Köszönöm,ahogy most gyorsan átfutottam 125 2T nél ők 0,9-1 mm magasságban gondolkodnak préssávban,és régebben írtad hogy 125 GP sek mennek 0,75 el...így kiindulásnak belövöm az a 0,9 magasságát,a kérdésem kiindulópontja az volt hogy milyen magasságokban gondolkodjak.
Janek ahogy írtam henger,dugó,hengerfej,hengertalp,hfejtömítés full gyári,ebből indulok ki...viszont service manuálban nem találtam préssáv méretet,de nekiesek ennek is!
A gumifújás meg egyszerű ha lapos akkor fújni ha kemény akkor leengedni és újra fújni hogy le lehessen engedni!
Azt még leírom nektek, hogy a Drgonzo nick mögött létező személy áll, akit személyesen ismerek. Van szakmája, és én igen profinak látom benne, mert akárhányszor tanácsot kértem tőle mindig gyors és lényegre törő tanácsokat adott, amit hasznosítani tudtam. Ezúton is újra köszönöm a segítségét, a tanácsai nélkül tuti szarul sültek volna el dolgok!
Hűha, ez a cég VB szinten adja elő, azt meg már többen kinyilvánították, hogy az ide túl sok... Ráadásul asszem a VHM-nél is lehetett régebben eltérő inerciákkal rendelkező f.tengelyeket rendelni Persze azt eddig még senki nem írta le miafasz azaz inercia, csak emlegetjük, aztán assetudjuk eszik vagy isszák
Én viszont szeretem az ilyen csemegéket, majd átfutom ha lesz időm. Köszi!
Picsába, erre nem is gondoltam, olyan mint a kerék fújás
Na jó, de a kemény felületű gumát keményebbre vagy puhábbra fújjam, ha igen mennyivel, ha nem, akkor hány tized bárral? Hidegen mérjem vagy melegen, ha mégis akkor mennyire melegen, vagy mennyire hidegen? Megannyi hülye kérdés...
A gyári présmagasság a gyári összeállításhoz van méretezve (+ kis biztonsági ráhagyás a hülyék kedvéért) amit ír a service manual, de ha belepiszkálnak akkor borulhat az egész, az meg saját felelősség... Szóval ne kérdezgessél hülyeségeket, hanem ess neki ha mersz
Érted mit makogok? Miért nem?
Aki megkérdezi hogy mennyire fújja az autó kerekét az ne fújja hanem vigye a szerelőhöz?
Eddigi tanulmányaim folyamán ez a préssáv dolog kimaradt,értem én hogy alap dolog,de a saját dolgaimat jobban szeretem én csinálni,és hogy ez ne rosszul történjen inkább kérdezek,lehet legközelebb megint egy számodra alap dolgot kérdezek...de ez miatt ne fájjon a fejed,mert az enyém sem fáj!
mit foglalkozik más dolgaival.... muhahahaha. bagoly mondja .....zsebben turkálós.
más. esetleg tud valaki ebayen vagy máshol eladó labdacsot? tire balls. nem találtam rá sehol. fonalakat adott be.
ezek szerint mindenkinek megvan az a pont ami miatt valamitől kiveri a biztosítékot és kifakad. még az is ,akiről azt hitted sose fog. innentől kezdve kár lehülyézni bárkit. felesleges. mindenki hülye csak más az ingerküszöbszintje.
Kedves drgonzo!
Én már pár éve nem szóltam itt hozzá semmihez, csak olvasgatni járok be, de amit te itt művelsz, az már kicsit több a soknál. És még te beszélsz itt erkölcsi témáról?Nézz már magadba, egész nap a gép előtt ülsz és olvasol évekre visszamenőleg?
Jó hobbi,pénzt is keresel vele? Nem lenne inkább valami munkád? Vagy rezegve várakozol mikor tudsz már beszólni?
Kezdem már unni a a süket dumádat. És persze nem szeretem, ha ''szúrkálnak" ugyanis a hassimogatós keresztapás történet velem esett meg.
Ki vagy te amúgy meg, hogy jobban tudod Sanyánál a dolgokat? Vagy talán annak képzeled magad?
Na ahogy ígértem előbb, úgy ugatok bele a témába, hogy látszólag nem segítek senkinek
Ez a préssáv összetett dolog lehet, persze ha nem csak ennyit tanultunk az általános suli gyakorlati óráján, hanem még a többi ehhez kapcsolódó lényeges paraméter hatását is...
