Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól függ milyen kompressziót akarsz,vagy mi a terv,erősebbet vagy tartósabbat szeretnél? Az eltérő fokolású égésterek mind mást és mást igényelnek még jön a dugó tetőé is,innét játszhatsz vele,csak el ne rontsd lehúzásnál,ha még nem csináltad nem lesz 5 perc Az üzemanyaggal játsz szerintem,ne ezzel,olcsóbb.Nekem könnyű,beteszem esztergába és olyat csinálok amilyet akarok
Köszi,csak kíváncsiságképpen: Mekkora ez mondjuk egy 250 2t nél és mondjuk egy 500 2t nél....és ha púpos dugval 0,25-0,4 akkor lapostetejűnál hogy változik?
0,25-0,40
A púposhoz valo nagyobb ívű....nem a lapos tetejűhöz valo,mindene olyan mint egy gyári 90 esnek.
A hengerfej akkor még nem módosított és nem deformált?
Púpos dug,hozzával gyári henger+hfej,hengertalptömítés gyári klingerit,gyári hengerfejtömítéssel lesz összepakolva...tiszta 90 évj a blokktl felfelé.
Na,semmi?Akkor tovább,hengertalp tömítés vastagsága gyári vagy más? Hengerfejtömítés vastagsága? Gyári vagy 3 lemezes,esetleg már klingerit?stb stb
Kezd ott,lapos vagy domború a tető?Gyári vagy módosított már az égéstér?
Uraim hogy szakmázzunk is...mekkora az ajánlott préssáv egy Honda Cr 125 höz 94 évj,tudom hogy nem GasGas,de van itt 2T van itt elméleti és gyakorlati szaki is,szval?
Manuálban nem találtam erre vonatkoz inft,de gondolom van ilyen esetekre vmi standard megállapítás.
Rákötném én is
Mi a baj? Nincs munka? A negatív reklám is reklám,ezért köszi...
És még a laptopot is rákötné valahogy a kölökre!
Szia Dew,emlékszem régebben linkeltél ide infót Teló működésről,szerelésről stb...
Hiába olvasok vissza nem találom!Ha szépen megkérlek..de tényleg nagyon szépen
Meg osztanád még 1 szer?
Baráti üdvözlettel Fetnor.
csíííp mint a fene csíjpős csavarhúúzóó
1 szer szereltem gumiszerelővel.... Ki is csíptem a belsőt
úgy hogy 70éves a gumiszerelő, rigójával.. könyörögni kell neki. aktív gumis műhellyel.... ennyi. legközelbb én szerelném, ha lenne szerszámom is hozzá. a csavarhúzó csíííííp.. kell normális szerszám.
Köszi az infót. Van most új csináltak 40ezerért. De kicsit sokallom. És betegsége uhogy ha legközekebb kell megpróbálkozom rmxel. Szerintem ugyan az.
Mekkora nyomással használod? Mr. Zsír írta itt hogy az erősített belső a tehetetlensége miatt el tud fordulni. Én hintőporral rakom össze. Kamillással ami megnyuktatja! Nem fordul el, mondjuk 0.5 bar alatt nem használom.
http://www.ebay.com/itm/Michel...

24ezer új Michelin múúz elsőbe
És ez ? Olyan strandos polifoááám. Első kerékbe,
cigány mousse
Feri-Jódlis!

Köszi a figyelmeztetést, csak miután arctalan irígy ..stb-nek nyilvánított Csika a múlt tényeinek elé tárását követően lehet elragadtattam magam.

Nem volt itt évekig felhozva amire pl Feri utalt, hogy szakmabeli kollégát milyen színben és mennyiben fest meg.

A Lánci Sanyás versenyzős szemfényvesztései sem.

Az sem, hogy a dinamikában csodák nincsennek, így a titkokra se hivatkozzon senki.

Az sem, hogy a beszélgetésbe abszolút nem illeszkedő, kérdés nélküli marketinges reklámok vannak beszúrva.

Az sem, hogy állandóan a hattyú halála van előadáson, mert annyi a munka.

Az sem, hogy állandóan LastMinute állapot van, amikor még valakinek az országba lehetősége van telót szereltetni.

Facebook:

Moravik Zoltán Zoozee akkor nem last minute telók ..jól van ... aki emiatt vásárolt ,hogy majd az utolsó daraboknak magas lesz az áruk azok most rákúrtak
szeptember 1., 11:12 · 2
Gábor Paksi lehet ez volt a cél... kis forgalom növelés rafkós gyerek ez a csika
szeptember 1., 11:32 · 1

De amikor jámbor kérdésemre, hogy mi volt a közkívánat- gondoltam segítek neki, aztán megkaptam az arctalan irígy stb jelzőt akkor ledobtam a szíjat.

Jelzem, nem vagyok érdekelt a futómű üzletágban.
Sajnos át szokott csúszni az ecset a túl oldalra.

csika1
2012. december 16. 20:15
Jobbat kell csinálni mint a másikNem százezreké semmit.

A magyarázkodós történeteddel az a probléma, hogy nem úgy volt ahogy mondod, nem előre volt írva a következő évre mint támogatott, hanem jelen idejű tényként, semmi nem utalt arra amire a mostani magyarázzuk a bizonyítványt című előadásodban utalsz.

Csakúgy mint arra amit ZsírFeri utalt, hogy átcsúszik az ecset.

Vissza lehet olvasni, hogy Havasi munkáit milyen fényben tünteted fel.

Ennyit az igazmondásról.
Dew
Persze, igazad van.
Olvastam egy cikket, hogy már olyan program kifejlesztésén ügyködnek, ami nem tudom milyen algoritmusok, és egyéb összetevők alapján, kiszűri a bűncselekményeket. Kiket hívtál, ők kiket hívtak, merre hogy mozogtál stb stb, és összerakja a képet. A mai világban már szinte bármit megcsinálnak. Mind1, hogy az okos telefon, vagy asztali pc. Nem olyan régen beszélgettem egy igazságügyi szakértővel, bármit kiszed egy HDD-ből, mind1 törölték, formattálták, újratelepítették. Kijönnek a lakásodra, rádugják az amerikai FBI-s kis szerezetett a gépre, az feltérképezi, és mindent lemásol a gépedről, a gép marad nálad az adatokkal, a kis cumóval a hónalja alatt elbattyognak, majd átnézegetik, mit hogyan csináltál, de az biztos, titkod nem marad előttük.
Egyéként ha nem okos telefonod van, akkor is megmondják hol motoroztál 2 hónappal ezelőtt vasárnap du. Szóval nem kell párázni, így is tud mindenki mindent, mind1 hogy okos telefonod, vagy GPSed van… Én úgy gondolom nincs mitől félnem, nem is félek semmitől. Max amikor rossz gumikkal, nyakig érő sárban, ezerrel megyünk a nyomvályús lefelékbe, na akkor szoktam párázni. De ahogy a barátom szokta mondani, „majd ha fekszel a földön, és így áll a karod, akkor párázzál, de addig pedig húzd azt a rohadt gázt…”
kösszi