni

déw
elárulok neked valamit..
tegnap hivtak baz megyéből..a fehér erőtől.. ismertebbe nevén... a WP-től..
és mondták hogy olvasták hogy dia gramokat akarsz látni....hát küldtek át nekem ettől ezerszer többet..átküldték a dia kilókat

fenjétek magatokat a 7 végére...
mert megent lehet majd motorozni verőfényes napsütésben...
Vedd meg a Pistiét,azzal tuti jól járnál ha nem vinnéd haza az asszony meg se tudná
Ez lehet nem is távcső,hanem olyan amilyen gyerek korunkban nekünk is volt,a fény fele fordítottad,belenéztél és Maci Laci diák voltak benne
Itt egy nyammmm lehet elemezni
Én most még mindig ezen gondolkozom,hogy ez tényleg ilyen hülye?
És nincs tűzifa?Ott laksz az erdő mellett!
Ismerős a szitu! Szokott nálunk is csúnyán nézni!
Írtam a jodának hogy adnék a motorért neki takarmányt plusz ráfizettem volna neki
De azt mondta hogy csak tűzifa érdekli
vak pali, vak pali mindent lát
Á dehogy el kellene adni a régit!
Az asszony össze ráncolta a szemöldökit amikor említettem neki az ötletemet!
köszi, megkaptam!
Ökör! De nem volt neki gyanús hogy nem lát benne semmit? Pont olyan sötétség volt a távcsőbe,mint a fejébe!
Lett már motor a gyereknek?
nézetek a honvédelmi minisztert hogyan távcsövez
idióta marha mind
Dugva tartanám mint a lopott biciklit!
Mikor a lopott cuccot ellopták,azt mondta a cigó gyerek,elkelt beszerzési áron!
Melyik?Mert én mindegyikre irigy vagyok!

Akkor eltaláltam, hogy vagy nem tudják vagy titkolják
jajj a diagramok azt is mindenképpen tisztázni kell ..
Dew , például nekem ez a "gép" fekszik, vinném rajta a súlypontomat ide-oda, és abban is igazad van hogy fontos a nézőpont kérdése, mert nem mindegy hogy elölröl vagy hátulrol látom bepucsitva...