Ha kell beállítom neked 0,25 présmagassággal úgy, hogy príma minden egész verseny alatt, meg akár úgy is, hogy 1,5 milissel percek alatt eldetonál.
Igazából annak aki ilyet kérdez, hogy mennyire állítsa a présmagasságot, csak egyetlen jó választ lehet adni : Hozzá ne nyúlj, vidd el szakszervizbe!
Kadosa, most elérkezettnek látom az időt, hogy viszonozzam azt a hsz-ed mikor az Indexen vitruálisan kardélre hánytuk egymást néhány "haragosommal" és próbáltál békíteni engem!
Ismerjük egymást annyira, hogy el tudom tudom mondani, hogy jó ember vagy, és ezért nem értem miért kell most részletekbe menő vitát folytatnod, hisz a lényeget már leírtad.
Szerintem a fórumozók közt nincs hibátlan ember, a továbbiakat ezt szem előtt tartva olvasd tőlem.
Csikát csak az itteni írásai alapján ismerem, és nekem nem tűnt eddig szélhámosnak. Pedig sok helyen megfordultam már és valami érzékem kialakult a szélhámosok kiszűrésére (na a nagydarab kopasz most megint beugat, hogy már megint ebben is én vagyok a legjobb ). Mi több, nem szeretem őket, és ha nálam próbálkoznak, többnyire néhány gizda mondattal kiugrasztom a nyulat a bokorból... Mondhatni rühellnek szegínyek
Viszont látom a Csika írásaiból, hogy bizonyos a szakmai részeket az átlag szerelőtől sokkal magasabb szinten ismer.
A lényeg, hogy az itteni fórumosok nagy szarban lennének főleg a kétté témákban ha ő is lelépne, szóval ha kérhetem emelkedj felül a személyes sértettségen és nézd a szakmai részt, és a többieket.
Abba ne is reménykedj, hogy majd én úgy is megmondom amit ő megmondana, mert besértődtem a sok mimóza lelkű hisztis hard endúrós csajra, és eztán baszok nekik bármit is segíteni
Annyit tudok tanácsolni annak aki nem szereti a rozsdát, hogy A-s Mercit ne vegyen. Pár napja csináltam egy ránézésre fasza állapotút, a gyári festés alatt ennyi rohadást még nem láttam...
A lemez anyaga is lényeges, az újabbakból már valszeg kispórolják az ötvöző anyagokat, azért rohadnak jobban.
Küszöb belsejébe üregvédőt kell nyomni, az nagyon ütős - de csak ha már kész a festés...
Hát inkább.
0.25ön, jó fejjel igen szépet rúgna, de benne van a pakliban, hogy a verseny felénél szétszáll a tűgörgő és kifecskendezőssé alakul a blokk
Ahhoz képest, hogy Zsírferit a napokban elmarasztaltad a jogosulatlan névhasználat miatt, megható a keresztapás, húsvásárlós, hassimogatós történeted. Úgy reklámoztad magad, mint egy eredményes versenyző futóművese-hosszú időn keresztül-úgy, hogy a versenyző nem is tudott róla.
Főleg úgy, hogy Feri nonprofit alapon működik.
csika1
[217714] augusztus 23. 10:22
kicsit csúnyán mutat a tv nevű felírat a videó megnevezésénél,mert ez más videója más tollával ékeskedni az nem szép dolog......vagy nem? Vagy igen? Vagy ez most,hogy működik?
Saját magadra úgy látszik nem tartod fontosnak azokat az erkölcsi szabályok amiket másoknak szóvá teszel.
Ugyanúgy amikor kijelented, hogy te soha nem festel meg másokat, úgy hogy évek óta pl Havasi rossz hírét kelted.
tedd kb 1 mm-re úgyis sokáig fogod méregetni,az még viseli a 95-öst is és félned sem kell nagyon,hogy tönkremegy.Hát ezt neked kell látni, mással nemigen tudsz játszani,ha fokban nem tudod felszedni a hengerfejet,ha tudod akkor próbálgasd
A sűrítési végnyomás 12bar,ki van bővítve a henger,szívocsatorna hozzáigazítva a blokkhoz...nem akarnám az amúgy is kihegyezett élettartamot rohamosabban csökkenteni,fentiek is ugye fggetlenek ettől! :D
Na de ha tudod akkor miért kérdezed?
Ezt úgy általában mindenkinek : Elkeserítő ahogy alap összefüggéseket sem bírtok megérteni, a gondolkodás az luxus, de a feleselés az megy