hály kolbik.. látom még itt feszül ez a fecsegős marha...
ha ráhagyná ezt... nem lenne neki több komment ,de nem birja
lyódlis..
mit számit hogy hány kiló méterre van a tűzoltóság a mentők a rendőrség vagy a város háza? bicajozni te sem csak a tüzoltóságig szoktál..nEEm
na mindegy.
egyszer..réges rég egy mexi mexi galakszis ban
dobogó köröl lementem egyszergombába..az egy 20km..talán..
lefele ultra kafi volt....
suhantam mint a szÉl...
volt pár kanyar hogy mondom nem kéne igy elereszteni ezt a sebességet..mert ki tudja ez a next generatiaon kellÍz ez a most már 20 éves canga.. ez hogy is viseli majd.. nem-é széthullik atomjaira..illetve küllő anyáira az egész futómÍvem(mondjuk akkor még csak 10 éves volt ),de a fax se gondolta alfődi paraszt ésszel hogy itt ilyen problémák merülhetnek fel
lényeg lértem...
hú de kafi..
egyszergomot megnéztem, a bazi..likát
na mondom kafi..ezt is láttma és tekertem is egyből vissza...
még az első 10 km az kafi is volt.. az meg volt a szokásos geci jó tempómnak köszönhetően.. 25-30 perc alatt
de aztán jött a blek szúp..azaz a fekete leves.. az emelkedő.. hát alfődi paraszt ésszel..bámultam ám felfelé mint bálám szamara.. hogy ez alig meredek..de mér nem haladok felfelé egy idő után ...miért.. mi a baj? .. mért lihegek mint a kivert ..többször kivert kutya...
aztán rályöttem.. azért mert ..szar vagyok ..mentek el mellettem a bicajosok.. már vagy 3szor szálltam le és álltam neki tolni a bringát
ugyhogy.az a 1,5-2 óra mire felértem.. az olyan élettapasztalattal látott el.. hogy mondom egy darabig nem akarok esztergomba menni
ugyhogy .. tudomami lefelé gyors az felfelé még nagyon nagyon fályni fog
az meg hogy a bringád ösztelós.. az még kifelyezetten eszi a tekerés erejét.. tompitja a leadott energiát ..felveszi.. és nem a pedálra az úrta teszi az ember azt a sok sok tekerési erőt... hanem szépen elnyeleti a telókkal
az enyém 3 évvel ujabb de szinte ugyenez. jó kis szekerce de kicsit megy oldalra ha lefelé eresztem. próbáltam már gumicserével de nem javult. mintha ki akarna menni alollam de lehet azért mert szarul csinálok valamit de lehet csak szokatlan hogy szinte mindenhol apró gyöngykavicsosak a csapások csuszik nagyon.
meridám van ,a páromnak cube. ösztelósak hidró tárcsafékekkel. jó kis gépek. az enyémnek kicsit hosszabb a rugóútja és lehet 3 fokozatban használni. 100,130,160 vagy 180 majd megnézem. fox telók vannak bennük.
facsegéshez annyit. aki a "barátainak" nevezett személyeket folyamatosan hangos lassú tagolt A KURVA ANYÁDAT!- al szólítja meg az jobb ha inkább elkussol örökre. méghogy tisztelet. ébredj már fel végre tv és tünj el egy időre a képernyőről te celeb. tarts már egy kis önvizsgálatot. rajtad kívül már mindenki megtette. légy sikeres és pozitív! de csendben tedd .
Ja Ferenc ez értékteremtés M0 Csömöri gyalogos híd felénk ezt hívják értékteremtésnek! Csak egy példa, de akár említhetnénk a lánchidat is amit elődeink emeltek.
Ferenc lehet hogy neked meg ártott a sok csira víz!
Ha kellő tisztelettel és alázattal közeledtél volna!
Akkor talán meg ismerhetted volna Jimmy csapatát, hidd el nagyon jó kis csapat! Mert nem sokan szeretik ezt a stílust jegyzem meg én sem. Mert valóban néhány esetben arctalanok és személytelenek vagyunk. DE! Akkor is a másik Magyar ember iránt a minimális tiszteletet illik meg adni! Mert tudod Ferenc szent a HAZA a CSALÁD az ÉLET és a HAVEROK! Más nem sem a pénz sem a motor meg az ilyen marhaságok! Pedig néha vannak jó meg nyilvánulásaid ha lehet ezeket erőltesd!
Na de mindegy küld a sógornőket és minden rendben lesz
nem rád gondoltam Jimmi,de nem is lényeges. sok dologban egyetértek veled ebben az írásodban. de az sem számít.
Vik. itt nem birsz menni 30 km t. vagyis birsz de kiveszi a szalámit a beledből. ha valami fasza lefelét bevállalsz abbol lehet egy 40-50 perces kökemény felfelé mászás a kis áttételen. kurva jó lefelé gurulászni de csalóka. meg kell tervezni előre az útvonalakat mert különben mehetnek érted kocsival . amúgy vannak síkabb részek is de ahhoz el kell kocsizni 30-50 km t! most a napokban itt szédelgek a közelben de itt rengeteg a meredek. olyan fasza helyeken megyek majd kifolyik a nyálam milyen lenne itt motorral.....majd ha felmondok itt egyszer előtte kihozom a motort és kicsit átrendezem a csapásokat..
amúgy most hemzseg az erdő a vadászoktól. lövöldözik a kapitális szarvasbikákat sajna kifelé. tegnap egy tilos helyen betekertem és egy kis tisztáson egy hatalmas hegyikecske him legelészett utána meg bámult ki a fene ez majd elszelelt a sürűben. ...... szegény szerencsétlen vadászok járnak ide.... egyik másik itt vadászgat egy két hetet . pár napja az egyik egy nap alatt lőtt 3 hatalmas bikát! a számla 45000 euro! és csak a trófea az övé. ki lehet számolni menyit fizethet ha egy hétig vagy kettőig itt pihenget és nem igazán mennek ki vele potyára ,nincs olyan nap ,hogy valamit ne hoznának be neki. durva. nekünk kellett a szarvasokat kivonszolni a hűtőházból. repestem a melóért. nem értem mi jó nekik ebben. oké üzlet stb.... de akkoris.
bicaj. hogy tekersz te 30 km t ha 5 km re laksz a tűzoltóságtól? vagy még elmégy pluszba szédelegni? sík terepen sokkal másabb tekerészni hidd el. van olyan meredek hogy elkapara bicaj jo gumival kis áttételen kimegy alólad egykerékre. ott már jobb ha leszállsz és feltolod. de van ahol még viszi és ez a jellemzőbb. na ott lehet izzadni. legközelebb ha kimegyek veletek mehetek bicajjal?
bicajos dolgokat tök jó hogy igy negyven körül már észrevetted.. én nap mint nap tekerek 20-30km.. tök király jól pihenteti a rohanó gondolkodást..
de a motorozást ..nem pótolja..
bár ha neked sikerülne.. leszokni róla.. ,már mint a motorozásról...tökre irigy lennék rád..
Dehogy akarom én meggyőzni! Itt a fórumon próbálták még a legelején,hogy viselkedjen normálisan,és akkor sokkal előrébb lenne,mint a faszparaszt stílussal.Nem fogadta meg,volt,van pár csapat akik elviselik,de csak ideig óráig.Egyszer mindenkinek elege lesz,kivéve a rabszolgákat,mert azoknak meg nincs más választásuk.
Már előhozott,a fészbukos csapatot.
Ne vitatkozz ezzel a szopo illetve pisztollyal, meggyőzni nem tudod, mert nem fogja elfogadni, hogy igazad van.
Majd előhoz vmi iszonyatos érveket vagy mesét és részéről minden rendben is lesz. Ügy elintézve, őt mindenki szereti. Most szólok, hogy én nem!
Nyugodtan szólíts meg ferenc,nem kell célozgatni. Most jöhetsz megint a rossz dumával,hogy akinek nem inge....,de akinek van egy kis esze,az rögtön tudja hogy nagy "szeretettel" rám gondoltál.
Amikről itt szó volt az elmúlt pár napban,azok (sajnos) nem kitalációk,hanem kőkemény tények.Tények,amik rólad szólnak.Van egy olyan sanda érzésem,hogy neked savanyú a szőlő,avagy fáj az igazság,és a felismerés hogy valakik (vagy valakik) rátapintottak az igazi énedre.
Más személyes dolgait nem én szoktam kibeszélni,sőt ha jól emlékszem a jódlis volt az,akinek a fejéhez vagdaltátok az itthoni dolgait.
Ha jól emlékszem,még itt sem mondtam rólad semmi olyat,ami rád nézve kellemetlen lenne.Egész eddig csak a magatartásodat elemeztük.
A rémhírterjesztő és csak mondja, mondja a maga véleményét, csivitel, csipog.
Erre ékes példa,az irigy vagy mondatod!Jobbat keresve sem lehetne találni!Van egy barátom,aki ugyanilyen.Ha már nem tud mit mondani,akkor megsértődik,és annyit mond:hogy akkor hülye vagy.Te pont ilyen vagy,csak a mondat más.
de hol a két végéről a biztosnsági őr?
mert igy egyszer ..ez egy méhtelepen foglya végezni.. a bronzlenin szobrok mellett